icon

Kto je na vine pri nevere ženy?

17. nov 2025

Skúste prosím napisať do komentárov čisla, kedy si myslite že je na vine chlap. Dakujem

1. Ak žena podvedie muža, pretože sa jednoducho zamilovala inde bez toho, aby sa pokúsila riešiť vzťah, je to chyba muža alebo ženy?
2. Ak žena podvedie muža, lebo je partner neustále v práci a doma sa jej nevenuje, je to chyba muža alebo ženy?
3. Ak žena podvedie muža, lebo nebola schopná zvládnuť vlastné emócie a impulzy, je to chyba muža alebo ženy?
4. Ak žena podvedie muža, pretože sa vo vzťahu cíti osamelá a muž jej nedáva pozornosť, je to chyba muža alebo ženy?
5. Ak žena podvedie muža, hoci vo vzťahu bolo všetko funkčné a stabilné, je to chyba muža alebo ženy?
6. Ak žena podvedie muža, pretože jej muž dlhodobo odmieta intimitu, je to chyba muža alebo ženy?
7. Ak žena podvedie muža, lebo hľadala vzrušenie a chcela zažiť niečo nové, je to chyba muža alebo ženy?
8. Ak žena podvedie muža, lebo partner odmieta o vzťahu hovoriť a nerieši problémy, je to chyba muža alebo ženy?
9. Ak žena podvedie muža, aj keď mala možnosť najprv sa s partnerom otvorene porozprávať, je to chyba muža alebo ženy?
10. Ak žena podvedie muža, lebo sa cíti dlhodobo zanedbávaná, je to chyba muža alebo ženy?
11. Ak žena podvedie muža, pretože hovorila, čo jej chýba, ale on to ignoroval, je to chyba muža alebo ženy?
12. Ak žena podvedie muža, lebo nechcela priznať svoje nespokojnosti a radšej to riešila neverou, je to chyba muža alebo ženy?
13. Ak žena podvedie muža, lebo sa vo vzťahu nahromadili jej vlastné nevyjasnené problémy a neriešila ich, je to chyba muža alebo ženy?
14. Ak žena podvedie muža, pretože muž dlhodobo ignoruje jej potreby a city, je to chyba muža alebo ženy?

Strana
z3
hopsas
17. nov 2025

@anonym_autor bez ohľadu na dĺžku tvojho textu ktorý sa mi nechce čítať - kto sa dopustí nevery, podvádza. Chýba je na jeho strane. Ak nechce podvádzať nech sa najprv slušne rozíde predtým ako ide do iného vzťahu. To je všetko. Neviem načo toľko bodov k úplne jednoduchej veci.

sova7
17. nov 2025

Vždy je to chyba obidvoch vzťah je spoločne dielo. Ak má jeden poruchu osobnosti ten má striedanie partnerov ako životný štýl chyba je na strane partnera bez poruchy že si vybral psychopata do vzťahu. A väčšinou je to o zlom výbere partnera alebo chybe charakteru

anonym_69fbd3
17. nov 2025

@anonym_autor môže za to vždy ten čo podvádza nech je "dôvod" akýkoľvek

anonym_192328
17. nov 2025

tiež sa mi nechce čítať ten siahodlhý text ale ja som názoru, že nikdy nie je na vine len jeden človek. Ak mám harmonický, šťastný vzťah tak by ma ani nenapadlo hľadať úlet

telefon00
17. nov 2025

Nevera nie je chyba oboch. Nevera je chyba nevernika, lebo sa tak sám rozhodol... ten co tvrdí že je to chyba oboch tak len ospravedlňuje svoju neveru tým, že to hádže na partnera 😎 a seba ospravednuje. A teraz do mňa 😁

anna777115
17. nov 2025

Dovod na neveru nikdy nie je a móžeš si to neviem ako alibisticky prikrášliť a odóvodniť. Proste, ak mi to nevyhovuje vo vztahu, tak sa rizidem a potom riešim, čo ďalej.

really8
17. nov 2025

Kto toto vymysla.....

anonym_a41574
17. nov 2025

chyba je nekomunikovat, ked chce niekto podvadzat nech to povie tomu druhemu a ten druhy sa rozhodne

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_01f767
17. nov 2025

Chyba je na strane toho, kto podvadza, hovori to veľa o jeho charaktere.Seriozny clovek s charakterom nehľadá si poza chrbat svojho muza/ zeny bokovky.Seriozny clovek nefunkcny vztah najprv ukonci a potom si môže spať aj s celým mestom

really8
17. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor neroby...ako povies...

autor
17. nov 2025
@hopsas

@anonym_autor bez ohľadu na dĺžku tvojho textu ktorý sa mi nechce čítať - kto sa dopustí nevery, podvádza. Chýba je na jeho strane. Ak nechce podvádzať nech sa najprv slušne rozíde predtým ako ide do iného vzťahu. To je všetko. Neviem načo toľko bodov k úplne jednoduchej veci.

@hopsas V prvom rocniku ucime deti citat, Ale chapem, taky dlhsi text az v druhom tretom. Tam sa nedostanu vsetci.

autor
17. nov 2025
@really8

@anonym_autor neroby...ako povies...

@really8 🙂 clovece hanba na vsetky svetove strany..

patka06
17. nov 2025

Rovnako ako pri nevere muža, na vine sú obaja.
@anonym_autor

anonym_1c7b85
17. nov 2025

Ani necitam tie body, nevera je VZDY, VZDY!! chyba toho, kto je neverny, pretoze ak ma s partnerom nejaky problem, treba vztah ukoncit a potom nech si ide hladat sex kam chce.

anonym_4f86d7
17. nov 2025

Vinný je ten kto podvedie. Ak nkeste spokojne v manželstve, treba sa snazit bud o nápravu alebo sa rozviest

anonym_9ff60f
17. nov 2025

Ja si myslim, ze chyba je na oboch stranach. Ak je zena stastna a naplnena nema dovod sa pozriet na ineho muza.

anonym_b1d8d5
17. nov 2025

@anonym_autor na vine su vzdy dvaja

really8
17. nov 2025
@anonym_autor

@really8 🙂 clovece hanba na vsetky svetove strany..

@anonym_autor tusim sa ti pacim

januska12323
17. nov 2025

Za zlý vzťah môžu obe strany vo vzťahu, za neveru môže ten kto spí s inými pred rozchodom/rozvodom. Na to netreba tristo verzií ako k tomu došlo. Ten kto podvádza sa tak rozhodol sám.

ewwe
Autor odpoveď zmazal
ewwe
Autor odpoveď zmazal
madeincssr
17. nov 2025

Damy, a pri nevere muza je tiez podiel viny na jeho partnerke/manzelke? Ci tam to uz neplati?

autor
17. nov 2025
@really8

@anonym_autor tusim sa ti pacim

@really8 to bol pruser ako delo.. z mojej strany ☹

anonym_b1d8d5
17. nov 2025
@ewwe
Odpoveď bola zmazaná

@ewwe ani ale vzdy dve strany. tak som myslela, podiel uz ozaj neovladam asi je to ozaj rozne.

anonym_9ff60f
17. nov 2025
@madeincssr

Damy, a pri nevere muza je tiez podiel viny na jeho partnerke/manzelke? Ci tam to uz neplati?

@madeincssr ano. Tiez su obaja na vine.

enmery
17. nov 2025

Vždy je to rozhodnutie podvadzajúceho-teda ženy, keď sa pýtaš na ženu.

nevenka
17. nov 2025
@telefon00

Nevera nie je chyba oboch. Nevera je chyba nevernika, lebo sa tak sám rozhodol... ten co tvrdí že je to chyba oboch tak len ospravedlňuje svoju neveru tým, že to hádže na partnera 😎 a seba ospravednuje. A teraz do mňa 😁

@telefon00 preco do Teba? Je to rozumny nazor. Nech je pricina nevery akakolvek, ten, co podvadza, sa pre nu rozhodol, namiesto riesenia priciny problemu, ktory ma s partnerom. A ked sa toto vyriesi, tak potom mozno zacat bud odznova s partnerom alebo sa rozist a potom hladat ineho partnera.

letfenixa
17. nov 2025
@enmery

Vždy je to rozhodnutie podvadzajúceho-teda ženy, keď sa pýtaš na ženu.

@enmery presne tak.

anonym_ca1a7f
17. nov 2025

@anonym_autor 1. Ak žena podvedie muža, pretože sa jednoducho zamilovala inde bez toho, aby sa pokúsila riešiť vzťah, je to chyba muža alebo ženy?
Je to zodpovednost tej osoby,
co podviedla - ak sa zamiloval(a) inde,
tak sa treba najskor rozist. A nepodvadzat. Zacat s novym clovekom az po rozchode.

2. Ak žena podvedie muža, lebo je partner neustále v práci a doma sa jej nevenuje, je to chyba muža alebo ženy?
Zase, je to rozhodnutie toho, kto podviedol. Treba sa najskor porozpravat, ze mi chyba, ze sa mi nevenuje. Ak to nepomoze, tak sa rozist.
A az potom zacat vztah inde.

3. Ak žena podvedie muža, lebo nebola schopná zvládnuť vlastné emócie a impulzy, je to chyba muža alebo ženy?
....Zavisi na impulzoch. Je tam zavazna diagnoza? PTSD, alebo F25...? Pripadne, je tam tyranie a impulz bol zufale hladanie pocitu bezpecia?

4. Ak žena podvedie muža, pretože sa vo vzťahu cíti osamelá a muž jej nedáva pozornosť, je to chyba muža alebo ženy?
- to iste co cislo 2.

5. Ak žena podvedie muža, hoci vo vzťahu bolo všetko funkčné a stabilné, je to chyba muža alebo ženy?
.... ZODPOVEDNOST za taketo rozhodnutie je na tom kto podviedol. Ak zena podvedie zenu hoci vztah je ok, tak je to chyba tej zeny, co podviedla.
Ak muz podvedie muza, hoci vztah je ok, je to chyba toho, ktory podviedol.

6. Ak žena podvedie muža, pretože jej muž dlhodobo odmieta intimitu, je to chyba muža alebo ženy?
To iste, co cislo 2.

7. Ak žena podvedie muža, lebo hľadala vzrušenie a chcela zažiť niečo nové, je to chyba muža alebo ženy?
To iste, co cislo 2.

8. Ak žena podvedie muža, lebo partner odmieta o vzťahu hovoriť a nerieši problémy, je to chyba muža alebo ženy?
To iste, co cislo 2. Rozid sa, ked stale odmieta.

9. Ak žena podvedie muža, aj keď mala možnosť najprv sa s partnerom otvorene porozprávať, je to chyba muža alebo ženy?
Nuz, a co ak zena podviedne zenu partnerku, pretoze sa zamilovala inde do inej zeny alebo do ineho muza... aj ked mala moznost sa porozpravat?
Je to chyba toho, kto podvedie.

10. Ak žena podvedie muža, lebo sa cíti dlhodobo zanedbávaná, je to chyba muža alebo ženy?
- to iste, co cislo 2.

11. Ak žena podvedie muža, pretože hovorila, čo jej chýba, ale on to ignoroval, je to chyba muža alebo ženy?
- to iste, co cislo 2.

12. Ak žena podvedie muža, lebo nechcela priznať svoje nespokojnosti a radšej to riešila neverou, je to chyba muža alebo ženy?
- to iste , co cislo 2, pripadne cislo 1.

13. Ak žena podvedie muža, lebo sa vo vzťahu nahromadili jej vlastné nevyjasnené problémy a neriešila ich, je to chyba muža alebo ženy?
- to iste, co cislo 2.

14. Ak žena podvedie muža, pretože muž dlhodobo ignoruje jej potreby a city, je to chyba muža alebo ženy?
... ignoruje tak, ze ju ponizuje, psychicky tyra, aj fyzicky?
Nedivim sa jej, ale pokial je svojpravna, je lepsie najskor sa rozist,
az potom zacat nieco s inym.

Tak isto ak zena podvedie zenu, alebo ak muz podvedie muza.

Strana
z3