Kto je na vine rozpadu vzťahov?
Ak zásadne chlapi robia chyby vo vzťahu, ak chlapi sú zásadne na vine tomu, že vzťah končí, ak chlapi sú tí, ktorí robia zle a podvádzajú, ak chlapi sa hromadia na zoznamkách a nik ich nechce... kto je tomu všetkému na vine?
Keď ženy sú matky, ktoré ostávajú pri dieťati, starajú sa oň, vychovávajú dieťa a vytvárajú jeho charakter a návyky. Ženy namiesto flákania, podvádzania, vysedávania za internetom svojim deťom vštepujú to najlepšie zo seba, dávajú svojmu dieťaťu lásku, pokoru a hodnoty, ktoré samy v sebe majú. Ženy dokážu vychovať svoje dieťa ako svoj obraz, ako dokonalú bytosť... ale čo ak ich dieťa je chlapec? Neskôr chlap? Nestráca sa niekde logika? 🙂
asi ma tu zas budu hejtovat (ale nevadi), ale z casti je prispevok blbost, ale je na nom aj cast pravdiva.
Moj nazor je, ze zena nikdy nevychova poriadneho chlapa kym sa sama nestane chlapom. A poriadny chlap nikdy nevychova poriadneho chlapa, pokial je nepritomny.
Zacnime odo dna nula.
Chlapec sa narodi, prvy rok je vyhradne zavisly na matke, vo vacsine pripadov. Do 3 rokov je tiez vacsinou s matkou, lebo zena je naprv na materskej a potom na rodicovskej. To je super. potrebuje nehu a starostlivost matky.
No a zrazu tu mame 3 roky. V troch rokoch, chlapec je uz taky maly chlap, zacina zapasit s otcom, utekat ze kto bude napriklad prvy pri aute. Uz sa zacina prebudzat v nom ten muz, ten energicky samec ktoremu patri svet. Skocit do kazdeho blata, ustipnut kazdeho clena rodiny a s krikoma smiechom utiect, pretlacat sa s inymi chlapmi (otec, brat, stryko) hadzat kamene do dialky, dvihat tazke veci a ukazovat silu. Skakat rychlo jazdit na bicykli dole kopcom, kricat na celu ulicu... proste zivel.
No a tu ho dame do skolky kde su pani ucitelky a dievcata. A chlapcov tam "dusia", musia kreslit, basnickovat, spievat, vyfarbovat, modelovat. Na prechadzku idu ako zombici, u nas to vidim, maju dlheho plysoveho hada, ktoreho vsetci drzia a ako otroci sa kyvacaju v jenom rytme. Tie deti su jak bez duse ked to vidim. (minule sa moj 3.5 rocny syn, ktory je doma pytal, ze preco ti skolkari chodia tak divne a tak pomaly)
A pani ucitelky im stale hovoria, musime ist pomaly, musime byt tichucko. Videli ste uz maleho 3 rocneho borca, aktivneho, ktory je zdravy a tesi sa zo zivota, ako chodi pomaly?
Cize skolka vychovava chlapcov ako dievcata. Vsetky tie chlapske hry, zapasenie, skakanie, splhanie na stromy, vsetko to v nich potlacaju a snazia sa z nich spravit dievcatka.
Ked pride otec vecer z prace, to uz je casto len vecera, umyt zuby a spat...
Od tych 3 rokov je ziaduce, a od 6 rokov je uz nutne aby otec so synom travil vela casu.
No a co sa stane ked ma syn 6 rokov?
Dame ho do skoly. A kto ho tam vzorom? Zase pani ucitelky, zeny.
No a takto to pokracuje do dospelosti.
Chlapcom chybaju muzske vzory. Ja viem ze cast osadenstva tu bude prskat, ale naozaj, to ako sa vyvijala nasa spolocnost, dospeli sme do stavu, ze mame krizu muzskych vzorov. Muzi nevedia co maju robit lebo ich to nikto nenaucil. A dnes uz nie su ani vzory ludia v politike - samy podvodnik, v hudbe - casto narkomani alebo podvodnici ktori za 5 korun robia politikom promo, v sporte - casto arogantni sportovci ktori nechapu ze by mohli byt vzormi.. a nakoniec, tie najdolezitejsie vzory - otcovia, ktori nemozu travit so synmi tolko casu kolko by mali, jedna vec, a druha vec ze ani oni sami nevedia ako je ich rola muza, takze aj keby travili cas, asi dobrym vzorom nebudu. Nevedia co je to dodrzat slovo, co je to spolahnut sa, co je to opora, co je to obetavost, co je to zodpovednost, co je to odvaha, bezpecny pristav, co je to ochrana a tak dalej..
Preto je to taky zacarovany kruh a spravili sme si to sami. Vytvorili sme system kde chlapov vychovavaju zeny a potom sa cudujeme ze zrazu sa z nasej spolocnosti vytratili skutocni chlapi.
Ja viem ze tuto pani silvinka aj evicka tu budu prskat ako po tubere, ale toto je dovod preco nechavam syna doma, a budem ho vychovavat ja a moja zena a nie cudzi ludia v statnych instituciach. Samozrejme, ak bude chciet ist do skoly, ja mu branit nebudem.
A vobec, nedava mi zmysel, preco by moje dieta mali vychovavat cudzi ludia, ked je to moje dieta a mozem si ho vychovavat sam.
@merkelica pravdu mas, merkelica, aky to opak pri vychove malych moslimciat, obriezka u 4rocneho,agresia ktoru si budte pamatat navzdy a nezlavi svojmu synovi, ja som to musel podstupit, ides aj ty❗ potom zije s bratmi, bratrancami, tatkami, v takom Reichu netrpia na chodenie do roboty, takze furt testosteron a kortizol na max., co zbit, co znasilnit, co ukradnut, co skopnut zo schodov... Nasi chlapi su oproti nim babovky neschopne obrany, absencia tatkov je vysledok.
Taky lriemerny nasinec si vie zabojovat len zo zenou, vyvrsit sa na deckach. Stazuje sa mi kamoska, ked sa pohadame, ten je schopny mi spravit 100 priekov... nevyklepe struhadlo a necha v nom syr, roztaha vsetky dosky a necha zbytky rajcin, vylieva sos z kavy do drezu..
@merkelica pravdu mas, merkelica, aky to opak pri vychove malych moslimciat, obriezka u 4rocneho,agresia ktoru si budte pamatat navzdy a nezlavi svojmu synovi, ja som to musel podstupit, ides aj ty❗ potom zije s bratmi, bratrancami, tatkami, v takom Reichu netrpia na chodenie do roboty, takze furt testosteron a kortizol na max., co zbit, co znasilnit, co ukradnut, co skopnut zo schodov... Nasi chlapi su oproti nim babovky neschopne obrany, absencia tatkov je vysledok.
Taky lriemerny nasinec si vie zabojovat len zo zenou, vyvrsit sa na deckach. Stazuje sa mi kamoska, ked sa pohadame, ten je schopny mi spravit 100 priekov... nevyklepe struhadlo a necha v nom syr, roztaha vsetky dosky a necha zbytky rajcin, vylieva sos z kavy do drezu..
@anonym_99b866 daj si tabletku anonym
ukazte mi taku, ktora vychova syna, ktory bude krasny, ktory hned vytvori harmonicke manzelstvo, ktory nikdy neudrie zenu alebo dieta, ktory nebud na zoznamkach spolu s tymi uboziakmi, ktory si nikdy nevypije, ktory sa nebude prejedat, ktora z vas vychova takeho syna co bude zarabat na svoju manzelku. No. hlaste sa.
ukazte mi taku, ktora vychova syna, ktory bude krasny, ktory hned vytvori harmonicke manzelstvo, ktory nikdy neudrie zenu alebo dieta, ktory nebud na zoznamkach spolu s tymi uboziakmi, ktory si nikdy nevypije, ktory sa nebude prejedat, ktora z vas vychova takeho syna co bude zarabat na svoju manzelku. No. hlaste sa.
@anonym_autor krasneho chlapa sa vychovat neda, krasa je vec genetiky. A to ostatne, takych po svete beha, nastastie, este stale dost.
A ked uz o to ide, zo svojho syna som vychovala slusneho cloveka, manzela a aj dobreho otca, sice nie je krasny ako Adonis, ale je uplne v poriadku.
@anonym_autor krasneho chlapa sa vychovat neda, krasa je vec genetiky. A to ostatne, takych po svete beha, nastastie, este stale dost.
A ked uz o to ide, zo svojho syna som vychovala slusneho cloveka, manzela a aj dobreho otca, sice nie je krasny ako Adonis, ale je uplne v poriadku.
@anonym_13346a teda je to ten typ, ktoreho tu denne zeny ohovaraju ze je skaredy, ze by o neho ani bicykel neopreli?
@anonym_13346a teda je to ten typ, ktoreho tu denne zeny ohovaraju ze je skaredy, ze by o neho ani bicykel neopreli?
@anonym_autor 😂
@anonym_autor Prosím ťa, ty najmä neber vážne akékoľvek internetové debaty na túto tému. Lebo pravda je taká, že 80% ľudí v populácii je čistý priemer, vzhľadovo, charakterovo, inteligenčne, aj výškou príjmu. 10% je obvykle nadpriemer a 10% úplný prúser. Samozrejme, väčšina ľudí vníma a prezentuje samých seba ako nadpriemer, ale to je, jednoducho povedané, štatisticky nemožné. Takže, nádych - výdych, vráťme sa všetci do svojej priemernej reality a buďme za ňu vďační. Ver tomu, že byť v tých desiatich percentách z ktorejkoľvek strany Gaussovej krivky, vôbec nie je výhra.
"Kto je na vine rozpadu vzťahov?"
..."chlapi robia chyby..., ak ...chlapi sú zásadne na vine tomu, že vzťah končí...",
... kto je tomu všetkému na vine?
... ženy dokážu vychovať svoje dieťa ako svoj obraz, ako dokonalú bytosť... ale čo ak ich dieťa je chlapec? Neskôr chlap? Nestráca sa niekde logika? 🙂
LOGIKA sa stratila niekde medzi výchovou syna a príchodom - výberom pani nevesty, na ktorú sú väčšinou matkine názory prikrátke 🙂 .
CHLAPEC je produktom výchovy. CHLAP je výsledok vlastných dobrých-zlých rozhodnutí.
A..., kde je vlastne problém 🙉 😉 ?
Dobre. Priznávam sa. Na vine som ja. Mám doma satelit, ktorým kontrolujem mysle ostatných ľudí a kazím im vzťahy.

Podľa tunajšej logiky je polka chlapov hlúpa, polka z toho, čo ostane, je neverná, polka z toho, čo ostane, sú lúzri a málo zarábajú, polka z toho, čo ostane, je škaredá, polka z toho, čo ostane, je obézna, polka z toho, čo ostane, je plešavá a polka z toho, čo ostane, je neschopná. Čiže výsledne máme, povedzme, na Slovensku jedného normálneho chlapa. A teraz si pozrime, koľko je tu matiek. Totálne ikonické matky, ktoré vedia odpovede na úplne všetko. Ak, povedzme, jedna z nich, tá najikonickejšia, vychová toho jediného dokonalého chlapa, naznačuje vám tým všetkým ženám, že doma vychovávate lúzra?
@anonym_autor máš nejaké divné počty,jeden chlap môže mať toto všetko,čo si tu vypísal
A ty si ten posledný normálny,hej?