icon

Ktorá z nás dopadla horšie?

6. aug 2025

Som sklamaná a smutná a po dnešnom rozhovore s kamoškou aj rozhorčená.
Aby som nejak opísala situáciu, ešte pred mesiacom som bola šťastná, zaľúbená a zasnúbená, iba pár mesiacov pred svadbou, začali sme s prerábkou bytu , snažili sa o dieťa. Potom som zistila že snúbenec ma podviedol. Baba ktorá zdvyhla jeho mobil nezatajila nič. Nikdy sme sa nehádali, nič tomu nenasvedčovalo. Zrušila som zásnuby a aj keď sa snažil, vlastne sa stále snaží nedokážem mu odpustiť.
Kamoška je tiež sama, partnerom sa občas pochytila, tvrdí že nič vážne ale po jednej hádke ju vyhodil z bytu. Už ďalší týždeň tam bola nasáčkovaná iná baba. Tiež tvrdí že netušila čo partner plánuje a že boli v tom vzťahu na konci už traja.
Podľa nej ja som pochodila dobre a nemám sa sťažovať lebo .môj ex sa chcel ku mne vrátiť ,žiadal má o odpustenie a ona pochodili tak zle lebo keď sa po pár dňoch po rozchode išla za chlapom v domnení že emócie už vychladli našiel u neho inú.

Strana
z2
doriiis
6. aug 2025

No a otázka?

moonlight1210
6. aug 2025

Jedine ten, ze tvoj exo sa o teba stale snazi a ty odmietas.
Kdezto ona by aj odpustila a vratila sa, ale jej exo to ma uz s nou uzavrete.

Uzavrete to za seba nemate ani jedna. To mate spolocne.

autor
6. aug 2025
@doriiis

No a otázka?

@doriiis ktorá z nás pochodila horšie? Ja som investovala kopec času, energie aj nejaké peniaze na organizovanie svadby ale ona len bývala u chlapa.

moonlight1210
6. aug 2025
@anonym_autor

@doriiis ktorá z nás pochodila horšie? Ja som investovala kopec času, energie aj nejaké peniaze na organizovanie svadby ale ona len bývala u chlapa.

@anonym_autor tak z financneho hladiska ty a z emocionalneho ona to ma horsie.

lindous
6. aug 2025

Tak ešte aj v tomto sa porovnávať je fakt nezmyselné… z tvojho pohľadu ty, z jej ona.. a obe máte pravdu, lebo obe prežívate svoje vlastne emócie

viestta
6. aug 2025

Ty si s pocitom sebeucty ukoncila vztah, v ktorom si nemohla ostat. Co viedlo kamaratku k tomu aby sa vracala vie len ona (a mozno nie). Obidve mozte urobit hrubu ciaru za minulostou a verit, ze raz stretnete lepsich chlapov. V tom rozdiel nie je.

petamich
6. aug 2025

A zmysel tohto porovnavania je kde?

autor
6. aug 2025
@lindous

Tak ešte aj v tomto sa porovnávať je fakt nezmyselné… z tvojho pohľadu ty, z jej ona.. a obe máte pravdu, lebo obe prežívate svoje vlastne emócie

@lindous ja sa nechcem porovnávať ,len som šokovaná z toho že moja kamarátka tvrdí že nemám dôvod byť sklamaná a smutná. Nevníma fakt že ja svojmu ex už nedokážem.dôverovať.

13uzivatelka11
6. aug 2025

😀 koľko máte rokov?16?

lindous
6. aug 2025
@anonym_autor

@lindous ja sa nechcem porovnávať ,len som šokovaná z toho že moja kamarátka tvrdí že nemám dôvod byť sklamaná a smutná. Nevníma fakt že ja svojmu ex už nedokážem.dôverovať.

@anonym_autor chápem, že môže byt nepríjemne, že kamoska nevie byt viac emaptická k tvojim pocitom a povedala to naozaj asi trochu hlupo, ale zrejme má dosť čo robiť teraz sama so sebou

anonym_eab5f2
6. aug 2025

@anonym_autor obidve ste zazili zranujucu zradu.
Nikto by ta nemal nutit vziat tvojho ex naspat, ak mu uz nemozes viac doverovat.

Kamoska ale zlyhala ako kamoska. Samozrejme, ona preziva velku bolest a zradu, a zavidi , logicky, tebe, ze o teba ten zradca ma stale zaujem.
Ona teraz cez svoju bolest nevie vnimat, ako je tebe, iba ako velmi zle je jej a co by si ona priala. Priala by si, aby jej partner chcel ju naspat.

Je ale emocionalne nezrele povedat tebe, ze ty si pochodila dobre. Ste dve rozne osoby a zazili ste dve rozne bolestive zrady.
Bolo by spravne a ferove vnimat obe situacie ako velmi osobitne a neporovnavat ich
vobec, toto nie je ziadna sutaz.

Ty mas pravo co citis, a kamoska ma pravo citit tuzbu, aby sa k nej vratil,
ale nemala by podla toho komentovat tvoje vlastne
pocity a trapenie.

Mala by uznat, ze povedat ti, ze si pochodila dobre, je nefer a nepravda.
Taktiez, ona potrebuje uznanie jej vlastnych pocitov a toho,
Ze teraz sa jej momentalne zda,
ze keby sa k nej jej partner vratil, bola by stastna. Tak to teraz ona vidi a ma na to pravo, tak sa citit.

Ale ty mas pravo citit, ze nechces naspat toho, kto zradil teba, a to by mala ona uznat, a ked to nedokaze, tak pracovat na svojom uzdraveni do bodu,
ked bude emocionalne zrela a uzdravena tak, ze to uzna.

autor
6. aug 2025
@13uzivatelka11

😀 koľko máte rokov?16?

@13uzivatelka11 25, sorry mne moja situácii vôbec nie je smiešna

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
allie1008
6. aug 2025

@anonym_autor obe ste dopadli velmi zle, ona horsie,ale to neznamena,ze ty nemas pravo sa stazovat. To by sa jej fakt pacilo,ze by ju jej nevernik siel prosit na kolenach o prepacenie a nebodaj by ho prijala? Ak ta kamoska nevedela podporit ,radsej mala ostat ticho ako povedat taku sprostost.

victory7897
6. aug 2025
@anonym_autor

@13uzivatelka11 25, sorry mne moja situácii vôbec nie je smiešna

@anonym_autor možno to proste kamoška myslela ,len tak že ty si na koni ,lebo on za tebou ,,dolieza,, zatím čo ona už je odpísaná..že ty môžeš mať lepší pocit...ale ani jedna to ľahké nemáte,buď rada že sa ukázal pred svadbou....25r , užívajte si život obe ,vybehnite von a zapijajte slobodu ,že ste sa zbavili idiotov

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
autor
6. aug 2025
@lindous

@anonym_autor chápem, že môže byt nepríjemne, že kamoska nevie byt viac emaptická k tvojim pocitom a povedala to naozaj asi trochu hlupo, ale zrejme má dosť čo robiť teraz sama so sebou

@lindous aj ja mám čo robiť sama so sebou. Po odpadnutí počiatočného šoku a hnevu a jeho ustavičných naliehaniach som bola asi na hrane toho aby som mu dala druhú šancu. Potom som zistila ďalšie klamstvá, skadiaľ nebolo návratu. Dnes som už na 100% presvedčená že to bolo správne rozhodnutie.
Keď som sa dozvedela o jej rozchode, hneď som jej volala aby sme sa navzájom podporili aj posťažovali. Zoto som ale nečakala

ukgirls
6. aug 2025

po emocnej stranke je na tom ona horsie.. vymenil ju len tak a hned nasackoval inu. teba sice podviedol ale bol s tebou a stale ta ma rad mozno miluje... hold uslo mu .. kazdopadne zrejme ste to nakoniec vyhrali obe ... ona sa zbavila debila skor ako jej nasekal decka v byte ktory ani nieje jej a nenechal ju samu s deckami na ulici a ty .. aspon mas skusenost s planovanim svadby a zistila si ze nevera je nieco cez co sa neprenesies. ja niesom zastanca podvadzania-ale myslim,si ze aks a to stalo len raz a clovek naozaj miluje tak vie odpustit ..u vas to az taka laska neboal a radsej chodte teda od seba-peniaze niesu vsetko ked sa ides porovnavat,ze teba tos talo viac .. prd stalo-ty si mala moznost si vybrat ale ona nie--to je ten rozdiel

vilma7
6. aug 2025

A nie je to jedno, ktorá to má z vás ťažšie?
Ty kokos, to sa idú ešte ľudia aj v tomto pretekať?
To nevieš svojej kamarátke povedať, že to je úplne nepodstatná vec, azda vníma tieto situácie ináč???
Ako ja mam fakt niekedy dosť, čoho všetkého sú ženy schopné. Nezávidíte si ešte aj nos medzi očami?

autor
6. aug 2025
@ukgirls

po emocnej stranke je na tom ona horsie.. vymenil ju len tak a hned nasackoval inu. teba sice podviedol ale bol s tebou a stale ta ma rad mozno miluje... hold uslo mu .. kazdopadne zrejme ste to nakoniec vyhrali obe ... ona sa zbavila debila skor ako jej nasekal decka v byte ktory ani nieje jej a nenechal ju samu s deckami na ulici a ty .. aspon mas skusenost s planovanim svadby a zistila si ze nevera je nieco cez co sa neprenesies. ja niesom zastanca podvadzania-ale myslim,si ze aks a to stalo len raz a clovek naozaj miluje tak vie odpustit ..u vas to az taka laska neboal a radsej chodte teda od seba-peniaze niesu vsetko ked sa ides porovnavat,ze teba tos talo viac .. prd stalo-ty si mala moznost si vybrat ale ona nie--to je ten rozdiel

@ukgirls nebolo to raz, podvádzal ma s kolegyňou, podľa všetkého s ňou spával na firemnej ubytovni. Pracuje v BA chodí na týždňovky a ešte si aj prsteň dal dole.

domka222
6. aug 2025

Ja tomu celému príspevku trošku nechápem. Čo sa idete predbiehať? Každá máte iný príbeh, ale rovnaký koniec. Tak o čo ide? Máte sa navzájom podporiť a neplakať, ktorá to mala horšie. Že si prišla o peniaze? A? Môžeš byť rada,že len o tie.

lucia13022023
6. aug 2025

Toto porovnávanie je taaak zbytočne a hlavne, načo to je dobre?
Kto sa má lepšie/horšie, žena ktorá o dieťa prišla alebo žena ktorej dieťa bojuje o život?
Ani jedna odpoveď nie správna, lebo pre tu konkrétnu ženu je to extrémna bolesť a zrútil sa jej svet. Rovnako tak aj vám.

autor
6. aug 2025
@domka222

Ja tomu celému príspevku trošku nechápem. Čo sa idete predbiehať? Každá máte iný príbeh, ale rovnaký koniec. Tak o čo ide? Máte sa navzájom podporiť a neplakať, ktorá to mala horšie. Že si prišla o peniaze? A? Môžeš byť rada,že len o tie.

@domka222 cože , píšem že sa nechcem porovnávať . Zavolala.som jej aby sme sa navzájom podporili, vyrozprávali a.pod a.ona mňa sfúkne, že nemám dôvod cítiť sa zle, byť sklamaná a smutná

iv007
6. aug 2025

Zeny vyserte sa na obidva tieto nepodarene exemplare. Uzite si leto, chodte na dovolenku alebo vylet (podla financnych moznosti) a mozno stretnete muzov, ktori si vas budu vazit. Tuto naozaj nie je za cim banovat.

13uzivatelka11
6. aug 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka prepáč ale takéto pretekanie medzi "kamoškami" kto je na tom horšie a zakladať o tom diskusie je smiešne..

anonym_e2d238
6. aug 2025
@anonym_autor

@ukgirls nebolo to raz, podvádzal ma s kolegyňou, podľa všetkého s ňou spával na firemnej ubytovni. Pracuje v BA chodí na týždňovky a ešte si aj prsteň dal dole.

@anonym_autor aký prsteň keď ste mali pred svadbou? Či aj muži nosia zásnubný prsteň?

domka222
6. aug 2025

Však si písala, že ty to máš horšie, ty si minula peniaze a ona od neho len odišla. Tak mi nepíš, že sa nechceš porovnávať.

autor
6. aug 2025
@anonym_e2d238

@anonym_autor aký prsteň keď ste mali pred svadbou? Či aj muži nosia zásnubný prsteň?

@anonym_e2d238 možno je to proti všeobecným zvykom ale obaja sme nosili obrrúčku. Veľmi sme chceli mať svadbu na jar jeden ikonický dátum. Kvôli určitej okolností sme sa v ten deň nemohli zobrať. Tak sa obrad presunul na september, a iba vo dvojici sme zašli na to miesto kde sme sa mali vziať a natiahli obrúčky a sľúbili si niečo čo beztak nedobržal.

domkakvet
6. aug 2025

@anonym_autor kazdy to preziva inak, obe vas trapi co sa stalo, ja to vidim, tak ze ste sa zbavili, no nechcem tu nadavat, tak si domysli koho a spolu to oslavte.

denden77
6. aug 2025

a to mate teraz daku sutaz, ci co? 😁
zbavili ste sa blbcov, obe ste vyhrali, cauko kakauko.. strngnite si na lepsie zajtrajsky a je 🤷‍♀️😁

Strana
z2