Ktoré zoznamky na vyššej úrovni preferujete?
Ahojte. Dali by ste typy na nejake zoznamky na urovni vyssej nez je nejaky Tinder, Badoo a tomu podobne? Z vasej skusenoti, kde sta nasli aspon par dobrych co za to stali a nie ghosterov, namotavacov.....dakujem
Kulturak v Bolerázi
Ja som 40+ a my este frcime na FB. Ten má dobru zoznamku.
poriadne draha restika a pravidelne obedy v nej, kluby a socialne siete. Ziadna dobra zoznamka ti princa na bielom koni neprinesie.
Zoznamovanie sa je vždy najmä o šťastí. Byť v správnom čase na správnom mieste. Pobytom na zoznamke zvyšuješ šance, ale výsledok je stále neistý. A čo sa týka lepších a horších zoznamiek, na každej nájdeš aj normálnych ľudí, aj psychotikov.😉 Držím palce.👍
@autor/autorka ... opäť tak dôležitá anonymita, vsak..? 😉🙂
Načo sa pýtaš na internetové zoznamky..?
Aha... žiadne sebavedomie... otvorene komunikovať s ľudmi, miesto realneho spoločenského života ti asi moc nejde, radšej skrývaš za anonymitu nicku 🙄, smutné...
Žiadne "internetove zoznamky" nepotrebujem (píšem za seba)... dobrých ľudí je všade plno... a ghosterov, namotavačov stretnes vsade na kazdom kroku ci vo virtualnom alebo realnom svete, čiže je uplne bezpredmetne sa pytat, kam neist...
@barka1 ti dala typ, ale opäť i tu je základom "zdrave sebavedomie" a vediet zaujať... odvaha napisat niekomu... /zareagovat na koment.../ je vec prva, vec dajsia aby bol tvoj koment zaujimavi...
S tym co vidim, ako chlapi, ci zeni reaguju... "Ahoj...", Ahoj, popiseme...", Ahoj, prijala by si pozvanie na kávu...?" 🙈🙉🙊 🙄🙂 Vobec nevedia zaujat a nedivom sa ziadnemu feedbacku. A pritom staci tak málo... 🙄🙂
@barborachors "poriadne draha reštika..?" Máš osobnú skúsenosť..., či len tip..? 🤔
Na zoznámkach typu ako píšeš sú bud uchylaci, taky čo ich svrbí čvirik a chcu milenku lebo údajne sa rozvadzaju zo ženou a tých ktorý sú ozajstný že naozaj chcu niekoho spoznať vážne takých je 10% percent.Ako ihlu v kope sena keby si hľadala.
@michal_dr obe moznosti su správne
Najlepšie sa zoznamuje pri práci a pri koníčkoch, na druhom mieste je stretnutie s priateľmi priateľov.
@alickapusinka pome to otocit, same single mamicky, vo vztahu ale komplikovane, nerealne ocakavania od muzov.
80% zien chce len chlapa, aby vsetko platili, a zato len vedia ponuknut pouzitu dieru a decko.
Ani socialne siete moc nepomahaju, o tom ani nehovorim, ze posledny event co organizoval Laska Tu bolo na 10 zien 1 muz. Trapne je, ze chlap zato ma platit ale zeny ked dovazu kamosku maju zadarmo.
@topgabo ved aj to iste platí že aj ženy su tam take konkretne sa pýtala na muža tak som napisala o mužoch.Ak by sa pýtal muž napíšem o ženách.Máš pravdu tam sú väčšinou take ako píšeš.
@topgabo Blbost. Ja mam 43, o dieta je postarane, nepotrebuje otca, peniaze na seba mam, ale napriklad peniaze chlapovy poziciavat nebudem ani ho zivit. Na drahe dovolenky ja nemam zbytocne peniaze, cize hladam nieko stredna vstva, komu staci dovolenka na Slovensku alebo proste nieco lacne. Naroky mam uplne znizene, lebo podla mna ten chlap, ked sa so mnou osobne stretne 1-3x tak si zisti sam, ci som jeho typ alebo nie. Na zoznamke je to vela x o fantasy. Foto skresluje totalne, to co pisem sa da vysletlit rozlicne. Ja som sebavedoma, ale to neznamena, ze som uple bez chyb. Emocne som uplne free, ziaden ex, nikto u mna nefiguruje uz roky. Casovo sa viem prisposobit, dieta je uz vacsie.
@alickapusinka 20% normalnych je, z toho ti nemusi kazdy sadnut po fyzickej stranke... ja som bola na elitedate, teraz si davam pauzu.
@andrea2667 v 43 rokoch? Uuuuf, dost zlozite rozpoznat, kto je single a kto nie...
Ja tiez tak s detmi, preto som sa rozhodla az teraz v 43 hladat. Tak super, ze si si nasla.

Partner na úrovni