icon

Ktoré zoznamky na vyššej úrovni preferujete?

24. jan 2025

Ahojte. Dali by ste typy na nejake zoznamky na urovni vyssej nez je nejaky Tinder, Badoo a tomu podobne? Z vasej skusenoti, kde sta nasli aspon par dobrych co za to stali a nie ghosterov, namotavacov.....dakujem

Strana
z2
earlgrey
24. jan 2025

Partner na úrovni

martinmmartin
24. jan 2025

Kulturak v Bolerázi

barka1
24. jan 2025

Ja som 40+ a my este frcime na FB. Ten má dobru zoznamku.

barborachors
24. jan 2025

poriadne draha restika a pravidelne obedy v nej, kluby a socialne siete. Ziadna dobra zoznamka ti princa na bielom koni neprinesie.

suge
24. jan 2025

Zoznamovanie sa je vždy najmä o šťastí. Byť v správnom čase na správnom mieste. Pobytom na zoznamke zvyšuješ šance, ale výsledok je stále neistý. A čo sa týka lepších a horších zoznamiek, na každej nájdeš aj normálnych ľudí, aj psychotikov.😉 Držím palce.👍

michal_dr
24. jan 2025

@autor/autorka ... opäť tak dôležitá anonymita, vsak..? 😉🙂

Načo sa pýtaš na internetové zoznamky..?
Aha... žiadne sebavedomie... otvorene komunikovať s ľudmi, miesto realneho spoločenského života ti asi moc nejde, radšej skrývaš za anonymitu nicku 🙄, smutné...

Žiadne "internetove zoznamky" nepotrebujem (píšem za seba)... dobrých ľudí je všade plno... a ghosterov, namotavačov stretnes vsade na kazdom kroku ci vo virtualnom alebo realnom svete, čiže je uplne bezpredmetne sa pytat, kam neist...

@barka1 ti dala typ, ale opäť i tu je základom "zdrave sebavedomie" a vediet zaujať... odvaha napisat niekomu... /zareagovat na koment.../ je vec prva, vec dajsia aby bol tvoj koment zaujimavi...

S tym co vidim, ako chlapi, ci zeni reaguju... "Ahoj...", Ahoj, popiseme...", Ahoj, prijala by si pozvanie na kávu...?" 🙈🙉🙊 🙄🙂 Vobec nevedia zaujat a nedivom sa ziadnemu feedbacku. A pritom staci tak málo... 🙄🙂

@barborachors "poriadne draha reštika..?" Máš osobnú skúsenosť..., či len tip..? 🤔

alickapusinka
24. jan 2025

Na zoznámkach typu ako píšeš sú bud uchylaci, taky čo ich svrbí čvirik a chcu milenku lebo údajne sa rozvadzaju zo ženou a tých ktorý sú ozajstný že naozaj chcu niekoho spoznať vážne takých je 10% percent.Ako ihlu v kope sena keby si hľadala.

barborachors
24. jan 2025

@michal_dr obe moznosti su správne

lesoto
Odpoveď bola odstránená
andrea2667
25. jan 2025

Najlepšie sa zoznamuje pri práci a pri koníčkoch, na druhom mieste je stretnutie s priateľmi priateľov.

topgabo
26. jan 2025

@alickapusinka pome to otocit, same single mamicky, vo vztahu ale komplikovane, nerealne ocakavania od muzov.
80% zien chce len chlapa, aby vsetko platili, a zato len vedia ponuknut pouzitu dieru a decko.
Ani socialne siete moc nepomahaju, o tom ani nehovorim, ze posledny event co organizoval Laska Tu bolo na 10 zien 1 muz. Trapne je, ze chlap zato ma platit ale zeny ked dovazu kamosku maju zadarmo.

alickapusinka
27. jan 2025

@topgabo ved aj to iste platí že aj ženy su tam take konkretne sa pýtala na muža tak som napisala o mužoch.Ak by sa pýtal muž napíšem o ženách.Máš pravdu tam sú väčšinou take ako píšeš.

greengirl
10. apr 2025

@barka1 ja mam 43, kde na FB je dobra zoznamka pre Bratislava a okolie? Ja som nic nenasla.

greengirl
10. apr 2025

@topgabo Blbost. Ja mam 43, o dieta je postarane, nepotrebuje otca, peniaze na seba mam, ale napriklad peniaze chlapovy poziciavat nebudem ani ho zivit. Na drahe dovolenky ja nemam zbytocne peniaze, cize hladam nieko stredna vstva, komu staci dovolenka na Slovensku alebo proste nieco lacne. Naroky mam uplne znizene, lebo podla mna ten chlap, ked sa so mnou osobne stretne 1-3x tak si zisti sam, ci som jeho typ alebo nie. Na zoznamke je to vela x o fantasy. Foto skresluje totalne, to co pisem sa da vysletlit rozlicne. Ja som sebavedoma, ale to neznamena, ze som uple bez chyb. Emocne som uplne free, ziaden ex, nikto u mna nefiguruje uz roky. Casovo sa viem prisposobit, dieta je uz vacsie.

greengirl
10. apr 2025

@alickapusinka 20% normalnych je, z toho ti nemusi kazdy sadnut po fyzickej stranke... ja som bola na elitedate, teraz si davam pauzu.

greengirl
10. apr 2025

@andrea2667 v 43 rokoch? Uuuuf, dost zlozite rozpoznat, kto je single a kto nie...

barka1
10. apr 2025

@greengirl v mobilnej verzii FB je priamo ich zoznamka.

barka1
10. apr 2025
greengirl
10. apr 2025

@barka1 v PC verzii nieje? Ja mam 43, neviem, ci sa oplati to instalovat. Vseobecne po 45 muzi asi ani nie su single. U nas je mala rozvodovost asi.

barka1
10. apr 2025

@greengirl a v BA už snad aj bude fungovat pár agentur, co robí rychle rande - speed dating. Tam som našla priatela ja. Vlani. Obaja 43r.

barka1
10. apr 2025

@greengirl nie, nie je. Alebo aspoň nebola, ked som to riesila ja.

greengirl
10. apr 2025

@barka1 cize uz si zadana?

greengirl
10. apr 2025

@barka1 hladam starsieho, koli detom, aby netlacil, ze chce deti este mat.

barka1
10. apr 2025

@greengirl u nás ako na Slovensku myslíš? No neviem... Ale vies čo, ja mám napriklad vdovca. A po rozvode je už dokonca druhý.

greengirl
10. apr 2025

@barka1 cize si si nasla finalne vdovca? Cez zoznamku ci osobne? Ja byvam BA.

barka1
10. apr 2025

@greengirl áno, zadaná. A chápem, mojou podmienkou bolo to, aby už nechcel deti. S rodenim som už skončila, v tom mám jasno už skoro 6 rokov, odkedy som rozvedená.

barka1
10. apr 2025

@greengirl našla. Na speed dating, pisala som vyššie. Takže tak poloosobne.

greengirl
10. apr 2025

Ja tiez tak s detmi, preto som sa rozhodla az teraz v 43 hladat. Tak super, ze si si nasla.

barka1
10. apr 2025

@greengirl inak ja mám napriklad rada aj turistiku, tu v Brne funguje niekolko skupin ohladne spoločnej turistiky, ludia sa stretnu a Idu na nenáročný výšlap. To som plánovala ako další krok, ked má prestanu bavit zoznamky.

greengirl
10. apr 2025

@barka1 bohuzial v BA su v turistickych kruzkoch iba zeny. Pri venceni psa som tiez nikoho nestretla. Ani na jazykovom kruzku. A ani na rozlickych yogach. Do fitka by som sa prekusla ist alebo na bike, kam chodia slobodni 45+, ale tam to vidim na zero chance.

Strana
z2