Je zoznamka podnakafe.eu spoľahlivá?
Zdravim, chcel by som sa len opýtať či máte skúsenosti ohľadom zoznamky - podnakafe.eu
Príde mi trochu divná, väčšinou som počul o zoznamkach tinder,badoo,pokec...
Budem rád za každý komentár
skusenosti su take že každy klame a vymyšla si!!!Mam taký dojem že ti raz za čas odpovie niekto s redakcie pod jednou fotkou tam je aj 10 nickou takže je to jeden podvod a zábavka pre naivných!!
skusenosti su take že každy klame a vymyšla si!!!Mam taký dojem že ti raz za čas odpovie niekto s redakcie pod jednou fotkou tam je aj 10 nickou takže je to jeden podvod a zábavka pre naivných!!
@tibor555 nerozumiem o čom píšeš, veď stále vyplácajú, môžeš pre nich pracovať píšeš si s náhodnými ľudmi ktorých ti pridelí systém a čím dlhšie ich udržíš písať si, tým máš väčšiu výplatu
fotky do profilov zabezpečí firma, ty máš len povinnosť odpisovať na správy, keď máš pridelenú smenu
ja som si nasla na elitedate manzela - https://tonzes.com/elitedatesk.htm mame uz aj dieta. Bola som na viacerych rande, vsetko slo do stratena, ale da sa tam najst, treba selektovat, vela ludom tam ide o nezavaznu zabavu alebo len pisanie, ale je tam aj vela introvertov alebo ludi po 30, ktori moc nemaju moznost si inde najst partnera.

@anonym_autor chceš pracovať pre nich?
platia málo pár centov za každú napísanú správu neoplatí sa ti tam tráviť čas a vypisovať