Ktorí hudobníci sú najpríťažlivejší podľa vás?
Ahojte baby, mam na vas taku skor “oddychovejsiu” otazku. Aki muzi hrajuci na konkretny hudobny nastroj vam pridu najviac “hot”??Myslim gitaristi, saxofonisti, bubenici, a pod.
Tým myslíš čo? Že nejaký hudobný nástroj je pre mňa tak ,,hot", že na ňom môže visieť akýkoľvek jedinec mužského pohlavia a bude pre mňa automaticky tiež ,,hot"? To hádam nemyslíš vážne.🙄
gajdy
ani ako puberťáčka som sa nešla zblázniť z chlapa len preto, že hrá na nejaký hudobný nástroj
Nenazvala by som to hot, ale obdivujem keď niekto vie hrať na husle. 🙂.
Ale vlastne akýkoľvek klasicky hudobník mi je sympaticky. 😂
Podla mna ste vobec nepochopili otazku, ale klavir. 🎹
poradie - gitara, basgitara, bicie ....
ale tak zas musi nejak aj vyzerat. a tiez zalezi aj co na tom hra 😀
na hudobnikov motorkarov (sportove motorky) vodicov rychlych aut mam platonicku slabost 😂 doma by som to nechcela 😅
Asi som zle polozila otazku, ale otazka mala suvisiet s tym, ze aky hudobny nastroj vam pride najatraktivnejsi
no sam o sebe len tak polozeny na zemi (hudobny nastroj ako taky) zas nejako sexi neni. 😀
Harfa, ale na ten chlapi casto nehravaju, takze neviem ci som zodpovedala spravne na obidve otazky
Klavír
Moj muz je podľa mňa najsexi, keď vyludzuje zo mňa tie najvyššie tóny
Pre mňa je top saxofón ale že úplne najviac...stačí mi že v hocijakej pesničke alebo filme počujem saxofón a už mám zimomriavky od hlavy po päty
@minenkaa 🤢
Violoncelo
Za mňa gitara, ale ten čo na ňu hra, k nej musí "pasovať" 🤭 napríklad Corey Taylor a gitara 🤘 alebo Shaun Morgan a gitara. Alebo Dom Harrison a gitara .. a napríklad Adam Levine a gitara, tak to je pre mňa hrôza a nepasuju k sebe 😀
Jednoznačne saxofón
Tak podľa mňa je to aj tom,kto na tom nástroji hrá. Raz je fešák gitarista,potom v inej skupine bubeník,zase inde to môže byť spevák a podobne.
Tak pre mňa klavír
obdivujem hru klasickú gitaru
Ta otazka je uplne ina ako tvoj popis. Páci sa mi spevak skupiny kalush. A ide mi skor o com.je text aka je to pesnička, a môže byť hraná na hocičom. Ale páči sa mi klavír, píštalka
Ja mam doma muzikanta, ktorý hrá na viacerých nástrojoch, dokonca hudbu nielen hrá ale aj tvorí... Pre mňa najpritazlivejsi z hudobníkov je teda môj manžel, bezohladu na to, na akom nástroji práve hrá 😃😃
Gitara a najlepsie klasicka. Podarilo sa mi mat jedneho hraca aj doma 🙂
Cimbal 😍
Vuvuzela 🔥
Ja mam doma muzikanta, ktorý hrá na viacerých nástrojoch, dokonca hudbu nielen hrá ale aj tvorí... Pre mňa najpritazlivejsi z hudobníkov je teda môj manžel, bezohladu na to, na akom nástroji práve hrá 😃😃
@bolarazjedna skvele. Aj niekde koncertuje?
Podľa toho kto za tým nástrojom stojí a ako ho ovláda. Klavir- Čekovský, bicie- Valihora, gitara- tam by toho bolo viac
@minenkaa 😂

Kolko anonymnych tem si tu dnes zalozila?