Ktorí hudobníci sú najpríťažlivejší podľa vás?
Ahojte baby, mam na vas taku skor “oddychovejsiu” otazku. Aki muzi hrajuci na konkretny hudobny nastroj vam pridu najviac “hot”??Myslim gitaristi, saxofonisti, bubenici, a pod.
Tým myslíš čo? Že nejaký hudobný nástroj je pre mňa tak ,,hot", že na ňom môže visieť akýkoľvek jedinec mužského pohlavia a bude pre mňa automaticky tiež ,,hot"? To hádam nemyslíš vážne.🙄
ani ako puberťáčka som sa nešla zblázniť z chlapa len preto, že hrá na nejaký hudobný nástroj
poradie - gitara, basgitara, bicie ....
ale tak zas musi nejak aj vyzerat. a tiez zalezi aj co na tom hra 😀
na hudobnikov motorkarov (sportove motorky) vodicov rychlych aut mam platonicku slabost 😂 doma by som to nechcela 😅
Asi som zle polozila otazku, ale otazka mala suvisiet s tym, ze aky hudobny nastroj vam pride najatraktivnejsi
no sam o sebe len tak polozeny na zemi (hudobny nastroj ako taky) zas nejako sexi neni. 😀
Harfa, ale na ten chlapi casto nehravaju, takze neviem ci som zodpovedala spravne na obidve otazky
Pre mňa je top saxofón ale že úplne najviac...stačí mi že v hocijakej pesničke alebo filme počujem saxofón a už mám zimomriavky od hlavy po päty
Za mňa gitara, ale ten čo na ňu hra, k nej musí "pasovať" 🤭 napríklad Corey Taylor a gitara 🤘 alebo Shaun Morgan a gitara. Alebo Dom Harrison a gitara .. a napríklad Adam Levine a gitara, tak to je pre mňa hrôza a nepasuju k sebe 😀
Tak podľa mňa je to aj tom,kto na tom nástroji hrá. Raz je fešák gitarista,potom v inej skupine bubeník,zase inde to môže byť spevák a podobne.
Ta otazka je uplne ina ako tvoj popis. Páci sa mi spevak skupiny kalush. A ide mi skor o com.je text aka je to pesnička, a môže byť hraná na hocičom. Ale páči sa mi klavír, píštalka
Ja mam doma muzikanta, ktorý hrá na viacerých nástrojoch, dokonca hudbu nielen hrá ale aj tvorí... Pre mňa najpritazlivejsi z hudobníkov je teda môj manžel, bezohladu na to, na akom nástroji práve hrá 😃😃
Ja mam doma muzikanta, ktorý hrá na viacerých nástrojoch, dokonca hudbu nielen hrá ale aj tvorí... Pre mňa najpritazlivejsi z hudobníkov je teda môj manžel, bezohladu na to, na akom nástroji práve hrá 😃😃
@bolarazjedna skvele. Aj niekde koncertuje?
Podľa toho kto za tým nástrojom stojí a ako ho ovláda. Klavir- Čekovský, bicie- Valihora, gitara- tam by toho bolo viac

Kolko anonymnych tem si tu dnes zalozila?