icon

Ktorý partner je bezpečnejší výber?

25. nov 2025

Predstavte si, ze si mate vybrat buduceho partnera. O prvom viete, ze pred vami mal iba jednu zenu ktora ho podvadzala.. druhy mal zien 50 a je velmi sebavedomy a vzdy zeny opustil on. Ktoreho by ste si vybrali zo zdravotneho hladiska, ze vas moze nakazit niecim?

Strana
z2
morpheuss
25. nov 2025

@anonym_autor ten čo mal 50 žien už má vybudovanú imunitu na pohlavné choroby... čiže sa ti pri ňom nemôže nič stať... logika...

lentakyterapeut
25. nov 2025

S mk to ide dole vodou.

really8
25. nov 2025

Inac dnes ma hocikto do 30tky bodycount cez 50

anonym_2c1b40
25. nov 2025
@really8

Inac dnes ma hocikto do 30tky bodycount cez 50

@really8 fuj...

rorino
25. nov 2025

@anonym_autor ajajaj,AI,čo si este nevymyslis🤔🤔🤔🤔

tinka3435
25. nov 2025

Záleží od toho či chceš nejaký vážny vzťah alebo len úlet

moonlight1210
25. nov 2025
@lentakyterapeut

S mk to ide dole vodou.

@lentakyterapeut s mk nie. Ale s touto babou, co dookola riesi to iste, ano. Kazdy tyzden ta ista otazka.

Fiktivne riesenie fiktivnych vztahov. Ktore bud chce, ale nebudu. Alebo boli a uz nie su.
Ale udrzuje tu bublinu pri zivote, pretoze je menej bolava, ako hola realita. Kym “riesi”, je v bezpeci pred skutocnymi faktami.

dia219
26. nov 2025

Akože ono to je jedno ....nakaziš sa môžeš pri oboch. Toho prvého typka podvádzala bohvie s kým a ten druhý je kurvoš. Na tvojom mieste by som hľadala úplne niekde inde. Na svete nie sú len oni dvaja

lauricka
26. nov 2025

@anonym_autor dosť divná otázka

anonym_f7a331
26. nov 2025

@anonym_autor no ani jedného, hľadaj ďalej 👍

romino
26. nov 2025

chatGPT ti nevie poradit ?

Ale inak dik za pobavenie 😂

vladovvv
27. nov 2025

Nie je skôr dôležitejšie, aby si bola pri ňom presvedčená a jeho spoľahlivosti?

johanka21
27. nov 2025

@anonym_autor Ak ti to pomôže, tak ja toho prvého...

aladarius
3. dec 2025

Tak ja by som ako chlap navrhoval asi takto. Skús oboch a ten ktorý ťa dóóóóbre obrobý ale že fakt dobre tak ten je vyťaz. Ináč pekný deň na psychiatrii želám. Normálny človek takúto otázku nepoloží.

Strana
z2