icon

Láska a vzhľad: Môže byť nedostatok príťažlivosti prekážkou?

12. sep 2026

Ahojte, randím pár mesiacov s niekým, kto je po každej stránke super. Sex super, človek super vlastne všetko je s ním super... len sa cítim až previnilo, že riešim jeho výzor, ktorý mne osobne nelahodí. (Nedá sa s ním nič robiť 😀 )
Môže byť že keď bude laska ešte väčšia a všetko sa časom ukáže ešte v lepšom svetle, že aký je fakt dobrý po každej stránke, tak to prestane byť pre mňa prekážkou či je lepšie zdúchnuť a hľadať ešte niekoho iného?

doux
12. sep 2026

@anonym_autor ako môže byť sex super s niekým, kto sa ti vzhľadovo nepáči, to mu dávaš akože vrece na hlavu, či? nerozumiem.

autor
12. sep 2026
@doux

@anonym_autor ako môže byť sex super s niekým, kto sa ti vzhľadovo nepáči, to mu dávaš akože vrece na hlavu, či? nerozumiem.

@doux Asi to vnímame trochu odlišne. 🙂 Pre mňa je dobrý sex vtedy, keď je milenec efektívny a vie ma uspokojiť.
Nevnímam sex akože som hotová a vlhká z toho. že niekto dobre vyzerá. Som hotová z toho, že chlap vie, čo kedy a ako robiť aby dobre bolo.

anonym_26d653
12. sep 2026

Mám s tým skúsenosť a ak sa ti páči povahovo, vyzorovo sa ti môže začať páčiť po čase, aspoň ja som to tak mala 🙂 dala by som tomu šancu ešte pár mesiacov

martinmmartin
12. sep 2026

Zvyknut sa da na vsetko. Ak by si mala idealneho partnera a jedneho dna pride zohaveny po nehode sa rozides?
Ina ty musis vediet ci si ten typ co caka ze vsetko bude presne podla tvojich predstav a koli tomu budes cely zivot lutovat alebo nie
Plus aky je jeho pohlad na tento vzrah? Tiez mu nemusis plne vyhovovat ty

doux
12. sep 2026
@anonym_autor

@doux Asi to vnímame trochu odlišne. 🙂 Pre mňa je dobrý sex vtedy, keď je milenec efektívny a vie ma uspokojiť.
Nevnímam sex akože som hotová a vlhká z toho. že niekto dobre vyzerá. Som hotová z toho, že chlap vie, čo kedy a ako robiť aby dobre bolo.

@anonym_autor aj tak nerozumiem. neviem si predstaviť, aby sa ma niekto, kto sa mi vizuálne ani trochu nepáči, dotýkal. A vôbec som to nemyslela tak, ako píšeš tu: "Nevnímam sex akože som hotová a vlhká z toho. že niekto dobre vyzerá. Som hotová z toho, že chlap vie, čo kedy a ako robiť aby dobre bolo." toto som nikde nepísala.
Myslím však, že človek musí byť druhému aj vizuálne sympatický, inak fakt neviem. Ani chlap si asi neľahne (ak nie je totálne zúfalý) so ženou, ktorá sa mu nepáči.

anonym_1b42e8
12. sep 2026

Pre mna je dolezita fyzicka pritazlivost, nebola by som s niekym, ani som doteraz nebola, kto sa mi fyzicky nepacil. Necakala som na to, ze ved raz sa mi zapaci. Nie, bud to tam je alebo nie je.

autor
12. sep 2026
@doux

@anonym_autor aj tak nerozumiem. neviem si predstaviť, aby sa ma niekto, kto sa mi vizuálne ani trochu nepáči, dotýkal. A vôbec som to nemyslela tak, ako píšeš tu: "Nevnímam sex akože som hotová a vlhká z toho. že niekto dobre vyzerá. Som hotová z toho, že chlap vie, čo kedy a ako robiť aby dobre bolo." toto som nikde nepísala.
Myslím však, že človek musí byť druhému aj vizuálne sympatický, inak fakt neviem. Ani chlap si asi neľahne (ak nie je totálne zúfalý) so ženou, ktorá sa mu nepáči.

@doux Ja som nepovedala, že sa mi ani trocha nepáči. Len, že by som si vedela predstaviť o dosť lepší vizuál :D
Je to dajme tomu, že je na škále 0-10 je niekde na 5ke aj to vďaka tomu, že sa vie obliecť pekne/vhodne.

doux
12. sep 2026
@anonym_autor

@doux Ja som nepovedala, že sa mi ani trocha nepáči. Len, že by som si vedela predstaviť o dosť lepší vizuál :D
Je to dajme tomu, že je na škále 0-10 je niekde na 5ke aj to vďaka tomu, že sa vie obliecť pekne/vhodne.

@anonym_autor v tom prípade áno, ak bude všetko fungovať a ty sa budeš cítiť dobre, môže sa ti ešte viac "zapáčiť". chce to čas.

anonym_658fc4
12. sep 2026

@anonym_autor Ešte sa treba aj zamyslieť na tom, či by ťa nejaký krajší chcel, vieš čo.

anonym_63b7f8
12. sep 2026

@anonym_autor osobne si neviem predstaviť dobrý sex bez fyzickej príťažlivosti ale písala si, že ty to máš inak, takže toto je u teba v pohode. V taktom pripade, ak ho máš rada, určite by som tomu dala šancu.

anonym_2f75e7
12. sep 2026

@anonym_autor a plánuješ s nim aj deti ? Čo keď sa deti budú podobať na neho ?

anonym_d3e2f4
12. sep 2026

by som ani na kávu nešla s takýmto človekom.

anonym_916e6c
12. sep 2026

Takže ty máš fajn chlapa, aj sa ti páči ale prijala by si krajší ksicht? No veď hľadaj ďalej. O pár rokov stretneš tohoto šťastného so ženou a deťmi
Ty budeš staršia, frustrovaná, lebo za krásnymi ksichtsmi tvojich budúcich sa vykluju kreteni.
Tiež záleží aj či ho miluješ? Lebo keď nie, príde v problémoch krajší, v Tom Momente lepší a odídeš aj tak.
Mne sa môj muž páči aj keď má už svoje "vady ako aj ja 🤪 po pár rokoch. A som si vedomá, že existujú a vizuálne krajší. No my sa pritahujeme a to je super. Ok, keď sme nevyspatie, vytočené atď, vyzeráme obaja na .... Dopln si čo chcem. Ale teda nemám v pláne meniť, keby prišiel cestou niekto krajší.
Nebola by som s niekým, kto má nepriťahuje a chémia nefunguje. To by sa časom prejavili. Nejde u mňa o
povrchnost ale toto sa väčšinou nevypláca.
Ty si ako reálne na Tom? Miluješ ho a páči sa ti, s vedomím, že samozrejme existujú aj krajší chlapi? Ale o si s ním len preto, že je v ostatných smeroch 10 z 10?

biba_18
12. sep 2026

ja si to neviem predstaviť. veď to je v jednom balíku. či? 😏

pralinka25
12. sep 2026

co presne sa ti na nom nepaci? inak niektori chlapi vyzeraju lepsie ked su starsi. mam kolegu ktory vyzera teraz niekolkonasobne lepsie ako pred 20 rokmi.

anonym_acc957
12. sep 2026

Za mňa nie, neostala by som s nim.Musi mi byt vizuálne sympaticky, pacit sa mi.

anonym_2c1c8c
12. sep 2026

@anonym_autor pre mňa je dôležitá aj vizuálna príťažlivosť. Človek nemusí byť pekný štandardne- podľa dnešnej krásy ale mne sa musí páčiť takže pre mňa to je dôležité.

anonym_f7aeb2
12. sep 2026

A ty si 10/10 vyzorovo?vies aby zas opacne niekto nemal ten isty problem

titla
12. sep 2026

Za mna vzhlad nie je az taky podstatny. Ovela viac sexualna pritazlivost - ta medzi vami asi je, ked je sex uspokojivy. Ja by som nehladala dalej len preto, ze sa mi do tvare nezda ako fesak, ale to som ja.

anonym_a0e4fe
12. sep 2026

Neriešila som vzhľad. Bol mi sympaticky, nebol krásavec. Postupom času som našla na ňom niečo krasne.

kristina2412
12. sep 2026

Ja by som nehľadala ďalej, každá žena si vie predstaviť krajšieho chlapa akého má doma, to však neznamená, že by ho vymenila. Podstatné je, že si rozumiete, že sa viete spolu zasmiať, že sa na neho môžeš spoľahnúť atď atď . Navyše muži často zrejú ako víno, a najlepšie vyzerajú až v strednom/ staršom veku.

anonym_e694bb
12. sep 2026
@doux

@doux jasne,ze sa to da.V mojom pripade som sa viac uvolnila pri niekom,kto sa mi az tak vzhladovo nepaci ako pri tom,kto bol stelesnenim krasy pre mna.Som nemala potrebu byt nervozna.
@anonym_autor u mna zial nevyslo.Povaha vyborna,rozumeli sme si,sex super,no nezalubila som sa a on bol fakt dobry po kazdej stranke.On mi po case vyznal lasku,ja som to nevedela opatovat.Mala som ho rada,ale nelubila.Snazili sme sa,on sam tvrdil,ze dame tomu cas,ja som nechcela,aby som neublizila este viac.Trval na tom.Stretavali sme sa nadalej,mali spolu aktivity,rande,chaty,vylety,proste vsetko mozne.No i tak nic.Uplne nic som citila.

anonym_01df4a
13. sep 2026

@anonym_autor hlavne ze s nim si a este mu sluzis ako matrac
Dufam, ze sa na neho vykasles ak je to dobry chlap a najde si niekoho lepsieho ako si ty

anonym_c32aa3
13. sep 2026

Keby toto iste napisal chlap, tak by dostal lynč. Aky je plytky hajzel a najdolezitejsie je predsa dobre srdiecko.🤣
Ak to napise zena, tak sa vsetky cuduju, ze mu vobec dovolila dotknut sa hej.

biba_18
13. sep 2026
@anonym_c32aa3

Keby toto iste napisal chlap, tak by dostal lynč. Aky je plytky hajzel a najdolezitejsie je predsa dobre srdiecko.🤣
Ak to napise zena, tak sa vsetky cuduju, ze mu vobec dovolila dotknut sa hej.

@anonym_c32aa3 vieš čo, ja sa čudujem… lebo ako sa dá byť s niekym kto sa ti nepáči a nepriťahuje ťa?

anonym_c32aa3
13. sep 2026
@biba_18

@anonym_c32aa3 vieš čo, ja sa čudujem… lebo ako sa dá byť s niekym kto sa ti nepáči a nepriťahuje ťa?

@biba_18 nuz...laska je slepa.😀 Peknych ludi nie je az tak vela. S kym by randili ostatni?😁 A zamilujes sa do svalov, rozumu, vtipu, potencie, dobreho srdiecka, penazi..do cohokolvek.

biba_18
13. sep 2026
@anonym_c32aa3

@biba_18 nuz...laska je slepa.😀 Peknych ludi nie je az tak vela. S kym by randili ostatni?😁 A zamilujes sa do svalov, rozumu, vtipu, potencie, dobreho srdiecka, penazi..do cohokolvek.

@anonym_c32aa3 šak to - ale potom neriešim vzhľad - je to v jednom balíku… resp. takto - tá veta že láska je slepá - to vyjadruje - to tvoja láska robí toho človeka pre teba pekného…