Láska medzi nami končí zo dňa na deň

julca405
14. mar 2023

Ahojte žienky píšem to sem preto,pretože už som bezradná a mám aspoň štipku nádeje,že aspoň vy mi pomôžete…Je mi o tom nepríjemné písať ale naozaj už nemôžem nič stratiť.
S mojim manželom sme od mojej 17,stále sme pre seba mali pochopenie a nikdy sme sa veľmi nehádali,keď už aj vždy to boli žabomyšie vojny ako každý iný pár.Pretože buďme úprimný ktorý pár by sa nikdy nepohádal? Vzdy to boli len menšie hádky ktoré sa v priebehu pár dni vyriešili a my sme medzi sebou mali naďalej harmóniu plnú lásky a pokory.Potom som otehotnela a o 4 roky znova a mali sme nádherne 2 deti o ktoré sme sa starali a dávali im všetku svoju pozornosť a aj presto všetko sme vždy každý večer sedeli a rozprávali sa aký sme mali deň.Na tie momenty som sa tešila každý deň.Keď moj muž príde domov a bude mi rozprávať o svojom dni,čo prežil a ja o tom co som prežila počas dňa s deťmi .Veľa ľudí nám našu lasku závidelo.A ani sa nečudujem.Boli sme strašne stasny pár ktorý by som popisala slovami „my dvaja sme sa našli”.Aj pres to,že sme mali 2 deti našli sme si čas aj na sexuálny život a narodilo sa nám 3 dieta.Vtedy sa všetká naša láska skončila a boli sme spolu vpodstate len preto,že sme mali 2 deti a jedno na ceste..Keď prisiel domov s práce prestali sme sa rozprávať a skončili sme za obrazovkami telefónu.Nebolo pre nás bežne už ani veta „ako sa mas?”.
Po pôrode sme spolu boli len z povinnosti a obydvaja sme si žili vlasny život a ani jeden už tomu druhému okrem lásky ktorú mali predtým a 3 potomkov už nepatril…
S manželom sme rozmýšľali o rozchode a manželská poradňa nám poradila proste si dať od seba „oddych” a tak sa aj stalo išiel na chvíľu bývať k mame a keď sa vrátil boli sme znovu zrelý stavať si všetko odznova.Tak sa aj stalo všetko sa vracalo do starých koľají a smiem si dovoliť povedať,že sme boli znovu obaja šťastný 😀
Prešli 3 roky a všetko sa začína vracať naspäť tam kde to bolo pred 3 rokmi.Nás sexuálny život je znovu na bode mrazu a keď už aj nastane nikto si to neužíva a chce to mat čo najskôr za sebou čo mi je ľúto.
S manželom sme už o tom diskutovali a došli sme na záver,že bude najlepšie obydvaja začať od znova s znovu láskou a novým životom.
Nechcem koniec ale zároveň nevidim v tomto vzťahu už naďalej budúcnosť…No keď si predstavím naše životy bez seba láme mi to srdce.
Baby nejaké rady čo robiť?
ps:oddych ktorý nám poradila manželská poradňa pre cca 3 rokmi už by nepomohol,pretože keď bol manžel na pracovnej ceste všetko je len horsie 😔😔

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
14. mar 2023

chodte si kazdy po svojom ... ale nie ze ty budes mat na krku deti a on slobodu .. ak k sebe patrite najdete tu cestu ,ale musite vyskusat aj daco ine aby ste zistili na com ste

julca405
autor
14. mar 2023

@mamula20 mali sme úplne rovnaký humor a smiali sme sa takmer na všetkom aj to čo pre ostatných nebolo vtipné…teraz je ako keby strašne vážny muž ktorý sa nedokáže na ničom zasmiať a prespal by cely život.A,práveže aj po 3ťom bábu sme si k sebe našli naspäť cestu a znovu sme si rozumeli,teraz je to znovu rovnaké a všetko ide pomali ale iste dolu viac a viac…

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
julca405
autor
14. mar 2023

@mamula20 práveže to si úprimne nemyslím.Pretože stále chodí s chalanmi do baru a tam mu nerobí sa problem usmievať a zabávať,akonáhle príde domov je z neho úplne iný človek.Asi ho proste už len deprimuje prostredie a pocit „mám deti so ženou ktorú nemilujem ale nechcem ju nechať na to samú”

zmrzlinka2021
14. mar 2023

@julca405

Laska je rozhodnutie, rozhodnutie denodenne pracovat na vztahu, starat sa o potreby toho druheho a najma dat toho clvoeka na prve miesto zivota. A to robit, aj ked "Nie je nalada", aj ked sme smutne, aj ked nemame naladu, aj ked nas ten druhy nastve. A toto musi fungovat obojstranne.

Rozvod este ziadnu rodinu nestmelil, ziadnemu paru nepomohol a hlavne rozvod ublizi hlavne detom.
Preto treba denne pracovat na vztahu - o tom je manzelstvo a manzelstvo nie je lahke. Byt s niekym, s kym sa momentalne necitim dobre a prejavovat mu lasku, je velmi narocne.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
raiper34
15. mar 2023

@julca405 to či sa v bare pred ľuďmi usmieva nič o ňom nehovorí... Ja práveže keď som najzábavnejši a najveselši, tak mám najhoršie depresívne stavy. Tiež sa dokážem smiať neustále vtipkoval v spoločnosti a potom prídem domov a myslím na to najhoršie ..

predajca_gold
16. mar 2023

Napíš mi

linduska86
22. mar 2023

@julca405 chcela by som počuť jeho nazor