Láska versus zodpovednosť
Caute 🙂 taka vec je... Ja s byvalou mame spolu dieta Priatelka co sme spolu momentalne uz skoro rok ma 3 deti ked sme sa rozchadzali s byvalou tvrdila ze to bolo koli inej lebo ze ta s ktorou som teraz zobrala malemu otca v podstate je to pravda ale nie je len ona na vine ale aj ja zato mozem lebo som to dopustil ... dnesne rano ma donutilo tu napisat toto vyjadrenie nie je to prvy krat co sa nad tym zamyslam ale je na case dat dole ruzove okuliare a pozerat sa aj na realitu ... proste srdcu nerozkazes... milujem ju a ona miluje mna... v skratke je to zena ktoru som vzdy chcel ma vsetko od A po Z aj co sa tyka domacnosti atd...proste 10/10 ale mna to uz nebavi vacsinou sa musime prisposobit jej lebo deti ..okey chapem pohoda ale ked snou chcem byt tak nie vzdy sa to da.. bol som snimi von aj a jej detmi a co ja viem dajak somnou nepohlo ze jeeej pod tu ... mam svoje preco by som sa mal starat o cudzie narovinu nechcem sa starat o cudzie dat im svoj cas energiu atd... dam to radsej svojmu...ona chce spolocne byvanie ale ja nebudem byvat s troma cudzimi detmi jedna vec je ze ja to nechcem a druha jak namna budu pozerat ostatny ze o cudzie sa staram a o svoje ne ... proste ju milujem konecne som stastny caja ma 24 ja mam 26 ja viem na 24 ma 3 deti to je strasne vela tento mesiac sa ide rozvadzat mne o nom narozpravala vela zleho ze ju bil podvadzal atd atd .. co si o tom myslite milujem ju velmi ale 3 deti su namna vela este cudzie
Nechaj ju , najde si lepsieho. Teda lepsieho pre nu, takeho kt. Bude v pohode s 3detmi. Ja by som tiez nebola, ale narozdiel od Teba by som nic ani nezacinala ked raz viem co chcem/nechcem.
3 deti v 24 rokoch je teda dost, davaj si pozor aby si teba nepoistila dalsim
za mna je ok povedat si ze to je pre teba vela byt otcom cudzim detom hladaj si inu partnerku
To nema vyznam tahat taky vztah.
Takže v skratke, spravil si dieťa bývalej, o ktoré sa nestaráš, chodíš s vydatou ženou a jej 3 deti považuješ za niečo zbytočné.
Ospravedlňuje ťa jedine vek, aj keď na 26 by si už mal mať viac rozumu, nechceš vedieť čo si o tebe myslím takže to ani písať nebudem, ale nie je to nič lichotive. Slečnu aj s deťmi nechaj aby mali možnosť nájsť normálneho milujúceho druhého otecka a ty pracuj na sebe.
@adambee máš 26. Daj si pohov od nových známostí. Venuj sa svojmu synovi a sebe. Keď budeš starší, viac vyzretý, dospelejší a rozumnejší, tak si potom môžeš hľadať priateľku, ktorá ti bude vyhovovať. Teraz to cenu nemá. Napriek tomu, že si sa ty rozišiel s predchádzajúcou ženou, tak trauma ostáva a ešte si si ju nestihol vyliečiť 🙂
rozpravali sme sa o spolocnom dietati nechce ona ani ja ani by som jej nespravil neni sanca... vymenit by ma nevymenila jedine ze by sa vazne nasiel niekto kto by bol ochotny sa starat o jej deti ale ja ochotny nie som ani nebudem
@adambee ôk ma tri deti ale ak je rozumná nikdy nebude chcieť,,chlapa,,ktorý neprijme jej deti pretože ked ma zena deti vždy hľadá aj dobrého partnera kamaráta ci otca pre ne.A vozňov aspoň urobila službu tvojej partnerke lebo ty si korunovaný vol .
Tak aký zmysel malo začínať si s matkou 3 deti ked si vedel, ze tie deti nechces v živote? Ci si bol v tom, ze ich niekde odlozi aby si bol spokojný? Nechápem na co bolo dobre obrat ju i teba o 1 rok zivota ked si vedel, ze nechces byt nevlastný otec pre jej deti...
Tak aký zmysel malo začínať si s matkou 3 deti ked si vedel, ze tie deti nechces v živote? Ci si bol v tom, ze ich niekde odlozi aby si bol spokojný? Nechápem na co bolo dobre obrat ju i teba o 1 rok zivota ked si vedel, ze nechces byt nevlastný otec pre jej deti...
@mati31 ja viem mas pravdu dobre som si uletel
ale mne je to luto ju nechat bude z toho znicena strasne ju tym znicim
Urob jej láskavosť a rozíď sa s ňou. Aký zmysel má tento vzťah? Zjavne chce s tebou žiť a ty to nechceš. Nie je to fér voči nej, ani jej deťom. To, že aj ona by mohla mať rozum, je už druhá vec...
@adambee ona asi nebude uplne normalna, ked ta chce napriek tomu, ze ty nemas rad jej deti ani sa nechces o ne starat. Alebo ani ona nie je najlepsia matka a zalezi jej viac na nej ako na tom ako sa budu mat tie deti pri tebe. Chudata deri. Nie nechod do toho vsetci by ste boli nestastni, ale najviac by trpeli deti.
Načo chces niekoho ,keď nechceš aj jeho sracky
@adambee ako jej mohol urobiť deti nasilu? Znásilnil ju a nedovolil ani vyjsť z domu? Čo jej ešte veríš? Ona ťa chce len použiť ako prechodné bydlisko kým sa nedá dokopy a nenájde lepšieho sponzora.
Povedz jej to narovinu. Ju máš rád ale o cudzie deti sa odmietas starať. Mozno ju to zabolí ale časom pochopi, ze toto bolo správne riešenie a strácala by s tebou cas. Nájdi si najlepšie bezdetnu a takú co bude ochotná robit to co ty nie. Čiže venovať sa tvojmu dieťaťu..
Deti su pre nu dôležitejšie ako ty.
@adambee ako jej mohol urobiť deti nasilu? Znásilnil ju a nedovolil ani vyjsť z domu? Čo jej ešte veríš? Ona ťa chce len použiť ako prechodné bydlisko kým sa nedá dokopy a nenájde lepšieho sponzora.
@januska12323 ja jej nerobim sponzora ... viem ze ma miluje neraz mi to dokazala lamala nohy utekala zamnou len aby ma videla chodi zamnou do roboty ma cakat stale nieco vymisli len aby bola somnou
@januska12323 ja jej nerobim sponzora ... viem ze ma miluje neraz mi to dokazala lamala nohy utekala zamnou len aby ma videla chodi zamnou do roboty ma cakat stale nieco vymisli len aby bola somnou
@adambee a kto sa jej stara vtedy o tie tri male deti ked je s tebou?
@adambee a kto sa jej stara vtedy o tie tri male deti ked je s tebou?
@mamina7070 su u otca alebo s jej babou ked su u otca tak sme spolu dlhsie a ked su s babou tak len na par hodin
zas tu z nej nerobte najhorsiu matku na svete tie deti maju vsetko co potrebuju nemozem povedat stara sa o ne
zas tu z nej nerobte najhorsiu matku na svete tie deti maju vsetko co potrebuju nemozem povedat stara sa o ne
@adambee ona je dobra matka. Ty si nevhodný partner... a žiaľ to nevidí.
ale ja som jej nepovedal nikdy ze bud ja alebo jej deti ani by ma to nenapadlo nechcem jej davat na vyber nesom az taka svina ona este o tom nevie co si myslim a mne je to luto
milujem ju velmi strasne chcem snou byt ale deti ma brzdia
@anonym_f2ae60 tak presne ona je dobra matka a ja som nevhodny partner pre jej situaciu s jej detmi
@adambee vies tiež som slobodná matka. Mam 1 dieta. Najdôležitejšie je aby nový partner mal rád moje dieta a nech maju spolu dobrý vzťah.
Ak by to tak nebolo mohla by som ho milovať akokoľvek no nezostala by som s nim.

@adambee co chces pocut? Bude mozno chciet aj s tebou decko, aby si ta poistila. Dobre porozmyslaj, co teraz urobis.