Láska versus zodpovednosť
Caute 🙂 taka vec je... Ja s byvalou mame spolu dieta Priatelka co sme spolu momentalne uz skoro rok ma 3 deti ked sme sa rozchadzali s byvalou tvrdila ze to bolo koli inej lebo ze ta s ktorou som teraz zobrala malemu otca v podstate je to pravda ale nie je len ona na vine ale aj ja zato mozem lebo som to dopustil ... dnesne rano ma donutilo tu napisat toto vyjadrenie nie je to prvy krat co sa nad tym zamyslam ale je na case dat dole ruzove okuliare a pozerat sa aj na realitu ... proste srdcu nerozkazes... milujem ju a ona miluje mna... v skratke je to zena ktoru som vzdy chcel ma vsetko od A po Z aj co sa tyka domacnosti atd...proste 10/10 ale mna to uz nebavi vacsinou sa musime prisposobit jej lebo deti ..okey chapem pohoda ale ked snou chcem byt tak nie vzdy sa to da.. bol som snimi von aj a jej detmi a co ja viem dajak somnou nepohlo ze jeeej pod tu ... mam svoje preco by som sa mal starat o cudzie narovinu nechcem sa starat o cudzie dat im svoj cas energiu atd... dam to radsej svojmu...ona chce spolocne byvanie ale ja nebudem byvat s troma cudzimi detmi jedna vec je ze ja to nechcem a druha jak namna budu pozerat ostatny ze o cudzie sa staram a o svoje ne ... proste ju milujem konecne som stastny caja ma 24 ja mam 26 ja viem na 24 ma 3 deti to je strasne vela tento mesiac sa ide rozvadzat mne o nom narozpravala vela zleho ze ju bil podvadzal atd atd .. co si o tom myslite milujem ju velmi ale 3 deti su namna vela este cudzie
@malinkajozka konecne normalna odpoved a nie tu 90% mudrlantov co zjedli svet fakt poniektory sa tu hrate na svatcov co su bez chyby by som chcel vidiet vase zivotne rozhodnutia vodu kazete vino pijete
@adambee co poradiť? Ranis jej city, ona je mozno rada, ze nasla niekoho k 3 deťom a tešila sa, ze ma oporu.
Ja ta na jednej strane chápem, ani ja by som nechcela robiť " matku " cudzím deťom, viem o tom a preto by som muža s malými deťmi nechcela. Je to férové, ako sa tváriť, ze to dám.....no nie, nedám.
Tu sa nedá urobiť žiadny kompromis, len buď to prijať alebo rozchod.
rozpravali sme sa o spolocnom dietati nechce ona ani ja ani by som jej nespravil neni sanca... vymenit by ma nevymenila jedine ze by sa vazne nasiel niekto kto by bol ochotny sa starat o jej deti ale ja ochotny nie som ani nebudem
@adambee a ako si predstavuješ teda tento vzťah? Ona tie deti nemá kde odložiť len aby si ty bol spokojný. Raz si si začal s matkou 3 deti, tak bud sa budeš starať alebo vam to krachne
rozpravali sme sa o spolocnom dietati nechce ona ani ja ani by som jej nespravil neni sanca... vymenit by ma nevymenila jedine ze by sa vazne nasiel niekto kto by bol ochotny sa starat o jej deti ale ja ochotny nie som ani nebudem
@adambee nie je možné byť s ňou a nebyť s jej deťmi, to ako chceš realizovať? Nedá sa to, tak im daj radšej pokoj.
@adambee keby si ju miloval tak aj s deťmi .sorry si sebec
@adambee Najlepšie urobíš, ak dáš tento tvoj výlev prečítať bývalej aj terajšej vydatej panej. Nech obidve vedia že treba utekať, lebo si k... jak rampa.

@malinkajozka konecne normalna odpoved a nie tu 90% mudrlantov co zjedli svet fakt poniektory sa tu hrate na svatcov co su bez chyby by som chcel vidiet vase zivotne rozhodnutia vodu kazete vino pijete