icon

Má čašníkovo správanie nejaký skrytý význam?

vikiii32
18. nov 2024

Ahojte, opäť ja. Idem si dnes sadnúť do kaviarne. Normálne všetko v pohode, ja si vypijem kávu. Idem platiť a čašník sa usmeje na mňa od ucha po ucho, pozdraví a popraje pekný zvyšok dňa. Mám si niečo teraz nahovárať? Ďakujem za odpovede

Strana
z2
janai1
18. nov 2024

@vikiii32 áno, že to má v náplní práce

janicast
18. nov 2024

@vikiii32 čašník ako má byť

lucia13022023
18. nov 2024

Milý čašník. Nič viac.

petraa2022
18. nov 2024

@vikiii32 ved nic zvlastne nespravil😉

tim23
18. nov 2024

😂😁 Toto ma pobavilo 😁

rebi789
18. nov 2024

@vikiii32 že si robí svoju prácu 🤣

larisa
18. nov 2024

Nič to neznamená je to len a len jeho práca byť milý a usmievať sa na zákazníkov.

sense
18. nov 2024

Fúha keby si mám nahovárať zakaždým niečo keď ma niekto pozdraví a dopraje pekný deň s úsmevom na tvári,tak mám každý deň min 10 nápadníkov.
Čašník bol len slušný, pretože slušný usmievaví čašníci dostanú skôr dysko ako tí večne namosureni a neslusni

vilma7
18. nov 2024

Áno, že je slušný čašník. Takých by mohlo byt viacej.

zobaka
18. nov 2024

mas malo sebavedomia, malo ta ludia chvalia, tak si teraz v soku, prirodzena reakcia v praci, aj ja som na ludi mila a denne sa mi ich premelie desiatky a veru potom sa najdu takí ako ty, ze ma pozyvaju na rande, lebo sa len usmejem co k mojej praci patri

nttnnt
18. nov 2024

Podla toho ci si platila alebo nie 😄 ak si zaplatila, tak si robil dobre svoju pracu , ak nie mozno si sa mu pacila to je cele 😄

koniarova
18. nov 2024

Nahováraj. Budeš mať krajšie dni a lepší pocit. 👍

rozculena
18. nov 2024

každý druhý týždeň mi niečo podobné hovorí môj fyioterapeut......sakra....?? 🙄

1ryba
Odpoveď bola odstránená
koniarova
18. nov 2024

@rozculena no že ti to konečne doplo žena 😂😂😂😂

petamich
18. nov 2024

Podla mna jeden z mala, co si robi svoju pracu dobre a je mily na zakaznikov, len my sme obcas taki pokriveni tym nestandardnym spravanim, ze to standardne (usmejem sa, poprajem pekny den) uz nam dava impulz namyslat si

rozculena
18. nov 2024

@koniarova 😂 len je o 30 rokov mladší a čerstvo ženatý

koniarova
18. nov 2024

@rozculena jaaj..No si zaváhala, tak sa oženil. 😂

sisa_s
18. nov 2024

Tak uz ta nebali profesor v skole, ale casnik?

viestta
18. nov 2024

@sisa_s vsetci ju len balia. Kurna, to ma niekto z pekla stastie...

zobaka
18. nov 2024

@viestta jaj, to je ta baba s profesorom, tak to mi je uz jasne...zajtra to bude revizor

viestta
18. nov 2024

@zobaka toto je tiez dobre, toto nevymyslis, ked sa potentockujes. Na toto musia byt danosti (alene nedanosti?)
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/mam-ziarlit-na-zenu-v-priatelovom-aute/

zobaka
18. nov 2024

@viestta tam som jej aj odpovedala, to dava celkom zmysel, preco si nahovara naklonnost cudzich muzov, lebo ten jej jej zahyba

ruxandra
18. nov 2024

každý deň tu vidím v normálnych fórach ako sa ženy jedujú, že "téma je vymyslená" , a tomuto telatu tu nikto nenapíše, že je troll. Toto je na hlavu, fakt

mikadooo
18. nov 2024

@vikiii32 jeeeej zlatý. Spravilo by mi to deň 🙂

h2
18. nov 2024

@vikiii32 OMG! To si ty s tým učiteľom??? Jasné, každý ťa balí, všetci ťa chcú... 🤪

rozculena
18. nov 2024

jaaaj,mne to nedošlo,že to je ona,nepamätám si nicky....

barborachors
18. nov 2024

@vikiii32 nie, nemas. Možno spravil len ráno skúšku v skole a tak mal dobrú naladu. Ty musíš byt inak zúfalá ak si z tohoto ides daco nahovárať.

terezkaarthuramax
18. nov 2024

Moja mama kazdemu predávačovi i predávačke, ktorí ju obslúžia, zapraje pekny den a vela zdravia. A taketo spravanie ako ten čašník by mal byť každý

rozculena
18. nov 2024

@barborachors veď ale ona má frajera...

Strana
z2