Má čašníkovo správanie nejaký skrytý význam?
Ahojte, opäť ja. Idem si dnes sadnúť do kaviarne. Normálne všetko v pohode, ja si vypijem kávu. Idem platiť a čašník sa usmeje na mňa od ucha po ucho, pozdraví a popraje pekný zvyšok dňa. Mám si niečo teraz nahovárať? Ďakujem za odpovede
Nič to neznamená je to len a len jeho práca byť milý a usmievať sa na zákazníkov.
Fúha keby si mám nahovárať zakaždým niečo keď ma niekto pozdraví a dopraje pekný deň s úsmevom na tvári,tak mám každý deň min 10 nápadníkov.
Čašník bol len slušný, pretože slušný usmievaví čašníci dostanú skôr dysko ako tí večne namosureni a neslusni
mas malo sebavedomia, malo ta ludia chvalia, tak si teraz v soku, prirodzena reakcia v praci, aj ja som na ludi mila a denne sa mi ich premelie desiatky a veru potom sa najdu takí ako ty, ze ma pozyvaju na rande, lebo sa len usmejem co k mojej praci patri
Podla toho ci si platila alebo nie 😄 ak si zaplatila, tak si robil dobre svoju pracu , ak nie mozno si sa mu pacila to je cele 😄
každý druhý týždeň mi niečo podobné hovorí môj fyioterapeut......sakra....?? 🙄
Podla mna jeden z mala, co si robi svoju pracu dobre a je mily na zakaznikov, len my sme obcas taki pokriveni tym nestandardnym spravanim, ze to standardne (usmejem sa, poprajem pekny den) uz nam dava impulz namyslat si
@zobaka toto je tiez dobre, toto nevymyslis, ked sa potentockujes. Na toto musia byt danosti (alene nedanosti?)
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/mam-ziarlit-na-zenu-v-priatelovom-aute/
každý deň tu vidím v normálnych fórach ako sa ženy jedujú, že "téma je vymyslená" , a tomuto telatu tu nikto nenapíše, že je troll. Toto je na hlavu, fakt
@vikiii32 nie, nemas. Možno spravil len ráno skúšku v skole a tak mal dobrú naladu. Ty musíš byt inak zúfalá ak si z tohoto ides daco nahovárať.
Moja mama kazdemu predávačovi i predávačke, ktorí ju obslúžia, zapraje pekny den a vela zdravia. A taketo spravanie ako ten čašník by mal byť každý

@vikiii32 áno, že to má v náplní práce