icon

Mám žiarliť na ženu v priateľovom aute?

vikiii32
7. okt 2024

Ahojte. Videla som ako priateľovi nastupuje nejaká iná žena do auta. Mám žiarliť?

thereisabear
•
7. okt 2024

Môžeš sa normálne opýtať, kto to bol.

koniarova
•
7. okt 2024

A čo ti pomôže, keď budeš žiarliť? Čo sa ho na to normálne opýtať? Ale ty už zrejme dôvod na žiarlivosť máš.

kavasmliekom
•
7. okt 2024

Kľudne môžeš žiarliť, ale aj sa opýtaj kto to bol.

ibatanecnica
•
7. okt 2024

To uz zadany chlap nemoze odviest inu zenu? Kolegynu znamu.....

sissy27
•
7. okt 2024

@vikiii32 dobre, toto uz je iny bizar, ked sa sem niekto pride opytat, ake ma mat pocity 🙈🙈🙈 ved bud ziarlis alebo nie, to si nevyberas. A normalne sa frajera spytaj o co islo, mozno povie pravdu.

casavina
•
7. okt 2024

Ja nerozumiem... To je ďalšia otázka nesvojprávneho človeka??? Pardon za výraz ale to je ako otázka... Bolí ma brucho, krúti mi črevá, mám ísť na wcko?? 🤦🤷😂

casavina
•
7. okt 2024

Alebo opäť téma na rozprúdenie debaty 😂

lizatko1009
•
7. okt 2024

Ak ti napisem, ze mas žiarliť, tak ti dokazem vyvolat emociu?

egonsk
•
7. okt 2024

@vikiii32 no to uz je uplne na rozchod a medialny linc. Ako si len mohol opovazit niekoho usadit do auta.... tsss.. ten chlapec nevie, ze uz je tvojim nedotknutelnym majetkom? 😉😁

casavina
•
7. okt 2024

@vikiii32 koľko máš rokov? A prečo by nemohol niekoho odviezť? Keď ty si mimo z učiteľa, on nežiarli?

drake122
•
7. okt 2024

Zatiaľ nedostávaš povolenie žiarliť. Prednes ďalšie dôkazy kverulantného správania danej osoby, potom zvážime udelenie povolenia žiarliť na dobu určitú, t.j. 10 dní.

andymi
•
7. okt 2024

...ak k nemu nastupovala dlhonohá blondýna v sexi minisukni tak žiarli, ak iba upotená suseda so 4 taškami nákupu a uvrešťaným dieťaťom tak fakt nemusíš 😀 ...ach koho toto baví???

aliziana
•
7. okt 2024

nuž, to bude vzájomné žiarlenie, Ty na inú ženu, on na učiteľa... :P

vanilkovazmrzka
•
7. okt 2024

Ano, ziarli, od teee raz

jankasmejka
•
7. okt 2024

@vikiii32 mať teba za priateľku, tak ako chlap vozím cudzie ženy v aute každý deň od rána do večera.🙄🤔

mnamko
•
7. okt 2024

Joj ženy aké ste tu hrdinky, neverím,žeby vám nevadilo keby váš chlap urobil to isté.No.mne by to vadilo aj by som žiarlila a neviem či by som uz bola v kľude.Opytaj sa ho aj keď pravdu ti možno nepovie.

zobaka
•
10. okt 2024

tak zavisi ci viezol milenku, alebo znamu, ktora sa niekde ponahlala, podla toho sa rozhodnes🧐😃