icon

Má môj šéf skryté úmysly?

7. jún 2025

Ahojte baby. Mam dilemu. Pracujem v praci na smeny a mam sefa ktory sa ku mne sprava velmi zvlastne. Ked sme niekedy na smene, normalne sa pobavime ale potom napriklad pride za mnou a zacne s tym, ze ma zavezie domov ajekdd to ma daleko. Velakrat nestihame v praci. Uz som si vsimla, ze ma zreavi stale ked ma zbada alebo ked sa stretneme niekde na chodbe tak mi otvori sam dvere aby som presla. Raz sme mali MDŽ a prišiel osobitne za mnou s ružou a pozrel sa na mna tak zasnene. Neriesila by som to, keby to nezacalo gradovat, citim medzi nami zvlastnu energiu, akokeby tam nieco nehra. Mal sviatok blahozelala som mu 2 tyzdne dozadu a on mi odpisal z nejakym zalubenym emoji. Nerozumiem tomu ale ani sa do toho moc nechcem zapajat, ma priatelku. Je to normlane spravanie alebo o co sa mu jedna? Namyslam si nieco, alebo realne sa nieco deje?

Strana
z2
autor
8. jún 2025
@0silvia0

Tak ja sa spytam este raz, mas o neho zaujem?

@0silvia0 nie, nemam o neho zaujem, keby mam tak sa mu asi snazim zapacit. Preco vy sa mal moj zaujem odrazat od toho ze to napisem na forum? Nechapem 😀

0silvia0
8. jún 2025

Tak ja keby som nemala zaujem, a niekto na mna hadze zasnene pohlady, pise zasnene emoji atd., tak sa nezamyslam ci ma alebo nema skryte umysly, boli by mi jeho umysly u prdele a dam mu jasne najavo, nech si da pohov.

danniiee8
8. jún 2025

Ja by som to ignorovala. Keď uvidí, že z tvojej strany nie je žiadna spätná väzba, že mu neodpovedaš podobnými gestami, nie si z neho na mäkko a nemáš z toho motýliky ani to nijak neriešiš prestane. Neriešila by som to s nikým, možno to svoje správanie ani on nevníma tak ako ty a potom budeš za hlupaňu. A možno si mu proste iba sympatická ako človek a poctivý zamestnanec akých nenájde hocikde a preto takéto správanie. Veľa nadriadených má iný prístup k poctivým svedomitym pracovníkom a iný k flákačom čakajúcim na piatok.

Strana
z2