icon

Má muž platiť všetky účty vo vzťahu?

really8
14. apr 2025

Ahojte, co hovorite na vyjadrenie marie dusicky ze muz ma platit vsetky ucty, ze je to muzska uloha a ona ako zena ma zase ine ulohy. Suhlasite?

Maria: Podľa mňa je muž živiteľ, vždy bol. Nebudem platiť účty za elektrinu, keď som vydatá. Prečo by som ťa potom potrebovala? Zvládla by som to sama... Nechajme byť mužov mužmi.“ Podľa nej je pravidlo 50 na 50 úplná blbosť.

Cele video tu
https://refresher.sk/180158-Manzelka-Majka-Spir...

Strana
z5
zmrzlinka2021
16. apr 2025

@really8 pýtam sa na dôvod. Prečo ženy nie sú toho schopné?

really8
autor
16. apr 2025

@zmrzlinka2021 vyriesit nejaku prerabku? No ja neviem. Poznam zeny ktore toho schopne fakt nie su.

zmrzlinka2021
16. apr 2025

@really8 ja poznám aj mužov. Preto sa pýtam, či penis nejako predurčuje človeka, že to je akože jeho praca

really8
autor
16. apr 2025

@zmrzlinka2021 ach jaj. Neviem ci da mi chce pustat do tejto debaty. Je uplne normalne v spolocnosti ze su ulohy ktore su prevazne vykonavane muzmi a teda oznacovane za muzske a zenami cize zenske. Kazde pohlavie (aby som teda este nebola obvinena ze neuznavam ine pohlavia) moze robit samozrejme co chce.

luccija
16. apr 2025

@barju toto robila moja mama a takto to nechcem.Otec flegmaticky pomaly a tak sa vždy chopila všetkého ešte aj auto vyberala a on ako jej privesok.On vie a spraví, ale nie hneď a okamžite ako chce mama.Potom tá žena robí všetko a to nie je cieľ života a druhý sa len vezie.Aj môj muž má také ťahy ako to mám spraviť, takto atď ...neviem rozhodni sa sám mne tiež nikto neradi.on sa zase vyhovori, že potom to skritizujem, tak sa radšej pýta.Treba nechať iniciatívu chlapom

barju
16. apr 2025

@luccija môj tatko tiež šikovný, ale lenivý. Tiež nespravil vtedy keď sa od neho chceli a tak ako sa chcelo, potom sa mu to nechcelo opravovať. A kým mu ešte mama vysvetlila ako to chce, tak si to rýchlejšie spravila sama. Môj manžel aj vie ako aj spraví, ale vie že niektoré veci robím radšej ja, preto u nás on žehli, utiera prach a vysava a ja radšej spravím tečúcu pracku/umývačku. Tak nám to vyhovuje

milos81
21. apr 2025

Mne to príde ako zvieratko ktoré si kúpim, aby som nebol úplne sám, dám mu každý deň papať, budem sa oň pekne starať a z toľkej vďaky ku mne nakoniec zdrhne a už nepríde 😅

petamich
21. apr 2025

@luccija ja som na toto normalne uz alergicka 🙂 moj muz nauceny presne z domu sa ma pyta na vsetko ale na vsetko, volam to, ze ma rozhodovaciu paralyzu, on skratka nie je schopny sa rozhodovat a spontanne uz vobec nie, z toho ma normalne paniku, lebo svokor a svokra robili vsetko spolu, svokor dostal presne instrukcie a teda my z toho mame akurat problem, ktory musime neustale riesit 😅

Strana
z5