Má náš vzťah napriek minulosti šancu?
Ahojte,
Potrebujem poradiť a možno počuť aj váš názor na môj problém. Ide o to, že mám priateľa už 4 roky. Dali sme sa dokopy, keď som mala 18 rokov. V skratke..momentálne mu začala extrémne prekážať moja minulosť (tá minulost je taká, že som sa pár krát pobozkala par krat aj s obchytkávaním, raz aj skoro došlo k intimnosti, len som to stopla + mala som pred ním priateľa, s ktorým sme sa pokúšali o intimnosti). Ja som sa priateľovi zdôverila, keďže som chcela byť úprimná a jemu na minulosti záležalo. V tej dobe to zobral v poriadku. Avšak teraz, keď sme sa už reálne rozprávali o svadbe ,spoločnom bývaní, deťoch mu zrazu začala extrémne prekážať moja minulosť. Veľmi nepekné veci mi už napísal a povedal aj do očí, vlastne ma aj nazval pobehlicou, že som najhoršie dievča aké pozná. Problém je ale v tom, že vraj ma veľmi ľúbi a nechce ma nechať, preto s tým chce zmieriť... Náš vzťah teda vyzerá takto: jeden deň vraví, že ma nechce a ľutuje, že ma spoznal, no a druhy deň mi vravi ako ma lubi , ako ma nikomu nedá. Ja som sa ho doteraz snažila pochopiť, avšak ja už takto ďalej nevládzem. Čo mám podľa vás robiť? Má náš vzťah šancu na záchranu? A som naozaj tak skazené dievča, že by ma už žiaden slušný chlapec nechcel? Veľmi ma mrzí moja minulosť...
@anonym_autor Prosím Tě, kopni ho do prdele.
Toto je nejaký nevyrovnaný debil. Ber nohy na plecia.
Toto je psycho žiarlivý magor. A ver mi, ze taky sa nemení, naopak, bude to horšie a sami sa často ukážkovo *urvia.
A ty si NEUROBILA nič zlé v minulosti. Jeho reči o ľúbení neber vážne, svoju pravú tvár ukazuje,keď Ťa ponižuje a nadáva Ti. Fakt si myslíš, ze takto sa sprava psychicky zdravý milujúci partner?
Výmen ho a nájdi si ibeho
Daj si otázku, či chceš takto prežívať každý deň. Raz ťa ľúbi, druhý deň tebou opovrhuje. Teraz máš možnosť to zmeniť, keď už bude svadba, deti, bude oveľa ťažšie odísť.
Utekaj, kým sa dá... krásne sa vyfarbil a toto nie je vôbec o tvojej minulosti, na ktorej inak nie je nič zlé... keby ťa ľúbil, nevykrikuje ti, že si najhoršie dievča, ktoré pozná a ako ľutuje, že ťa spoznal... povedala by si ty toto človeku, na ktorom ti záleží??... zároveň, ak mu to doteraz nevadilo, tak je to len zásterka, problém je inde a do spoločnej budúcnosti ísť nechce a týmto ťa manipuluje... hlavne sa nenechaj presvedčiť, že si zlá a že ťa nikto nikdy nebude chcieť
@anonym_autor už nerob také chyby hovoriť čo bolo v minulosti.Naco?veď ste spolu neboli.Pripada mi to, že potrebuje vyvolať hádku, alebo ta manipulovať aká si zlá, skazena a vlastne môžeš byť rada, že ho máš.Toto nebude dobrá povaha takto sa hrať na mačku a myš chcem ta nechcem ..
Preco by ta mala mrziet tvoja minulost? Nic zle si neurobila. Toto je znak silne manipulativneho spravania. Prehodnotil by som, ci je to clovek, ktoreho chcem vo svojom zivote. Akokolvek, okamzite by som sa jasne a zrosumitelne ohradil, kde je ciara, co si voci mne moze dovolit a co nie. Bud priama a nehovor v naznakoch.
Je to psychopat, zbav sa ho ! Vybíja si na tebe svoju frustráciu a neschopnosť, v budúcnosti ťa bude viniť za všetky jeho zlé rozhodnutia a zlyhania....
Pobehlica? Asi nevie co to znamena. Radsej ho posli niekam a najdi si normalneho chlapa. Ked chce svaticu, nech hlada dalej, ale bude to mat chlapec tazke, ked bude hladat vo vekovej kategorii 20+.
„Nikomu ťa nedá“… Presne keď som to začal čítať, myslel som si, že je to taký typ. V Jasnej sa črtá majetnícke správanie. Môžem sa len pridať k ostatným a odporučiť ti, aby si z toho vzťahu pekne, nenápadne a bez provokácií čo najrýchlejšie vycúvala.
Maaaaagooooooor🚩🚩🚩🚩🚩
@anonym_autor Ahoj autorka, kedze ti to zacal vycitat az po 4 rokoch co ste spolu, tak aby nemal on nieco za usami. Lebo je nelogicke, ze mu to zazracne zacalo prekazat az po takej dobe. Castuje ta hnusnymi urazkami a pri takomto chlapovi ta nic dobre necaka, jedine to,ze mozes pri nom stratit svoju sebauctu. Jeho slova ako ta nikomu neda su chore vzhladom na to,ze ako ti nadava. Toto laska z jeho strany rozhodne NIE JE! Najlepsie bude, ked sa s tymto psychopatom rozides, lebo jeho ziarlivost moze prejst do takych rozmerov,ze ti spravi zo zivota peklo. Si este mladucka a ver mi, ze si najdes chlapa, ktory si ta bude vazit a bude ta SKUTOCNE milovat. Ty si v tej minulosti nespravila NIC zle, ved si bola este teenka preboha a len chuj moze nieco take vycitat. Ktovie ci tento tvoj kreten ti nezahyba, tak to zakryva tym,ze dost hnusne ti nadava. Naozaj nebud s nim, s tymto chlapom rozhodne stastna nebudes, teba to prave stastie este len caka v buducnosti! Drzim ti palce🤗🍀
@anonym_autor to začalo kedy? Tie jeho blbé nálady, manipulácia?...,vlastne, to je jedno kedy, utekaj od neho a nech ťa ani nenapadne s nim niečo plánovať. Píšem ti to ako mama, žena so skúsenosťami. Viem ze si zaľúbená. Aj to, že by si mu aj dala šancu, ved... Co keď sa zmení...nie, nezmení. Ver!!!
@anonym_autor šibe ti? Nemá ťa čo mrzieť, jedine to, že si mu to vešala na nos a zabila s ním toľko času. Zapamätaj si, že toto sa nikdy nerozoberá s partnerom a vyrovnaný muž sa nikdy ženy nepýta, koľko mužov mala pred ním a ako ďaleko s nimi zašla. Užívaj si život, kopni ho do riti, na vážnu známosť máš časúúúúú
@anonym_autor to začalo kedy? Tie jeho blbé nálady, manipulácia?...,vlastne, to je jedno kedy, utekaj od neho a nech ťa ani nenapadne s nim niečo plánovať. Píšem ti to ako mama, žena so skúsenosťami. Viem ze si zaľúbená. Aj to, že by si mu aj dala šancu, ved... Co keď sa zmení...nie, nezmení. Ver!!!
@kavasmliekom Ale ba,zmení-k horšiemu. Doteraz mal masku a jeho práva tvár sa ukázala.
On teda nie je kompletný...a teraz to ide niečo vyhadzovať "na oči"? Asi má sám niečo "za ušami" 😏.
Preboha, dievča aká minulost ta akože mrzí?Véd si žiadnu ani nemala 😂 pardon, raz si sa s bývalím pokúšala o intímnosti 😂😂 mladý pán nech si nájde pannu, veľa šťastia mu prajem
No ked ti teraz pred svadbou vyčíta, že si mala pred ním frajerov, tak čo myslis,ze svadbou sa to zmeni? Vždy ti to bude vyhadzovať na oči. Nechaj ho. Toto nepotrebuješ.
Utec od magora ziarliveho kym sa da
Čiže si bola dokopy panna a on ťa tak strašne miluje, že ťa nazve pobehlicou? Asi nemusím všetkému rozumieť.
A on bol panic, keď ste sa dali dokopy? Je nejaký zarytý kresťan alebo čo? Ináč je to magor...
Podľa mňa má už vo výhľade nejakú druhu. A teraz nevie ako ďalej, tak ti začal vyčítať tu minulosť, a dúfa, že ho budeš chcieť opustiť. Aby nemusel on teba.
A teba nemá čo mrzieť tvoja minulosť, ved si nič zlé nerobila. Chod od neho.
@kavasmliekom Ale ba,zmení-k horšiemu. Doteraz mal masku a jeho práva tvár sa ukázala.
@enmery myslím, že autorka pochopila, čo som tym myslela, keď som napísala, že sa nezmení = k lepšiemu. Už teraz má dosť...bude ešte horšie.
A ty mas hrdost? On ta nazval pobehlicou, pricom si s nikym pred nim nespala a ty uvazujes nad tym, ci ma vztah zachranu? Uvazuj. Vazne chces buducnost s niekym takym?
Ty sa nemas vobec za co habit. To on by sa mal pokusat urovnat to, nie ty.
@anonym_autor nema ta co mrziet. Su to normalne veci, ktore patria k zivotu a dospievaniu. Nenechaj sa zmagorit, takymi kecami. Stoj si za svojim. Uz som tu viackrat pisala, len ty sama urcujes svoju hodnotu, nie druhi, co ta ani poriadne nepoznaju. Ak ma chlapec problem sa rozhodnut, rozhodni sa teda ty. Takyto vztah nechces.
To vazne si ako 22.r. Odkazana sa trapit s blbom, ty, co mas cely zivot pred sebou, preco, preboha? Vrat ho do obehu a zabudni. On nech si najde pannu zazracnicu, najlepsie nejaku 9.r.Aisu a ty najdi nieco normalne. Love zdar💔

Toto dobre nevyzerá. On bude nejaký nevyrovnaný, žiarlivosť a manipulátor. Odišla by som.