icon

Má náš vzťah napriek minulosti šancu?

1. okt 2025

Ahojte,
Potrebujem poradiť a možno počuť aj váš názor na môj problém. Ide o to, že mám priateľa už 4 roky. Dali sme sa dokopy, keď som mala 18 rokov. V skratke..momentálne mu začala extrémne prekážať moja minulosť (tá minulost je taká, že som sa pár krát pobozkala par krat aj s obchytkávaním, raz aj skoro došlo k intimnosti, len som to stopla + mala som pred ním priateľa, s ktorým sme sa pokúšali o intimnosti). Ja som sa priateľovi zdôverila, keďže som chcela byť úprimná a jemu na minulosti záležalo. V tej dobe to zobral v poriadku. Avšak teraz, keď sme sa už reálne rozprávali o svadbe ,spoločnom bývaní, deťoch mu zrazu začala extrémne prekážať moja minulosť. Veľmi nepekné veci mi už napísal a povedal aj do očí, vlastne ma aj nazval pobehlicou, že som najhoršie dievča aké pozná. Problém je ale v tom, že vraj ma veľmi ľúbi a nechce ma nechať, preto s tým chce zmieriť... Náš vzťah teda vyzerá takto: jeden deň vraví, že ma nechce a ľutuje, že ma spoznal, no a druhy deň mi vravi ako ma lubi , ako ma nikomu nedá. Ja som sa ho doteraz snažila pochopiť, avšak ja už takto ďalej nevládzem. Čo mám podľa vás robiť? Má náš vzťah šancu na záchranu? A som naozaj tak skazené dievča, že by ma už žiaden slušný chlapec nechcel? Veľmi ma mrzí moja minulosť...

enmery
1. okt 2025
@anonym_1dba32

To vazne si ako 22.r. Odkazana sa trapit s blbom, ty, co mas cely zivot pred sebou, preco, preboha? Vrat ho do obehu a zabudni. On nech si najde pannu zazracnicu, najlepsie nejaku 9.r.Aisu a ty najdi nieco normalne. Love zdar💔

@anonym_1dba32 Preboha, tento nech ostane sám. Inak si s ním žena prežije peklo v psychickom týraní minimálne. A keď si s ním urobí deti, bude jej do konca života ešte robiť peklo cez ne.

thereisabear
1. okt 2025

Buď vďačná, že si na to, že je debil prišla ešte pred svadbou/dieťaťom a utekaaaj.

anonym_ad493c
1. okt 2025

Mas 22 … utekaj dievca. Dostavas Od toho hore poslednu sancu, kym si vlastnou naivitou poseres zivot. Nie si skazena, len straaaasne naivna …. Ako chlap Ti podien do oci, ze si k…. A ty este ides nieco zachranovat 🙈 … pozor hranica medzi naivitou a hlupostou je velmi tenka …. A co on .. je este panic? AK by aj bol … je to vadny frustrovany kus, ktory si zvysuje ego na ukor submisivnej partnerky …

gabus543
1. okt 2025

@anonym_autor po svadbe a deťoch sa 100% zmení 🤦‍♀️😁

pralinka25
1. okt 2025

vsetko tu uz bolo napisane. citaj. vezmi si z toho poucenie. a UTEKAAAAAAAAAAAAAAAAJ
utekaj a neobzeraj sa.

anonym_054be3
1. okt 2025
@anonym_14120d

Preboha, dievča aká minulost ta akože mrzí?Véd si žiadnu ani nemala 😂 pardon, raz si sa s bývalím pokúšala o intímnosti 😂😂 mladý pán nech si nájde pannu, veľa šťastia mu prajem

@anonym_14120d Tiez som pozerala, ze WTF? On je urcite panic🙄

enmery
1. okt 2025
@anonym_054be3

@anonym_054be3 On je hlavne xoxot. Nulový chlap, ale dievča s ním ostane a dodrbe si život. Už sa neozýva. O pár rokov tu bude téma,manžel ma ponižuje, facká, nič doma nerobí, nepomáha s deťmi a som preňho neschopná pobehlica. Ona chcela čítať, ako to bude dobré a on je zlatúšik, lebo jej hovorí, ako ju ľúúúbi.

kitycat
1. okt 2025

@anonym_autor tu v VR kde zijem by ti napisali "vrat ho do obehu" :D

autor
1. okt 2025
@luccija

@anonym_autor už nerob také chyby hovoriť čo bolo v minulosti.Naco?veď ste spolu neboli.Pripada mi to, že potrebuje vyvolať hádku, alebo ta manipulovať aká si zlá, skazena a vlastne môžeš byť rada, že ho máš.Toto nebude dobrá povaha takto sa hrať na mačku a myš chcem ta nechcem ..

@luccija to áno, teraz to už vidím, že bola chyba hovoriť mu to, no sám sa ma na to pýtal a ja som vtedy bola ešte veľmi naivná, nevedela som, že to chlapi takto riešia a môžu použiť, niečo, čo je pre mňa v podstate zraniteľné proti mne a takto mi s tym ublížiť, že sa začne nadomnou povyšovať....

enmery
1. okt 2025
@anonym_autor

@luccija to áno, teraz to už vidím, že bola chyba hovoriť mu to, no sám sa ma na to pýtal a ja som vtedy bola ešte veľmi naivná, nevedela som, že to chlapi takto riešia a môžu použiť, niečo, čo je pre mňa v podstate zraniteľné proti mne a takto mi s tym ublížiť, že sa začne nadomnou povyšovať....

@anonym_autor Chlapi to takto neriešia. Narušení psychopati Áno. Utekaj.

autor
1. okt 2025
@anonym_a4c505

Je to psychopat, zbav sa ho ! Vybíja si na tebe svoju frustráciu a neschopnosť, v budúcnosti ťa bude viniť za všetky jeho zlé rozhodnutia a zlyhania....

@anonym_a4c505 ved presne toho sa bojím, keďže v podstate on obviňuje mňa aj v tomto, že ja som si sama pokazila život a zničila náš vzťah a to ešte pred tým ako sme sa spoznali ... a že tak mladé dievča nemalo mať ešte čo priateľa, s ktorým sa už pokúšalo o niečo viac 🙃

autor
1. okt 2025
@cimage

Pobehlica? Asi nevie co to znamena. Radsej ho posli niekam a najdi si normalneho chlapa. Ked chce svaticu, nech hlada dalej, ale bude to mat chlapec tazke, ked bude hladat vo vekovej kategorii 20+.

@cimage noo myslím, že bude hľadať v kategórii 17- 20 😄

autor
1. okt 2025
@bystrozraky

„Nikomu ťa nedá“… Presne keď som to začal čítať, myslel som si, že je to taký typ. V Jasnej sa črtá majetnícke správanie. Môžem sa len pridať k ostatným a odporučiť ti, aby si z toho vzťahu pekne, nenápadne a bez provokácií čo najrýchlejšie vycúvala.

@bystrozraky noo on chce ženu, ktorej sa pred tým nikto ani nedotkol, to by bolo pre neho ideálne

autor
1. okt 2025
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj autorka, kedze ti to zacal vycitat az po 4 rokoch co ste spolu, tak aby nemal on nieco za usami. Lebo je nelogicke, ze mu to zazracne zacalo prekazat az po takej dobe. Castuje ta hnusnymi urazkami a pri takomto chlapovi ta nic dobre necaka, jedine to,ze mozes pri nom stratit svoju sebauctu. Jeho slova ako ta nikomu neda su chore vzhladom na to,ze ako ti nadava. Toto laska z jeho strany rozhodne NIE JE! Najlepsie bude, ked sa s tymto psychopatom rozides, lebo jeho ziarlivost moze prejst do takych rozmerov,ze ti spravi zo zivota peklo. Si este mladucka a ver mi, ze si najdes chlapa, ktory si ta bude vazit a bude ta SKUTOCNE milovat. Ty si v tej minulosti nespravila NIC zle, ved si bola este teenka preboha a len chuj moze nieco take vycitat. Ktovie ci tento tvoj kreten ti nezahyba, tak to zakryva tym,ze dost hnusne ti nadava. Naozaj nebud s nim, s tymto chlapom rozhodne stastna nebudes, teba to prave stastie este len caka v buducnosti! Drzim ti palce🤗🍀

@motylik2559 ďakujem za povzbudenie 🙂 práve toto asi potrebujem počuť, totižto on mi už fakt dosť zničil sebaúctu ... práve preto som sa rozhodla založiť tuto diskusiu, keďže s nikým sa o tom neodvážim rozprávať a sama to nedávam .... ono keď som mu to na začiatku vzťahu povedala, mal s tým trošku problém, ale hneď na to sa z toho pozbieral a rozhodol sa, že ma proste chce ... až teraz to začal retrospektívne takto riešiť a je zaseknuty v mojej minulosti . .. a vravi ,ze na jednej strane ma fakt chce ,no na druhej takéto dievča cez neho neprejde a citi ku mne odpor a snazi sa ma len nejako obhájiť vo svojich očiach.... lenže asi neúspešne, kedze to stale rozobera

autor
1. okt 2025
@kavasmliekom

@anonym_autor to začalo kedy? Tie jeho blbé nálady, manipulácia?...,vlastne, to je jedno kedy, utekaj od neho a nech ťa ani nenapadne s nim niečo plánovať. Píšem ti to ako mama, žena so skúsenosťami. Viem ze si zaľúbená. Aj to, že by si mu aj dala šancu, ved... Co keď sa zmení...nie, nezmení. Ver!!!

@kavasmliekom no začalo to pred pár mesiacmi .... a nema to konca ... myslím, že som aj tak bola dosť silná a vydržala som takto dlho ... ale už mi fakt praskli nervy ,lenže fakt sa mi to vymklo cele spod kontroly, kedze ja ho fakt veľmi ľúbim aa neviem si predstaviť iného muža vedľa seba ... ale zas ak sa ma takto ku mne správať cely zivot ,tak ani jeho .... lebo ja fakt hľadám lásku na cely zivot, nechcem aby som sa musela rozvádzať....

anonym_7f2ddd
1. okt 2025

@anonym_autor Vezme si ťa a bude ťa každý deň ponižovať a terorizovať, budeš u neho len skazená defka, ktorá bude dobrá len na to, aby mu doma robila slúžku a porodila deti a starala sa o všetko sama. Budeš mu navždy zaviazaná, lebo on sa nad tebou zľutoval, dal ti prstienok na tú skazenú paprču, dal ti svoje meno ktorého nie si hodná.
Utekaj moja od takého človeka a už nepočúvaj tie schizofrenické reči rozpoltenej osobnosti. On má zjavne problém sám so sebou a naďabil na tú správnu osobu - teba, ktorú by mohol týrať a ponižovať.

autor
1. okt 2025
@anonym_14120d

Preboha, dievča aká minulost ta akože mrzí?Véd si žiadnu ani nemala 😂 pardon, raz si sa s bývalím pokúšala o intímnosti 😂😂 mladý pán nech si nájde pannu, veľa šťastia mu prajem

@anonym_14120d noo on o mojej minulosti rozprava tak, akoby to bolo čosi extrémne hrozne .... takže v podstate mi to vstiepil do mysle aa teraz si to myslím o sebe aj ja .... lebo ako stále vraví, každý slušný muž chce 100% pannu a fakt slušné dievča ..... 🙃

autor
1. okt 2025
@anonym_7f2ddd

@anonym_autor Vezme si ťa a bude ťa každý deň ponižovať a terorizovať, budeš u neho len skazená defka, ktorá bude dobrá len na to, aby mu doma robila slúžku a porodila deti a starala sa o všetko sama. Budeš mu navždy zaviazaná, lebo on sa nad tebou zľutoval, dal ti prstienok na tú skazenú paprču, dal ti svoje meno ktorého nie si hodná.
Utekaj moja od takého človeka a už nepočúvaj tie schizofrenické reči rozpoltenej osobnosti. On má zjavne problém sám so sebou a naďabil na tú správnu osobu - teba, ktorú by mohol týrať a ponižovať.

@anonym_7f2ddd on sa v podstate aj priznal, že sa citi akoby mal schizofreniu... a ono to aj tak vyzerá... lebo keď ho chyti ten "amok" akoby to ani nebol on ,môžem na neho aj kričať alebo čokoľvek do očí mi je schopný povedať aká som zlá, ako som mala našliapnute byt poriadnou ku** a on ma zachránil, lebo som bola sprostá, ako som si fakt sama zničila zivot .... aa potom zrazu ,keď ho to prejde aa ja sa už naštvem a som k nemu chladná sa mi zacne ospravedlňovať aa ťahať si ma citmi späť k sebe.... aa najhoršie, ze sa mu to darí, lebo ja ho aj cez to všetko stale veľkí ľúbim.... a začínam sa sama neznášať, ze to tak je

autor
1. okt 2025
@gabus543

@anonym_autor po svadbe a deťoch sa 100% zmení 🤦‍♀️😁

@gabus543 ja viem, že nezmení. . Človek sa nikdy nemení, jedine pri nejakej fakt veľkej traume, to viem.... len keby to bolo tak ľahké ho nechať, veľmi som si už vsugerovala do hlavy ,ze on je môj budúci manžel.. co bola blbosť... a toto ,ze ja fakt nechcem striedať partnerov alebo tak ,chcem mať pri sebe slušného chlapca ,s ktorým budeme cely zivot budovať krásny vzťah, ja by som sa o to určite z celých síl snažila.... noo a tu ma to blokuje ,kedze mi vnutil myšlienku, že to si už nikoho normálneho ani nenájdem

autor
1. okt 2025
@anonym_054be3

@anonym_054be3 kiežby bol, ale nebol ....

enmery
1. okt 2025
@anonym_autor

@gabus543 ja viem, že nezmení. . Človek sa nikdy nemení, jedine pri nejakej fakt veľkej traume, to viem.... len keby to bolo tak ľahké ho nechať, veľmi som si už vsugerovala do hlavy ,ze on je môj budúci manžel.. co bola blbosť... a toto ,ze ja fakt nechcem striedať partnerov alebo tak ,chcem mať pri sebe slušného chlapca ,s ktorým budeme cely zivot budovať krásny vzťah, ja by som sa o to určite z celých síl snažila.... noo a tu ma to blokuje ,kedze mi vnutil myšlienku, že to si už nikoho normálneho ani nenájdem

@anonym_autor Preboha dievča. On normálny nie je. Akého si mala otca?Neverím, že Ťa ľúbil, trávil s Tebou čas a dával Ti najavo, ako si vzácna, inak by si tohto debilka ani neopľula. Či potrebuješ byť do 50 psychicky týraná?Tento k tomu v amoku prida aj facky, takíto prepnutí žiarlivci podvadzaju VŽDY. A ty budeš mať na krku dieta/deti a už nebude ľahké odísť a budeš si biť hlavu o stenu, že si v 22jke nevidela výstražné majáky a neutiekla.

pikachu999
2. okt 2025

@anonym_autor bože to je chuj. Pošli ho do prdele

anonym_162151
2. okt 2025

On mal koľko báb? Ak viac ako 1 tak by som mu rovno povedala že je stetkár. A takého s vajcami po záruke nechcem .dievča utekaj fakt ja viem že sú zaľúbená ale toto nedopadne dobre 🙏

pikachu999
2. okt 2025

Zhnus si ho do najviac potom sa ti ľahšie odíde

komplikovana
2. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_7f2ddd on sa v podstate aj priznal, že sa citi akoby mal schizofreniu... a ono to aj tak vyzerá... lebo keď ho chyti ten "amok" akoby to ani nebol on ,môžem na neho aj kričať alebo čokoľvek do očí mi je schopný povedať aká som zlá, ako som mala našliapnute byt poriadnou ku** a on ma zachránil, lebo som bola sprostá, ako som si fakt sama zničila zivot .... aa potom zrazu ,keď ho to prejde aa ja sa už naštvem a som k nemu chladná sa mi zacne ospravedlňovať aa ťahať si ma citmi späť k sebe.... aa najhoršie, ze sa mu to darí, lebo ja ho aj cez to všetko stale veľkí ľúbim.... a začínam sa sama neznášať, ze to tak je

@anonym_autor preco mu veris viac ako sebe? Vies dobre, ze nie je ziadny zachranca, ty nie si ziadna « lahka deva ». Clovek, ktory naozaj miluje, ta bude respektovat a nikdy nevypusti z ust take slova. Co si nejaka babika bez duse, ze si nechas vtlkat do hlavy take blbosti? To naozaj nemas vlastny rozum? Odpovedz si na otazku, preco si myslis, ze ma pravdu?

autor
2. okt 2025
@enmery

@anonym_autor Preboha dievča. On normálny nie je. Akého si mala otca?Neverím, že Ťa ľúbil, trávil s Tebou čas a dával Ti najavo, ako si vzácna, inak by si tohto debilka ani neopľula. Či potrebuješ byť do 50 psychicky týraná?Tento k tomu v amoku prida aj facky, takíto prepnutí žiarlivci podvadzaju VŽDY. A ty budeš mať na krku dieta/deti a už nebude ľahké odísť a budeš si biť hlavu o stenu, že si v 22jke nevidela výstražné majáky a neutiekla.

@enmery v podstate mi tá láska otca myslím, že vždy chýbala, resp.laska celkovo, kedze sme mali rodinné problémy, ktoré ma nepriamo ovplyvnili...hľadala som za každú cenu lásku.... noo a tu som mala pocit, že som ju fakt našla .... až kým mi teraz nezačal vyčítať, čo som pred ním ako mladučke dievca porobila, že to slušné dievčatá nespravia .... všetko bolo dokonale aj nas vzťah, až doteraz... a mam fakt vycitky ,ze si za to môžem sama ,lebo keby som bola 100% čistá panna, neriešil by to a neviem sa takej myslienky akosi vzdať, lebo som ešte aj v takej spoločnosti ludi, kde sú fakt všetci slusnejsi ako ja, čo prihrava do karát môjmu priateľovi....

autor
2. okt 2025
@anonym_162151

On mal koľko báb? Ak viac ako 1 tak by som mu rovno povedala že je stetkár. A takého s vajcami po záruke nechcem .dievča utekaj fakt ja viem že sú zaľúbená ale toto nedopadne dobre 🙏

@anonym_162151 no mal 2 predomnou ... a preto, že si zaslúži fakt slusne dievca, lebo z jeho okolice je on najslusnejsi a este aj jeho kamoši, čo porobili hlúposti, si našli "čistejšie" dievčatá ako som ja

letfenixa
2. okt 2025

@anonym_autor prosím ťa, roziď sa s ním. Máš 22, život pred sebou, nepokaz si ho.

anonym_162151
2. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_162151 no mal 2 predomnou ... a preto, že si zaslúži fakt slusne dievca, lebo z jeho okolice je on najslusnejsi a este aj jeho kamoši, čo porobili hlúposti, si našli "čistejšie" dievčatá ako som ja

@anonym_autor fuj nechutak 🤢 to jeho zmýšľanie je strašné ...už si nalomena na rozchod?

autor
2. okt 2025
@komplikovana

@anonym_autor preco mu veris viac ako sebe? Vies dobre, ze nie je ziadny zachranca, ty nie si ziadna « lahka deva ». Clovek, ktory naozaj miluje, ta bude respektovat a nikdy nevypusti z ust take slova. Co si nejaka babika bez duse, ze si nechas vtlkat do hlavy take blbosti? To naozaj nemas vlastny rozum? Odpovedz si na otazku, preco si myslis, ze ma pravdu?

@komplikovana snažím sa to vidieť inak, no len ako som už vyššie písala... ono ja som sa od skorej mladosti dosť zmenila, respektíve dospela, bola som vtedy v okruhu iných ludi ako teraz... aa ide o to, že viem ,ze takéto hlúposti nikto z toho môjho okruhu nespravil, ja sa preto strašne trápim a chcela by som to vrátiť aa nemam sa tym padom ani komu s tymto vyrozprávať a vlastne to ani nechcem, kedze to potom kamosky mozu pouzit proti mne ... prave preto nepriamo súhlasím s priateľom v tom , že som v 18 nemala mať už za sebou takéto hlúposti... slušné dievča sedelo doma a čakalo na toho pravého...a v podstate sa bojím toho ,že mi to už bude každý jeden muž vykrikovať .... lebo som proste v 18 nemala mať čo za sebou 2 nejaké pokusy o "bližšie zblíženie "... s čím ale absolútne nesúhlasím je zas ,ze som veľmi skazene dievča, to si zas teda o sebe nemyslím alebo žeby mal priatel právo na to ma takto ponižovať ...