icon

Má niekto príbeh s happy endom?

karolinakr
Včera o 07:49

Vždy ma zaujímalo, či je tu nejaký happy end a niekto sa vplyvom odpovedi rozkýval rozlúčit s nesprávnym partnerom, odišiel zo vztahu, kde nedostaval, čo potrebuje a rady na Mk mu pomohli najst spravny smer a dodali odvahu..Občas napišem autorke diskusii, čo mi utkveli v pamäti, potom sa už nehlásia a nedávajú update..
Boli tu aj iné diskusie, ženy chceli spáchat samovraždu, kvôli chlapovi, ked si našiel inú..Robila som čo mohla, ale viac sa neozvali, pritom spravy v novinach sú, a vždy len dúfam, že sa to netýka ich. aj ked je to vec, čo sa da riešit tým, že prebolí.a človek dostane po nejakom čase chut do života
Ak ma niekto happy end, tak napíšte, alebo viete o niekom ako inšpiraciu
Ked nikto nenapíše, je to škoda, ale aj tak ma to vždy zaujímalo

Strana
z2
karolinakr
autor
Včera o 09:12
@anonym_037d04

Ja si stale myslim, ze tu chodia zeny radit inym hlavne aby nemuseli riesit svoje zivoty, pripadne nuda..

som rada, že si to napisala
tu nie su vyštudovani psychologovia a psychiatri, radia proste podla seba
na druhej strane, niekedy ani študovaný doktor nemôže pomôct, ked človek sa nepozrie do svojho vnutra a nepouči z chýb
mna najviac nakopavaju motivačne videa
tvoja znama musi študovat, musi sa vzdelavat aspon v oblasti financii, musi hladat pozitivne priklady, musi pracovat na sebe a nech sa obrati trebars aj na krestanske združenia, nech jej pomôžu

ženy matky - samoživitelky, to je kapitola sama o sebe, musia mat dobru pracu, nikdy neochoriet, fungovat bez prestavky a mat finančne rezervy a neviem čo..nie každy na to má
fakt ta žena musi byt tvrda ako chlap a to nie každy dokaže, poznam dve, ale ja by som to nedala

s tym suhlasim, že tu ženy s dobrym prijmom radia niekomu, kto žije z minimálky, tie rady a zmyšlanie je diametralne odlišne..s tymto vyrokom súhlasím

pozri všetci sme boli v " sračkach" ako sa hovori, treba sa vyhrnut rukavy a rozmyšlat ako sa to dá a nie, ako nedá..je cesta von, len to bude dlhšie trvať, a bude musiet viac tomu obetovat, ak sa nevzdá, výsledok sa dostaví

anonym_037d04
Včera o 09:13
@enmery

@anonym_037d04 Tak sa odhlás z koňa, podstata MK sú nazory inch, tak chopď príkladom... a áno, vždy budem radiť odísť od "muža", ktorý trepe ženu a deti a ty sa postav aj na uši...

@enmery ja tu neradim nikomu, ja si to tu citam na zaklade toho ze dost ludi spomina toto forum. Neviem co mas za spasitelsky komplex sa tu realizovat ale dobre aj takych ludi potrebuje svet. Proste poznam viac zien, ktorym toto forum znicilo zivot, teda nakoplo ich aby si ho znicili.

amdornik
Včera o 09:26
@anonym_037d04

@amdornik pisem skusenost na zaklade otazky ci konik pomohol. Nie vzdy pomoze v tomto pripade uskodil. Nechapem cellkom naco potrebujes cely pribeh, naco potrebujes potvrdenie ze ta zena je nemozna a ze si urobila druhe dieta a s kym...Akoze naco toto tu potrebujes?? Skusenost som napisala, poznam viac pripadov kde konik uskodil ako pomohol. Jedna zena sa psychicky zrutila napriklad ked jej tu nalozili, tiez bola velmi ovplyvnitelna. Psycholog jej toto forum zakazal

@anonym_037d04 snáď uznáš, že vyslovene sa riadiť radami z MK bez toho, aby človek zvážil všetky za a proti, je proti zdravému rozumu, nie? tým bolo povedané všetko.

maranta_leuconeura
Včera o 10:04
@anonym_037d04

Znama na podnet konika odisla od muza ale nieje na tom lepsie potlka sa po utulkoch a podnajmoch, deti jej medzitym vzali, sama rozmyslala ze keby ostala s muzom aspon by tie deti mala pri sebe, strechu nad hlavou, nemali nejake extra vazne problemy len si ju nevsimal a nejavil o nu zaujem zeny tu ju samozrejme nakopli na rozchod a vypalilo to nie moc dobre, sice nema debila na krku ale ani strechu nad hlavou a deti

@anonym_037d04 tvoja znama by dopadla zle, aj keby bez rozmyslu vyskocila z okna po tom, co jej to poradi predavacka v trafike. Jednoducho nedomyslela dosledky alebo sa zle pripravila na odchod. Ano, radi sa tu casto odchod (podla mna vacsinou spravne), ale ved spolu s tym sa radi aj mat financnu rezervu, rozmysliet si kam pojdem s detmi, z coho budem zit...

biba_18
Včera o 10:08

@anonym_037d04 ja sa teda koníka musím zastať ... lebo toto čo píšeš je zas len jej zlý úsudok - nie koník za to môže ...
ako príklad uvediem príspevky ako ženy cvičia, študujú, cestujú - hm, prečo si nezobrala príklad z týchto príspevkov? čo myslíš?

anonym_b22dbd
Včera o 10:17
@anonym_9dcd67

@enmery "lebo je z východu a tam pije každý"

väčšiu sprostosť som ešte nepočula.

@anonym_9dcd67 slováci vo všeobecnosti sú národ alkoholikov. Na východe, Orave, Kysuciach zvlášt.

aliziana
Včera o 10:20

@anonym_037d04
Ja by som rada videla tú diskusiu, či tam teda boli jednoznačné rady od všetkých - rozchod, nemáš link?
A zároveň, Ty ako jej známa si jej čo radila? Nemala si na ňu väčší vplyv ako neznáme z MK?

anonym_906ea7
Včera o 11:17
@jaskolka

@karolinakr pred pár dňami tu písala jedna žena,že odišla zo zlého vzťahu,našla si novú prácu,aj vzťah,je spokojná teraz a povzbudzovala aj iné ženy, aby sa nebáli urobiť taký krok
Neviem ako sa volal presne príspevok, neviem link,ale bolo to pekne napísané.

@jaskolka No hej, ale tazko povedat, ako z dlhodobeho hladiska. Ja si tu tiez pamatam jednu, co pindala na muza, o vyse roka pisala, ze ma novy vztah aj dieta. Tak to nepovazujem za idealny stav. Uz som ju tu dlho nevidela, to nevesti nic dobre.

anonym_906ea7
Včera o 11:18

Alebo je tak stastna, ze sem uz ani pisat nemusi. 🙂

anonym_b0c392
Včera o 12:04

@karolinakr pred pár rokmi tu písala žena, mala vtedy okolo 40, dve veľké deti, muž si našiel inú. Bola to diskusia na veľa strán, ona spočiatku nechcela ani počuť o tom, že by za jeho správaním bola nevera, aj keď sme to všetky šípili. Keď sa to potvrdilo a on sa odsťahoval, tak sa z toho zrútila, veľmi zle jej robilo, keď prišiel za deťmi, nedávala to, prosila ho, aby sa vrátil. Všetky sme ju podporovali, hučali sme do nej, že to nemá zmysel, že už nikdy ich manželstvo nebude ako pred tým. Nakoniec rezignovala, ale vo svojom vnútri s tým stále nebola vysporiadaná, písala som si s ňou aj cez IP. Stále by ho vzala späť, keby sa vrátil. Rozviedli sa, ona sa z toho pomerne dlho spamätávala, podržali ju deti a jej rodičia, ale vzalo ju, že sa musela odsťahovať zo spoločného domu, ten sa predal a kúpila si byt. Po nejakom čase sa jej ozval spolužiak, s ktorým sa postupne dala dokopy, deti už sú dospelé a myslím, že oni dvaja sú šťastní, Jej ex čakal s novým objavom dieťa, narodili sa im dvojčatá, takže má novú rodinu a na staré kolená malé deti. Takže happy end, ona je spokojná a šťastná. Možno si niekto na ten príbeh spomenie. Bol tu ešte jeden podobný, ale po pár stránkach sa autorka začala zamotávať a keď sme jej napísali, že to zaváňa tým, že to nie je prabda, tak napísala, že si to vymyslela. Krava

anonym_b0c392
Včera o 12:09
@anonym_037d04

Znama na podnet konika odisla od muza ale nieje na tom lepsie potlka sa po utulkoch a podnajmoch, deti jej medzitym vzali, sama rozmyslala ze keby ostala s muzom aspon by tie deti mala pri sebe, strechu nad hlavou, nemali nejake extra vazne problemy len si ju nevsimal a nejavil o nu zaujem zeny tu ju samozrejme nakopli na rozchod a vypalilo to nie moc dobre, sice nema debila na krku ale ani strechu nad hlavou a deti

@anonym_037d04 to bola ale hádam jej sprostosť, to kde odišla, pod most? Veď si každá normálna spočíta čo a ako a podľa toho sa zariadi, či bude mať na to, aby si niečo kúpila, alebo podnájom. Je tu more žien, ktoré odišli od muža aj s deťmi a zvládajú to, ona nepracovala, či? A keď robila, čo iné ženy kážu, tak je len dobre, že jej odobrali deti, aj občiansky jej mali zobrať

anonym_b166a2
Včera o 12:19

Ako je mozne ze si dopustila, aby kamaratke zobrali deti? Ja osobne som pomahala uz viacerym v nudzi, vzdy sa dalo najst riesenie, v dnesnej dobe ked ludia maju kopec znamych na internete sa da dobre komunikovat a najst riesenie - napr podnajom v rodinnom dome na dedine ktory by ju nezruinoval. Ja by som nedopustila aby mi kamaratke zobrali deti. Mnohi ludia dokazu pomoct aj financne kym sa ta zena nepostavi na nohy.
Dalsia moznost je, ze nehovoris pravdu a chces iba rozputat senzaciu

anonym_b0c392
Včera o 12:23
@karolinakr

som rada, že si to napisala
tu nie su vyštudovani psychologovia a psychiatri, radia proste podla seba
na druhej strane, niekedy ani študovaný doktor nemôže pomôct, ked človek sa nepozrie do svojho vnutra a nepouči z chýb
mna najviac nakopavaju motivačne videa
tvoja znama musi študovat, musi sa vzdelavat aspon v oblasti financii, musi hladat pozitivne priklady, musi pracovat na sebe a nech sa obrati trebars aj na krestanske združenia, nech jej pomôžu

ženy matky - samoživitelky, to je kapitola sama o sebe, musia mat dobru pracu, nikdy neochoriet, fungovat bez prestavky a mat finančne rezervy a neviem čo..nie každy na to má
fakt ta žena musi byt tvrda ako chlap a to nie každy dokaže, poznam dve, ale ja by som to nedala

s tym suhlasim, že tu ženy s dobrym prijmom radia niekomu, kto žije z minimálky, tie rady a zmyšlanie je diametralne odlišne..s tymto vyrokom súhlasím

pozri všetci sme boli v " sračkach" ako sa hovori, treba sa vyhrnut rukavy a rozmyšlat ako sa to dá a nie, ako nedá..je cesta von, len to bude dlhšie trvať, a bude musiet viac tomu obetovat, ak sa nevzdá, výsledok sa dostaví

@karolinakr sú tu aj vyštudované psychologičky predstav si a ja som tiež jedna z týchm ktoré odišli od muža, ale rozmýšlala som aj dopredu, nie len do konca týždňa a tiež nie je pravdou to, že nemôžeš ochorieť. Na tieto veci sa je treba pripraviť a nekonať zbrklo, pokiaľ teda žena nie je týraná, ta, budem radiť okamžitý odchod vždy. A hlavné je to, čo píšem do každej podobnej diskusie a v niektorých ma idú za to ukameňovať, žena má mať toľko detí, o koľko je schopná sa sama postarať. Nie sa nasáčkovať mužovi do bytu, domu, alebo ešte lepšie k svokre, kde jej nepatrí ani kľučka, roky do toho domu investovať vlastné peniaze, byť doma na troch MD za sebou, potom robiť za minimálku, kým si muž buduje kariéru a keď sa medzi nimi niečo pototo, tak odchádza s igelitkou. Ja som radu, čo sa týka vzťahov nepotrebovala, ale keby som bola na MK prihlásená pred rokmi a hlavne tu žiadala radu, tak by mi to veľmi ponohlo, lebo podobné rady tu čítam často, len ja som sa medzi tým rozhodla ináč, no už to nevrátim späť.

anonym_b0c392
Včera o 12:26
@anonym_b166a2

Ako je mozne ze si dopustila, aby kamaratke zobrali deti? Ja osobne som pomahala uz viacerym v nudzi, vzdy sa dalo najst riesenie, v dnesnej dobe ked ludia maju kopec znamych na internete sa da dobre komunikovat a najst riesenie - napr podnajom v rodinnom dome na dedine ktory by ju nezruinoval. Ja by som nedopustila aby mi kamaratke zobrali deti. Mnohi ludia dokazu pomoct aj financne kym sa ta zena nepostavi na nohy.
Dalsia moznost je, ze nehovoris pravdu a chces iba rozputat senzaciu

@anonym_b166a2 ja si myslím, že B je správne, že to píše jedna z tých, ktoré sú za zachovanie manželstva za každú cenu, lebo veď si sľúbili vernosť. Tiež som sa nerozvádzala len tak z rozmaru, že som nemala čo robiť, spätne to hodnotím ako správne rozhodnutie, nikdy by som nežila život. aký žijem teraz. Podporu MK som nepotrebovala, ale chápem každú ženu, ktorá tu príde v takej situácii pre radu, možno sa potrebuje len uistiť, že koná správne, možno je tak zdeptaná pod vplyvom muža manipulátora, že už nie je schopná uvažovať normálne.

anonym_b0c392
Včera o 12:30
@anonym_b22dbd

@anonym_9dcd67 slováci vo všeobecnosti sú národ alkoholikov. Na východe, Orave, Kysuciach zvlášt.

@anonym_b22dbd potom asi nie sme Slováci, počas celých sviatkov sa u nás vypilo 7dcl vína, jedna plechovka piva a dva poháriky Metaxy, to aj s návštevami. Nepije ani môj muž, nepil ani jeho otec a dedko, ani naše dospelé deti nepijú, áni nikto z mojej rodiny nepil, ani otec, brat, ani dedko z jednej ťi druhej strany, ani môjho suseda a jeho syna som nikdy nevidela, že by mali vypité.

anonym_99d28f
Včera o 12:36
@anonym_b0c392

@anonym_b22dbd potom asi nie sme Slováci, počas celých sviatkov sa u nás vypilo 7dcl vína, jedna plechovka piva a dva poháriky Metaxy, to aj s návštevami. Nepije ani môj muž, nepil ani jeho otec a dedko, ani naše dospelé deti nepijú, áni nikto z mojej rodiny nepil, ani otec, brat, ani dedko z jednej ťi druhej strany, ani môjho suseda a jeho syna som nikdy nevidela, že by mali vypité.

@anonym_b0c392 no tak vy ste nejaká zvláštna rodinka 🥂🍹

karolinakr
autor
Včera o 12:45

bola tu jedna zavreta v izbe, dve deti, muž čo jej vulgarne nadaval a fyzicky ju napadal, ona robila za minimalku, nechcela sa odstahovat, ale chlap sa ku nej choval strašne....dva x tu pisala, vzdy ked doslo na to, že sa ma odstahovat, prestala prispievat, by ma zaujimalo, ako sa jej darí..co sa veĺmi čudujem, že deti sa jej nezastali a určite je v tej izbe zavretá dodnes ...hrôza

anonym_b22dbd
Včera o 12:56
@anonym_b0c392

@anonym_b0c392 ani my nepijeme, ale nebudeme si tu nahovárať, že slováci nechlastajú

anonym_b0c392
Včera o 13:38
@anonym_b22dbd

@anonym_b0c392 ani my nepijeme, ale nebudeme si tu nahovárať, že slováci nechlastajú

@anonym_b22dbd nemyslí si, že nejako viac, ako iné národy, Dánov som zrovna nemyslela

anonym_b0c392
Včera o 13:41
@anonym_99d28f

@anonym_b0c392 no tak vy ste nejaká zvláštna rodinka 🥂🍹

@anonym_99d28f asi sme, ako vidíš, nie sme abstinenti, ale dokážeme sa baviť aj do rána pri minerálke alebo kofole. A športujeme, šport a chlast veľmi dohromady nejdú. V lete si dáme kľudne pivo na terase, nie denne samozrejme, ale jedno, na čo štyri?

liusa82
Včera o 16:04

podla mňa je tu možno aj trištvrtina tém vymyslena..ja to už na nečitam kolkokrát. Sem tam sa tu zastavim že čo nové..tak z nudy to je všetko.A radšej si spravim iny program.A veru mk mi ani nechýba a že radiť tu? sem sa chodia ludia hlavne vykecať.Málokto si tu berie rady k srdcu

anonym_b166a2
Včera o 18:48
@liusa82

podla mňa je tu možno aj trištvrtina tém vymyslena..ja to už na nečitam kolkokrát. Sem tam sa tu zastavim že čo nové..tak z nudy to je všetko.A radšej si spravim iny program.A veru mk mi ani nechýba a že radiť tu? sem sa chodia ludia hlavne vykecať.Málokto si tu berie rady k srdcu

@liusa82 co sa tyka rad do zivota, z tych si tu priklad neberiem, ale napr velmi mi pomohli rady ohladom zdravotneho stavu syna, ked ani lekarka nevedela co mu je a tu na MK mi pomohli na to prist. Som za to vdacna, usetrili mi zbytocne vysetrenia a strach

Strana
z2