Má o mňa skutočne záujem viac než o priateľstvo?
Stretávam sa s jedným chlapom. Veľmi si sedíme. Je milý, pozorný, pekne sa ku mne správa. Boli sme spolu 4x len my dvaja. Cítila som sa vždy príjemne. Aj komunikácia cez internet sa mi vidí. Najlepšie je na tom všetkom, že sme sa stretli 2 hanblivé typy. Je zvláštne, že nepadli žiadne dotyky, pusa a ani nič viac. Ja o neho záujem mám a verím v to že aj on. Čas je drahý a nemám záujem s nim rok takto chodievať vonku a zároveň nemám záujem ani o kamarátstvo.
Bolo by to odo mňa hlúpe keby som sa s nim porozprávala, že či má záujem aj o viac ako kamarátstvo?
Jasné, že nie hovorí sa tomu naliať si čistého vína a zistiť, či to cíti rovnako. Ak nie nestracaj čas čakaním a dúfa im na nič.
Koľko máte rokov?
Lebo, ak už okolo 30, to by mi prišlo zvláštne asi, že je chlap taký hanblivý, že ani jemne rukou sa ťa nedotkne. Aby to neznačilo, že skôr nemá záujem.
Ako prebiehali tie stretnutia? Komunikácia plynula?
Keď ho bližšie spoznávaš, cítiš, že máte veľa spoločného, že si rozumiete?
Jedna moja kamaratka toto spravila, ze dotycnemu na rovinu povedala veci, ako to citila. Chodili spolu von, cvicit, na vecere, do kina. Vzdy to iniciovala iba ona a kedze isiel a mal zaujem, tak si myslela, ze len ho treba postrcit, a ze ked s nou chodi von, ze to nieco znamena. bohuzial neznamenalo, strasne sa strapnila (ona mala uz viac ako 30 rokov v tom case a taketo stretavanie mali v tej dobe uz nejake dva roky)-. On ze pozeral ako blazon na nu, ze odkial prisla na to, ze on by s nou nieco chcel mat. Ze ved sa stretavali kamaratsky. Bejzbolka do tvare to ja volam tuto situaciu. Ona mi to popisovala, by som toho chlapa vyfackala. Ze kamaratske stretavanie, ked nemal frajerku (toto som si tam doplnila), ze mu bola dobra na vyplnenie volneho casu, na nic ine.
čo máte 50 r.? ani tí sa neponáhľajú.
určite po pár stretnutiach nie. ešte chvíľu počkaj - čo má prísť príde...
o pol roka? ale to v prípade že sa budete stretávať... stratiť nemáš čo , max. získaš.
@muchotrafka298 a co akože ten chlap také zlé urobil? Chlap sa nemôže stretávať so ženou len kamarátsky aj keď nemá frajerku? 😅 kebyže jej dával dáke náznaky alebo Návrhy tak to by bolo od neho blbé, ale keď ho stále volala len ona.. To bolo tiež troska vlezle od nej
@muchotrafka298 mne tá Tvoja kamarátka nepríde celkom kompletná. Aj najhanblivejší muž by sa za dva roky prejavil a ešte keď on neinicioval kontakt. Nechápem, prečo si myslela, že by chcel viac. Ako keby medzi mužom a ženou nemohlo byť kamarátstvo. Chudák chalan.
Ja neviem,možno zvláštne,ale bolo by zvlástne ,keby na 4 stretnutí už aj sex bol....
Možno neprišla vhodná situácia.Ja neviem.
Keď ide chlap na ženu hrrrr je zle
Keď je pomalší,je zle....
Boli ste spolu len 4x ,nie 54x
Po 10x by som sa možno začala škrabať za uchom ale 4x?
A povie aspon nieco v zmysle, ze stebou travi cas rad? Alebo ze je sranda?
Ked sa mu neozves tak je ticho?
Ved bude Valentin za chvilu, uvidis ci sa to nejako posunie
Normálne sa ho opýtaj, či má záujem o vzťah alebo manželstvo a budete ďalej alebo nebudete ďalej riešiť. 🙂 ústa máte. Komunikujte.
Radsej sa narovinu opytaj. Nie ako kamaratka spomenuta vyssie, ze stracala 2roky s kamaratom. Radsej nech to povie teraz a zariadis sa.
@13uzivatelka11 praveze tam naznaky boli a nie len naznaky. Ale proste on videl veci inac.
Podla mojho nazoru zalezi aj od veku. Pretoze ak sa jedna o mladych ludi, 20 rocnych povedzme, tak OK, ved pol roka je nic. Mozno z toho bude nieco a mozno nie. Ale pokial sa bavime o 30-40 rocnych, tak tam by som urcite ja osobne necakala pol roka. Nie, tam by to bolo jasne po mesiaci, hlavne, ak by bol z mojej strany zaujem mat vztah. A vela zien ani nema ten cas, ked maju po 30tke a chcu partnera na zalozenie rodiny, tam je pol roka stracat cas vela.
Ja by som mu nic nehovorila. Ved ste boli len 4x vonku a ty uz pomaly chces aby ti vyznaval lasku. Sorry ale znie to dost zufalo. Ja by som sa teda hanbila takto uhanat chlapa. Ved ked ta bude chciet tak to spoznas. Nenukaj sa mu takto lacno. Podla mna ho tym odradis. A ked to nebude nikam smerovat vzdy s tym mozes seknut a hladat inde.
pozvi ho domov, otvorte si vinko a uvidis co bude
@muchotrafka298 ja si ale myslím, že sa netreba hnevať na chlapa. Nevyspal sa s ňou len tak, to by bolo horšie. Skôr ona "nečítala" jeho správne.
@ina2405 ako je to jej vec, ja to s nou uz odvtedy nerozoberam. A ci si nanho hneva ona? Neviem, nie sme uz v kontakte.
Len jednoducho je niekedy za mna lepsie povedat veci na rovinu co najskor, od urciteho veku, ako zbytocne s niekym stracat cas, ked jeden chce vztah a druhy kamaratstvo. Jasne, ze nie hned po par stretnutiach to na chlapa vybalit, to je take zufale za mna, po par tyzdnoch je to OK opytat sa, ako to vidi ten druhy.
Hanblivy moze byt 20rocny chalan, ale nie ovela starsi chlap, ze sa o nic nepokusi,ked su spolu sami, aspon za ruku chytit alebo nieco. Tam je potom uz problem.
@muchotrafka298 ale on si možno nemyslel, že treba niečo vybaľovať..proste ju bral ako kamošku. Jasné, škoda stratených mesiacov pre ňu, keď hľadala vzťah. Mne sa raz stalo, že som sa namotala na chalana, ale keď sa nerozkýval po mesiaci, zmierila som sa s tým a pohla som sa dalej. Vysvitlo, že by ma nič super skvelé nečakalo. Chalan mal väčšie problémy, ako riešiť babu.
@ina2405 niekedy je najlepsie to, co pises. Jdnoducho sa pohnut dalej a necakat. Ale ako pisem vyssie, zalezi od veku. Lebo mlada baba mozno nehlada nikoho na vazny vztah, ze sa rozkukava, pozera "aka je ponuka". Len potom neskor, ked uz zena zacne rozmyslat na zalozenim rodiny, tak uz nie je cas na taketo veci, ze rozhybe sa, nerozhybe. Tam sa jednoznacne treba posunut dalej, ako si to spravila ty.
Este by som pockala.

Nie nebolo by to hlúpe. Úplne kľudne otvor túto tému. Držím palce.