icon

Má o mňa záujem?

16. okt 2023

Ahojte.. mám 25 rokov a momentálne sa stretávam s 35 ročným.. videli sme sa asi 2 krát.. z mojej strany tam bola určite iskra a podľa jeho slov a výrazu aj z jeho strany.. no napíše mi len raz za čas.. dnes sme mali mať aj obed no absolútne sa neozval.. ani ospravedlnenie že mu to nevychádza ani či sa stretneme.. asi sa proste vykašľal na mma a zbytocne si robím nadeje.. a to sa mi zdal celkom seriózny - milý :(

Strana
z2
kassandra25
16. okt 2023

Vsetko riesis slusne a co najslusnejsie a to ta netrapi vobec, ze on niekoho má, lebo ak by nemal, tak by sa trhal za tebou a ze si ani nespomenie na teba - číslo 3, preto sa ani neozval, ked ste boli dohovorení? A ze opis - stretavame sa, zobrazuje aspon stretnutí takych 7, a nie 2, ako ty nam tu slusne opisujes. Uz dospej konecne.

hopsadobrandejsa
16. okt 2023

Jednoducha rada:

"Interested people act interested..."

Ak by mal skutocne zaujem tak bude slapat 6km v zime aby sa s tebou stretol.

Ak by mi ktosi povedal, ze 10km odomna caka laska mojho zivota tak by som slapal aj pocas blizzardu.

Neboj, najdes ineho 😉

autor
16. okt 2023

Teraz večer sa ozval akoby nič aj keď sme boli dnes dohodnutí na obede.. ozval sa len aký som mala deň atd.. ach jaj

mircalla
16. okt 2023

To, ci ma zenu a dieta, nevieme. Kazdopadne, aj ked nema, takto sa muz, ktory ma skutocny zaujem nesprava. Evidentne ta ani 30 komentarov, ze je to vlazne nepresvedci o opaku. Tak sa o nom presvedcis vlastnou skusenostou - to zabera lepsie ako dobre mienene rady

grof_monte_christo
16. okt 2023

@autorka No dúfam, že si mu už ani zo slušnosti neodpísala, inak si stratený prípad.

marcellka32
16. okt 2023

No ak by mi v strede nejakej konverzácie napísal pa, maj sa...tak by som blokla a už neozvala, on sa len zahráva s tebou a ty doma plačeš do vankúša že sa to neozve, kadlai na to

zero1
17. okt 2023

nemá záujem. si mu ukradnutá. nechaj to tak. blokni ho a zabudni. maj úroveň

h2
17. okt 2023

A čo si mu na to odpísala? Ja už by som sa s ním buď vôbec nebavila, alebo by som mu šplechla niečo s tým obedom.

Strana
z2