Má obezita vplyv na vzťah?
Išli by ste do vzťahu s osobou, ktorá bola morbídne obézna, schudla a pár rokov si už drží normálnu postavu, ale dlhé roky mala problémy s váhou a aj navštevovala odborníkov kvôli psychickému stavu. Toto je otázka ako pre mužov tak aj pre ženy. Nemali by ste obavy, že znova priberie ak nastane zložitejšie obdobie v živote alebo aj iné obavy ?
ked milujes, nie je co riesit
Ak musíš riešiť, či ísť do vzťahu s obéznou osobou, tak ani nechoď. Ja vo vzťahu s takou osobou som, môj manžel je morbídne obézny od detstva, a je to ten najlepší manžel a otec pre naše deti akého som si mohla vysnívať. A aj keď ma nikdy nebrali “tučkovia”, nikdy som sa ani len nezarazila, že či s takým tučným chcem chodiť alebo nie.
Na druhej strane, uvažujem, keby mi niekto povedal o rizikách takého vzťahu, rozmyslela by som si to? 😳 Aj keď, mne, zaľúbenej, mohol človek aj nakresliť a bolo by mi to jedno v tej dobe. Ale o rizikách takého vzťahu sa podľa mňa málo vie…
Toto mi úsmevne pripomenulo jedného môjho kamaráta čo stále hľadá vzťah na zoznamkách. Vraj mu jedna neustále vypisuje, ale ako dobre sa mu s ňou píše, vravím mu : veď sa stretnite konečne. A on: ale ona je tučná! 😳😃
Takže áno sú medzi nami aj takéto osoby, a autorka - ja by som tiež do vzťahu s ním nešla.