icon

Má sa priateľ snažiť viac o naše stretnutia?

11. jan 2024

Ahojte, chcem sa spytat na vás názor. Stretavame sa s priatelom cez vikendy, bud on ide ku mne alebo ja k nemu. Bývame od seba cca 150km. Naposledy som ho volala k sebe minuly vikend, no povedal, že nemoze prist lebo mal pracu, zvykne pracovat niekedy aj vikendy keď sa mu toho nahromadí. Brala som to v pohode, veď keby sa mu dalo stretli by sme sa. Lenže blizi sa další vikend a zatial ta tema, že kto ku komu ide nepadla a povedala som si, že keďže naposledy mi povedal, že sa nestretneme kvôli praci, mal by teraz on vyvinúť nejakú snahu o stretnutie a navrhnut to aj sam pre zmenu. Stretávame sa asi len mesiac, je to cerstve.

Strana
z2
mircalla
11. jan 2024

@simca06022011 Tak ja tu suhlasim s @melanta
Je stvrtok, on nic...chlap co ma zaujem sa uplne inak sprava.
Podla mna zbytocna otazka. Ale tak opytat sa moze, nech ma istotu. Asi som jedina, komu je jasne, ze chlap sa pretrhnut zrovna nejde.

simca06022011
11. jan 2024

@mircalla pozri aktualne mam zaciatok roka, k mojej mame sa chystam skocit uz od 3.1... eale figu, ledva stiiham vyvencit psa, lebo v kuse daco a nebude to inak asi ani dalsi tyzden,, dva.. su prace kde proste talafatky idu bokom. CHlapa mam tydzen zavreteho v pracovni, vidim ho max ked sa ide najest... a inak to nebude kym sa neutrasu jeho januarove veci..

pre man je lepsie sa opytat, aj kvoli vlastnym planom, ale aj ako pises, aby vedela na com je. Ak by povedal, dalsi tyzden ze nie, tak sa ho normale spytam, ci je to koniec alebo co... ak by nereagoval, viac by som ho proste nekontaktoavla. Ale dumat nad tym doma a rozmyslat, je nad moje chapanie. Dvihnem telefon, spytam sa a viem. A idem dalej.

mircalla
11. jan 2024

@simca06022011 Toto je cestvy vztah, nie manzelstvo....Porovnavas hrusky s jablkami. Dokonca to ani nie je vztah. Opakujem sa - niet nad cim ani dumat, ma podla mna v pazi aj pytania sa to je jasne

simca06022011
11. jan 2024

@mircalla a v cerstvom vztahu nemavaju ludia vela prace? rovnako som to tak mala ked sme spolu nezili, kedze pracu mame rovnaku:D je smiesne si mysliet, ze niekto kto ma kopec roboty bude kvoli niecomu letiet 300km na otocku lebo neviem, hori od lasky.. :D
Mozno ak to niekto nedokaze akceptovat, tak je lepsie sa na to rovno vykaslat, a samozrejem je tam aj moznost, ze stretol niekoho ineho, nema zaujem atd... uz sa musi ona zariadit, ci sa opyta, neopyta, vykasle sa na to.. mozno sa on ozve... neskor :D kto vie. Ak vobec spolu nekomunikuju, tak urcite za tym bude aj nieco ine ako praca...

mircalla
11. jan 2024

@simca06022011 Nie je to smiesne si to mysliet. Je to otazka priorit. Ak by aj mal vela prace....uz tu mame dalsi vikend a iniciativa ziadna....Predpokladam, ze spolu komuninkuju, akurat on nic nenavrhol ani na tento vikend. Pokial ma chlap 2 tyzdne netuzi vidiet (bavime sa o cerstvom randeni). mne by uz docvaklo....Jedine sa ozaj este dnes-zajtra daco sam navrhne. Kludne sa ho moze zbytocne spytat, ak ju netuzi vidiet, aj tak jej nepovie pravdu a vymysli si daku vyhovorku

marcellka32
12. jan 2024

Pozri, chlap ak má záujem tak ide cez mŕtvoly...a čas si nájde
My sme sa spoznali, keď nebol internet v mobile, môj prišiel za mnou 50 km denne tam a späť vlakom, busom (auto ešte nemal), ale to je jedno...
Proste všetko je to o tom, či chce s tebou tráviť čas,...a podľa tvojho opisu by som to nevolala vzťah, len kamaráti s výhodami?

Strana
z2