Má tento vzťah ešte šancu?
Ahojte, mam na vas prosbu, sama neviem co robit, s muzom sme vyse 20 rokov, mame 3 deti, najmensia ma 3 roky, problem je v tom, ze si uz nerozumieme, obcas sa pohadame kvoli tomu, ze mi s detmi velmi malo pomaha a s domacnostou vobec, chodime obaja do prace, ja sa ale viac narobim, ale to uz neriesim, skor ma trapi ten jeho nezaujem, obchadzame sa, ziadne dotyky, vztah uplne vychladol, velmi sa trapim, ked sa ho opytam, ako dalej, povie, ze nevie, co robit? Dakujem za odpovede
@anonym_autor Deti boli plánované, najmä to posledné alebo to bola nehoda a on ho nechcel? Chcel vôbec rodinu alebo ste mali deti hlavne preto, že sa to tak patrí a ty si ich chcela a on sa len prispôsobil?
@anonym_autor Deti boli plánované, najmä to posledné alebo to bola nehoda a on ho nechcel? Chcel vôbec rodinu alebo ste mali deti hlavne preto, že sa to tak patrí a ty si ich chcela a on sa len prispôsobil?
@anonym_df49b2 starsie deti sme planovali, tretia sa zadarila neplanovane ale nebol proti, tesil sa
@anonym_autor terapia
Inak je mi ta luto
Mala som nieco podobne, nicilo ma to ako zenu neskutocne, sebavedomie 0, chradla som
Akonahle sa zbalil a sam chvalabohu odisiel zivot zrazu zacal davat zmysel 🙂
@anonym_autor terapia
Inak je mi ta luto
Mala som nieco podobne, nicilo ma to ako zenu neskutocne, sebavedomie 0, chradla som
Akonahle sa zbalil a sam chvalabohu odisiel zivot zrazu zacal davat zmysel 🙂
@anonym_8c9754 ja sa psychicky trapim, aj moje sebavedomie je 0 bodov
@anonym_autor
A povedala si mu to , že čakáš dotyky a nehu pozornosť?
@anonym_autor urcite pracujte na vasom vztahu, ci uz rozhovorom, poradnou, spolocnym vyletom, bola by skoda to zahodit.
@anonym_autor
A povedala si mu to , že čakáš dotyky a nehu pozornosť?
@buminka555 ano ale nic sa nedeje, uz ho asi nezaujimam
@anonym_autor mala som to iste,
Keby som to mala zazivat dalsie roky asi skoncim na psychiatrii alebo sa zabijem
Mame sice spolocne dieta cize bohuzial ho musim trpiet v mojej blizkosti ale velmi sa nezaujima takze tie vynimocne navstevy este viem predychat ale citila som sa strasne, neskor ma zacal urazat, ponizovat
Bolo to strasne, citila som sa ako nejaka odpudiva ohava, az ma striasa ked si na to spomeniem
@anonym_autor mala som to iste,
Keby som to mala zazivat dalsie roky asi skoncim na psychiatrii alebo sa zabijem
Mame sice spolocne dieta cize bohuzial ho musim trpiet v mojej blizkosti ale velmi sa nezaujima takze tie vynimocne navstevy este viem predychat ale citila som sa strasne, neskor ma zacal urazat, ponizovat
Bolo to strasne, citila som sa ako nejaka odpudiva ohava, az ma striasa ked si na to spomeniem
@anonym_8c9754
@anonym_8c9754 neuraza ma, neponizuje, len sme ako dvaja ludia co spolu byvaju kvoli detom, ale ja takto neviem ako dlho vydrzim, uz sa to zacina ukazovat na mojej psychike
@anonym_8c9754
@anonym_8c9754 neuraza ma, neponizuje, len sme ako dvaja ludia co spolu byvaju kvoli detom, ale ja takto neviem ako dlho vydrzim, uz sa to zacina ukazovat na mojej psychike
@anonym_autor pockaj casom pride aj to
Ja som si sama neuvedomila ako mi to narusilo psychiku
@anonym_autor
A nemá náhodou nejakú - Bokovku ?
@anonym_autor možno sa bojí, že sa "zadarí" štvrté dieťa.
@anonym_autor
A nemá náhodou nejakú - Bokovku ?
@buminka555 pytala som sa ho, ale povedal, ze nie, ked ja nie som ten typ pozerat mu mobil, sledovat ho,
@buminka555 pytala som sa ho, ale povedal, ze nie, ked ja nie som ten typ pozerat mu mobil, sledovat ho,
@anonym_autor
A čo ak prechádza krízou "stredovekého" - stredného veku?
@anonym_autor tak evidentne je spokojny zo vsetkym servisom od teba tak, ako to je a na nejake analyzy, hlboke rozbory nepotrpi... Skus ho zrkadlit, bud aj ty spokojna pri nom, chod s malou vecer na prechadzku, s malickou sa vyber vlacikom niekam, nemusis mu vesat na nos, ked nie je zvedavy na tvoj zivot, v nedelu rano chodte niekde na turu, ten si ohreje alebo nech ide mcdrive🤣mozno sa spamata a mozno zistite obaja, ze takto lepsie, pre malu nic moc vzor do zivota, navzajom trpene existencie, ale co narobis... Vasen vydrzi kratko... 🥀
A naco beres antiku, ked nic nie je? Zbytocne sa ladujes hormonmi, pre takeho, co nezastrci!
@anonym_autor
A čo ak prechádza krízou "stredovekého" - stredného veku?
@buminka555 aj to je mozne, zopar krat mi povedal, ze ine zeny vsetko zvladaju, ja nie, ale sama som na domacnost, mame velky dom, velku zahradu, ma kamaratov, chodi s nimi obcas vecer von, mne sa to nepaci, ale nic nenarobim, aj tak ide
@buminka555
Dlhodobo nezijete ako rodina...on si robi svoje a ty sa zahrabavas v dome..terqz to uz nezmenis
@buminka555 aj to je mozne, zopar krat mi povedal, ze ine zeny vsetko zvladaju, ja nie, ale sama som na domacnost, mame velky dom, velku zahradu, ma kamaratov, chodi s nimi obcas vecer von, mne sa to nepaci, ale nic nenarobim, aj tak ide
@buminka555
@anonym_autor Poviem ti rovno, mala do ísť radšej na potrat, nie sa trápiť kvôli nechcenému dieťaťu v nemocnici. Aký ste mali vzťah vtedy? Kto sa staral o zvyšné deti a domácnosť? Ak on, tak teraz sa o deti staraj čo najviac sama a nezaťažuj ho nimi. Očividne ho rodina nezaujíma, hádate sa kvôli tomu, tak si rozdeľte povinnosti. On nech rieši dom, dvor, záhradu a ty rieš deti a kuchyňu. Šťastný vzťah to už asi nebude, ale kým sa neobjaví nijaká tretia osoba, môžete vedľa seba existovať kvôli deťom, domu a možným alimentom. Predpokladám, že ty nemáš kam s deťmi ísť a on asi tiež netúži predávať dom a vyplácať ťa. To jedine, ak by mal inú a túžil by po novom začiatku.
@buminka555
@anonym_autor
Čiže všetko ostáva na tebe
Ale on sa nijako nechce činiť
Aspoň keby bol oporou
No , máš to ťažké
A naco beres antiku, ked nic nie je? Zbytocne sa ladujes hormonmi, pre takeho, co nezastrci!
@anonym_b484d8 mala som zle hormonalne vysledky, stale som krvacala, menzes 2x za mesiac, silne bolesti, dlhotrvajuce krvacanie, brala som na to lieky a nepomohli tak mi dr dal antikoncepciu a ta zabrala
@buminka555
@anonym_autor v tom veľkom dome žije aj on, či? To doma nepohne prstom, ale naje sa toho, čo ty navaríš, oblečie si veci, ktoré si oprala a ľahne si do postele, na ktorej si ty prezliekla bielizeň? No je mu sveta žiť, žena sa o všetko postará, on má full servis, pobehá kamarátov, prípadne sa poobzerá po nejakej, čo by nahradila to, čo mu žena nedáva. Zachraňovať môžeš niečo s niekým, kto to zachraňovať chce. Ak sa dokáže s tebou na túto tému baviť, povedz mu, že takto ďalej žiť nemieniš a chceš sa s ním porozprávať. Navrhni stretnutie, ideálne mimo domov, niekde v kaviarni. Vyzvi ho, aby ti povedal, ako si predstavuje vaše ďalšie spolužitie, že mu potom povieš aj ty a niekde v strede sa hádam stretnete. Ak odmietne tam vôbec ísť, alebo sa s tebou aj doma baviť na túto tému, tak mu to daj písomne. Napíš mu, že takéto spolužitie je pre teba neúnosné, ak má záujem o zmenu, tak ty urobíš všetko, aby si vaše manželstvo zachránila. Ak on o záchranu nemá zýujem, tak nech sa pripraví na rozvod, nech pouvažuje, ako si rzdelíte majetok, čo s domom, koľko bude treba platiť výživné na tri deti, nech si premyslí, kedy si ich bude brávať, alebo či budete mať striedavú starostlivosť. Ale v tom prípade musíš mať aj plán B, byť o krok vpredu, mať premyslené, kde budeš s deťmi bývať, či to finančne zvládneš, či ti má kto pomôcť. Ešte pred tým, ako sa stretnete, alebo kým mu toto dáš písomne, musíš byť ty sama rozhodnutá, čo ďalej a ak sa rozhodneš pre rozvod, tak si skopíruj švetky doklady, ideálne aj jeho výplatné pásky. Bohužiaľ to na zmenu z jeho strany veľmi nevidím, rada by som sa mýlila
@anonym_autor bol vas vztah niekedy pre teba naplnujuci? Kedy nastalo ochladenie? S cim mas to ochladenie spojene? Kedy nastal zvrat? Mali ste kedysi pevne puto medzi sebou?
@anonym_autor Takmer ti nepomaha s detmi, s domacnostou vobec. Preco s nim mas 3 deti?
@anonym_autor v tom veľkom dome žije aj on, či? To doma nepohne prstom, ale naje sa toho, čo ty navaríš, oblečie si veci, ktoré si oprala a ľahne si do postele, na ktorej si ty prezliekla bielizeň? No je mu sveta žiť, žena sa o všetko postará, on má full servis, pobehá kamarátov, prípadne sa poobzerá po nejakej, čo by nahradila to, čo mu žena nedáva. Zachraňovať môžeš niečo s niekým, kto to zachraňovať chce. Ak sa dokáže s tebou na túto tému baviť, povedz mu, že takto ďalej žiť nemieniš a chceš sa s ním porozprávať. Navrhni stretnutie, ideálne mimo domov, niekde v kaviarni. Vyzvi ho, aby ti povedal, ako si predstavuje vaše ďalšie spolužitie, že mu potom povieš aj ty a niekde v strede sa hádam stretnete. Ak odmietne tam vôbec ísť, alebo sa s tebou aj doma baviť na túto tému, tak mu to daj písomne. Napíš mu, že takéto spolužitie je pre teba neúnosné, ak má záujem o zmenu, tak ty urobíš všetko, aby si vaše manželstvo zachránila. Ak on o záchranu nemá zýujem, tak nech sa pripraví na rozvod, nech pouvažuje, ako si rzdelíte majetok, čo s domom, koľko bude treba platiť výživné na tri deti, nech si premyslí, kedy si ich bude brávať, alebo či budete mať striedavú starostlivosť. Ale v tom prípade musíš mať aj plán B, byť o krok vpredu, mať premyslené, kde budeš s deťmi bývať, či to finančne zvládneš, či ti má kto pomôcť. Ešte pred tým, ako sa stretnete, alebo kým mu toto dáš písomne, musíš byť ty sama rozhodnutá, čo ďalej a ak sa rozhodneš pre rozvod, tak si skopíruj švetky doklady, ideálne aj jeho výplatné pásky. Bohužiaľ to na zmenu z jeho strany veľmi nevidím, rada by som sa mýlila
@autorka myslím, že tu máš zhrnuté úplne všetko. Tiež to tak vnímam
@anonym_autor ja nechápem prečo chceš dotyky, keď nepomáha a sere na vás

manželska poradna skuste