Má váš priateľ tajne viac ako kamarátky?
Neviem co robit, dozvedela som sa, ze priatel, chodi s kamoskami kade-tade. Nie casto, ale chodi. Venuje sai dost, ale trosku som nervozna. Tvrdi, ze su to len kamaratky. Ale vcera bola moja zvedavost vacsia a prvykrat sa mu kukla do mobilu. Nasla som tam sms s ex, s ktoru sa rozisiel pre mna...teda ona mu dala ultimatum. Chcela ma ostranit. Spravy v zmysle, ako sa on nostalgicky vracal k tomu co bolo, ze aj sex stal za to, ze to bolo pekne obdobie. Ze keby ma este raz spravit, tak to inak spravi. Ona bola k nemu odmerana ale zaujimal ju. Nasla som dalsiu spravu s kamaratkou kde ju vacsinu casu volal on von. Ajked ona nechcela. Lubim ho hrozne, ale ja neviem ci sa obavat.
zakon akcie a reakcie ty si zapricinila ich rozchod tak teraz prisla rada na teba
Seba by si mala ĺubit viac a nestracat čas s niekym,kto za to nestojí.
Ved od zaciatku si “ta druha”, keby exka nemala rozum a nekonala, tak doteraz ste traja. Tak kde je problem teraz, ked vas je viac?
Ako travi cas s tymi kamaratkami?
Ako travil cas stebiu ked si bola ta druha?
"Ľúbim ho hrozne"😄Tak on sa zapletie s Tebou, až mu ex da ultimátum. Teraz Ti za chrbtom vypisuje jej a ešte volá aj inú von. Čisto verný a hodnotný chlap.😃
chodiaci red flag a ty sa to snazis nevidiet lebo "on urcite taky nieje"
Odpoveď na otázku je sukničkár ? Áno, je.
medzi muzom a zenou neexistuje dlhodobe kamartstvo. po case vzdy chce muz sklatit svoju obet
@frflos_nespokojny Ale existuje.
Treba ukoncit vztah a nestracat s nim viac casu.
V mužskom slovníku je kamarátka milenka. Normálny chlap nema kamarátky. Ale kolegyne, spolužiačky zo strednej, frajerky kamosov apod. Kamarátky maju len kurevnici a im podobní.
No moja zlatá len sa pekne obávaj🤦🏻♀️ ja nechápem ženy ktoré aj keď vedia že ten chlap je totálny debil proste ho nenechajú. Radšej vypisujú na internete a pritom odpoveď dobre poznajú. Podľa toho čo si písala tvoj priateľ by bol najradšej so svojou bývalou a ty si len taká náhrada kým nenájde niečo lepšie... Prepáč za takéto slová ale je to tak. Utekaj a hľadaj/ čakaj na chlapa kde budeš prvá voľba .
no to iste bysom stracala svoj cas s takym trubirohom ktory nevie s ktorou vlastne chce ch...t
ľúbiš ho hrozne, ex tiež prejavuje záujem, takže sa môže stať, že si tento poklad ešte niekoľkokrát medzi sebou prestriedate...
No, myslím si, že keď sa čoskoro s tebou rozíde kvôli inej, tak potom zase tebe bude vypisovať ako terajšej ex.
Hovoris si, ze sa kvoli tebe rozisiel, vybral si teba.
Uvedom si, ze keby exka mu nedala ultimatum, si stale ta utajovana vedlajsia. Takze az tak velmi ta nechcel.
Nevybral si teba, vybral si to, ze nemieni byt verny len jednej zene. Lebo to exka po nom tym ultimatom chcela. Aby bol verny iba jej.
Tebe ostal na krku suknickar, ktory si ocividne s inymi zenami neda pokoj. Potrebuje vsak oficialnu partnerku, lebo bez toho nie je ono (podvadzat, ked nemas koho, je blby pocit). Navyse mu to poskytuje pocit, ze nie je sam, opusteny, a ked slecna, s ktorou by sa rad v ten den stretol, nema zaujem, ci cas, tak stale ma tu svoju doma, ktora vzdy cas ma. Jeho verna istotka.
Tak vitaj v jeho svete. Sneak-peek si uz dostala. Dalej je na tebe, ako dlho preto, ze ho strasne milujes, sa nechas vlacit bazinami klamstiev a polopravd a budes si nahovarat, ze ten bahenny zabal je zdravy. Ze treba len vydrzat a benefity trpezlivosti sa prejavia.
Ja nehovorim, ze nie. Poznam par manzelskych parov, kde muzovi konecne dosla para a uz je v podstate verny manzel, lebo pre zeny je uz nezaujimavy, a teda je neskodny. Akurat, ze maju obaja uz 70-80 rokov. Takze konecne ta zena trpezlivou vydrzou ziskala tych par rokov staroby, ked jej je (z donutenia) konecne verny.
Pripájam sa k názorom ostatných. Už rok som taká 'ex', ktorej tiež už 'šťastne' zadaný chlap vypisuje, že som mala počkať, že by sa bol rozhodol pre mňa, že spomína na mňa, samozrejme hlavne sexuálne, neváhal by stretávať sa naďalej popri novej partnerke..Je to hnus. Chce zadné vrátka, nič iné. Kto rád takto vypisuje, určite má viac adresátok. Bohužiaľ.

Kebyze ja toto zistim tak hned by som to ukoncila.