icon

Má vplyv znamenie zverokruhu na vzťahovú kompatibilitu?

pako24
22. máj 2025

Na MK je už na to síce trochu neskoro, ale predsa... zaujíma ma, či dátum narodenia - teda príslušné znamenie zverokruhu, alebo čínske znamenie daného roka, má podľa vás vplyv na ľudské vlastnosti a teda či z toho možno usudzovať o kompatibilite pre vzájomné vzťahy. Osobné skúsenosti zo vzťahov to snáď potvrdia, alebo nadobro vyvrátia, najlepšie s uvedením konkrétnych znamení.

Strana
z2
bloger
22. máj 2025

Nemyslím si, že to má vplyv na ľudské vlastnosti.

magic08
22. máj 2025

nemyslim, ze znamenie ma vplyv na ludske vlastnosti, na nejake charakterove črty mozno. My s muzom - Lev a Vodnár sme vraj absolutne nekompatibilny pre spoločný vztah a spolu to tahame uz vyse 19 rokov, celkom kompatibilne 🙂 neverim na suvislost vztah a znamenia, je to vzdy o ludoch

deti95060810
22. máj 2025

váhy - ryby....
podľa znamenia sa k sebe absolútne nehodíme...
s skutočnom živote už vieme ako máme reagovať na toho druhého, čo tomu druhému vadí - nebudeme si predsa robiť navzájom zle... 😉 sme predsa tím. ako by sme vyzerali pred deťmi.
už sme nejaký ten piatok spolu - najst. dcéra je plnoletá.
či verím na znamenia? tak trošku áno, moja povaha je presne podľa horoskopu. mm tak isto.

lucia13022023
22. máj 2025

My s mužom by sme spolu podľa znamenia byt vôbec nemali. Sme obaja blíženci. Narodený v ten istý deň. Je to občas hardcore, no vôbec nie tak hrozne ako nás "strasili".

rozculena
22. máj 2025

pako....no čo už....

viestta
22. máj 2025

Ako mozu hviezdy vzdialene tiscky,, miliony svetelnych rokov od Zeme ovplyvnovat cokolvek co sa deje na Zemi?

salima66
22. máj 2025
@lucia13022023

My s mužom by sme spolu podľa znamenia byt vôbec nemali. Sme obaja blíženci. Narodený v ten istý deň. Je to občas hardcore, no vôbec nie tak hrozne ako nás "strasili".

@lucia13022023 Prosím, v ten istý deˇa v tom istom roku? V tej istej pôrodnici? Ďakujem, je to asi rarita.

sonula
22. máj 2025

Zijeme v 21.storoci a fakt sa riesi vztahova kompatibilita podla nejakeho znamenia?

lucia13022023
22. máj 2025
@salima66

@lucia13022023 Prosím, v ten istý deˇa v tom istom roku? V tej istej pôrodnici? Ďakujem, je to asi rarita.

@salima66 nie, muž je starší, iný rok. No v ten istý deň a v tej istej pôrodnici 😁

pako24
autor
22. máj 2025
@sonula

Zijeme v 21.storoci a fakt sa riesi vztahova kompatibilita podla nejakeho znamenia?

@sonula nuž, aj v 21. stroročí je človek bytosť emocionálna... a vzťah sú emócie... a s čím naše emócie súvisia, to je tu nastolená otázka....

liusa82
22. máj 2025
@magic08

nemyslim, ze znamenie ma vplyv na ludske vlastnosti, na nejake charakterove črty mozno. My s muzom - Lev a Vodnár sme vraj absolutne nekompatibilny pre spoločný vztah a spolu to tahame uz vyse 19 rokov, celkom kompatibilne 🙂 neverim na suvislost vztah a znamenia, je to vzdy o ludoch

@magic08 ja levov neznášam tiež som vodnárka😀 v kuse sa mi pletú pod nohy či už ženy alebo muži a stále tam cítim tú levinu.To je hrozné znamenie🙂 a @pako24
treba hodinu narodenia a spraviť tak rozbor astrologický tu máš plno tém na mk ked pozreš lupu alebo si nájdi stránku nájdise cz tam je toho o astre a rozboroch plno

magic08
22. máj 2025
@liusa82

@magic08 ja levov neznášam tiež som vodnárka😀 v kuse sa mi pletú pod nohy či už ženy alebo muži a stále tam cítim tú levinu.To je hrozné znamenie🙂 a @pako24
treba hodinu narodenia a spraviť tak rozbor astrologický tu máš plno tém na mk ked pozreš lupu alebo si nájdi stránku nájdise cz tam je toho o astre a rozboroch plno

@liusa82 chapem, v rodine mam velmi vela levov, asi preto som sa naucila s nimi vychadzat 🙂

liusa82
22. máj 2025
@magic08

@liusa82 chapem, v rodine mam velmi vela levov, asi preto som sa naucila s nimi vychadzat 🙂

@magic08 aj my máme plno levov v rodine aj môj tato je.Ale doteraz som k nim cestu nenašla.To nie že ani by som nevychádzala s nimi ale dačo mi na nich stále vadí ani riadne neviem čo to je.Najmúdrejší na svete,tá nadradenosť ,všetko videli,všade boli.A toto majú väčšinou všetci spoločné.Ako keby nad nich nebolo🙂

magic08
22. máj 2025
@liusa82

@magic08 aj my máme plno levov v rodine aj môj tato je.Ale doteraz som k nim cestu nenašla.To nie že ani by som nevychádzala s nimi ale dačo mi na nich stále vadí ani riadne neviem čo to je.Najmúdrejší na svete,tá nadradenosť ,všetko videli,všade boli.A toto majú väčšinou všetci spoločné.Ako keby nad nich nebolo🙂

@liusa82 mas pravdu, no moj muz potom nie je typicky lev... asi aj preto spolu vieme vychadzat 🙂 no zato ostatní členovia - levovia su presne ako popisujes, vsetko vedia najlepsie, ich nazor je najspravnejsi a my ostatní do toho nevidime 🙂

doriiis
22. máj 2025

Naše duo strelec - baran funguje dokonale.😃

pako24
autor
22. máj 2025

spýtam sa aj inak - poznáte
kompromisy hľadajúceho Barana,
ustráchaného Býka,
nudného Blíženca,
okázalého Raka,
skromného Leva,
pompéznu Pannu,
extrémistickú Váhu,
utiahnutého Škorpióna,
lenivého Strelca či Kozorožca,
pokorného Vodnára, alebo
vodcovskú Rybu?

viestta
22. máj 2025
@pako24

ustráchaného Býka,
nudného Blíženca,
okázalého Raka,
skromného Leva,
pompéznu Pannu,
extrémistickú Váhu,
utiahnutého Škorpióna,
pokorného Vodnára, alebo
vodcovskú Rybu?

@pako24 u ludi nikdy neriesim ake su znamenie, je to pre mna irelevantna informacia. Cloveka hodnotim podla toho co robi, co hovori, ako sa sprava a na to postavenie hviezd vo vesmire ma nulovy vplyv. Vplyva na to vychova, skusenosti, ktore ma, povaha, ktoru mozno zdedil, mozno sa na nej podpisala rodina, skola a cele okolie, a cely jeho zivot, ktory prezil.

monitachiara
22. máj 2025

Áno má, len väčšina ľudí pozná iba základy astrológie a to je slnečné znamenie astrológia je však oveľa komplexnejsia, obsahuje rôzne aspekty a domy a uhly a ine planety 🙂

majlo1234
22. máj 2025
@pako24

ustráchaného Býka,
nudného Blíženca,
okázalého Raka,
skromného Leva,
pompéznu Pannu,
extrémistickú Váhu,
utiahnutého Škorpióna,
pokorného Vodnára, alebo
vodcovskú Rybu?

@pako24 ja som extremisticka vaha. Sice neviem v akom zmysle myslis ty, ale som😆

sisska96
22. máj 2025
@liusa82

@liusa82 presne to, bývalý bol lev. No hrooooooooozné

pako24
autor
22. máj 2025
@majlo1234

@pako24 ja som extremisticka vaha. Sice neviem v akom zmysle myslis ty, ale som😆

@majlo1234 super, podľa charakteristík znamení by Váhy mohli byť skôr diplomatické, zvažovať viac možností, nevyhľadávať extrémne riešenia...

yelena159
22. máj 2025

Ja nechápem čo má každý proti levom. Ja ich zbožňujem (som baran). Tá ich energia je ako magnet, sú vtipní, zábavní a priami, čo mne vyhovuje.

pako24
autor
22. máj 2025
@yelena159

Ja nechápem čo má každý proti levom. Ja ich zbožňujem (som baran). Tá ich energia je ako magnet, sú vtipní, zábavní a priami, čo mne vyhovuje.

@yelena159 to je milé, nech je to tak nastálo a zároveň to podporuje "mýty"
o kompatibilite Lev - Baran

hildeberta
22. máj 2025

Poznam velmi dobru vesticu keby chces aj numerologa

fotoarch
22. máj 2025

vplyv ma , spolu s osobnostnymi crtami .. povedme najaku cas, zvysok je individualita.. Viem sa vyjadrit k vahe - co je vzdusne znamenie - kreativita, noblesa, zmier ale zaroven ju nepochopi pragmatik co je pri zemi - najpriklad rak ...

salima66
22. máj 2025
@lucia13022023

@salima66 nie, muž je starší, iný rok. No v ten istý deň a v tej istej pôrodnici 😁

@lucia13022023 Ďakujem,ale aj tak je to vynimočné.

vroni
22. máj 2025
@pako24

ustráchaného Býka,
nudného Blíženca,
okázalého Raka,
skromného Leva,
pompéznu Pannu,
extrémistickú Váhu,
utiahnutého Škorpióna,
pokorného Vodnára, alebo
vodcovskú Rybu?

@pako24, nakoľko na znamenia neverím, takže o väčšine ľudí ani netuším, aké sú znamenie a môžem z tvojho zoznamu ponúknuť len skromného Leva, pompéznu Pannu (až dve), lenivého strelca aj Kozorozca a dve veľmi razantne, pragmatické a extrémistické váhy. Ale napríklad si vôbec nie som vedomá, že by som poznala nejakého blizenca či rybu.

anketkarka
22. máj 2025

@pako24
https://partnersky-horoskop.najdise.cz/
Tu si môžeš pozrieť to čo Ťa zaujíma pri konkrétnych ľuďoch. Má to vplyv na ľudské vlastnosti, ale kompatibilitu máš len v hrubom. Každý človek sa počas života mení. Tam zadavaš len horoskop narodenia. To je nejaká štartovacia rovina oboch partnerov. Každý počas života prejde nejakú cestu, kým sa zoznämia, a preto sa jednoznačne nemôže spoliehať na horoskop. Každého formuje aj životná cesta. Nie je rovnaký ako mu to predurčil horoskop narodenia. Je to len jeho počiatočné nastavenie. V Čechach vraj fungovala nejaká zoznamka podľa horoskopov. Zistilo sa ale, že sa to takto nedá určiť jednoznačne a úspech to nemalo.

mandzula
23. máj 2025

Neverim, neviem si predstavit, ze jeden konkretny den na prelome znameni moze znamenat zmenu charakteru cloveka. Neviem si predstavit, ako to funguje napriklad v pripade, ze zena ma vypocitany datum porodu na Byka, realne sa jej to vsak vplyvom nejakym vonkajsich okolnosti posunie na Blizencov, dajme tomu presne o ten den, a uz ma zrazu novorodenec ine charakteristiky. To by som bud musela verit na osud, alebo na to, ze znamenia sa maju urcovat podla datumu splodenia, nie narodenia. Chapem vsak, ze presny den splodenia sa neda urcit tak jednoducho ako datum narodenia, tak to supli na ten. Verim teda na vplyv genetiky, vychovy a vonkajsich faktorov.

pako24
autor
23. máj 2025
@mandzula

Neverim, neviem si predstavit, ze jeden konkretny den na prelome znameni moze znamenat zmenu charakteru cloveka. Neviem si predstavit, ako to funguje napriklad v pripade, ze zena ma vypocitany datum porodu na Byka, realne sa jej to vsak vplyvom nejakym vonkajsich okolnosti posunie na Blizencov, dajme tomu presne o ten den, a uz ma zrazu novorodenec ine charakteristiky. To by som bud musela verit na osud, alebo na to, ze znamenia sa maju urcovat podla datumu splodenia, nie narodenia. Chapem vsak, ze presny den splodenia sa neda urcit tak jednoducho ako datum narodenia, tak to supli na ten. Verim teda na vplyv genetiky, vychovy a vonkajsich faktorov.

@mandzula tak ak neveríme na "matrix", teda že všetko sa deje "presne" podľa nejakého "programu", potom všetky vplyvy majú iba čiastočný efekt a skladajú sa do toho výsledného efektu... ak aj je nejaký vplyv dátumu narodenia, tak efekt možno obrazne prirovnať k palete dúhy, kde sú jednotlivé farby spojené plynulými prechodmi, obdobne u charakteristík znamení zverokruhu by bolo možné čakať plynulé prechody...

Strana
z2