icon

Má vplyv znamenie zverokruhu na vzťahovú kompatibilitu?

pako24
22. máj 2025

Na MK je už na to síce trochu neskoro, ale predsa... zaujíma ma, či dátum narodenia - teda príslušné znamenie zverokruhu, alebo čínske znamenie daného roka, má podľa vás vplyv na ľudské vlastnosti a teda či z toho možno usudzovať o kompatibilite pre vzájomné vzťahy. Osobné skúsenosti zo vzťahov to snáď potvrdia, alebo nadobro vyvrátia, najlepšie s uvedením konkrétnych znamení.

Strana
z2
mandzula
23. máj 2025
@pako24

@mandzula tak ak neveríme na "matrix", teda že všetko sa deje "presne" podľa nejakého "programu", potom všetky vplyvy majú iba čiastočný efekt a skladajú sa do toho výsledného efektu... ak aj je nejaký vplyv dátumu narodenia, tak efekt možno obrazne prirovnať k palete dúhy, kde sú jednotlivé farby spojené plynulými prechodmi, obdobne u charakteristík znamení zverokruhu by bolo možné čakať plynulé prechody...

@pako24 treba hlavne sedliacky rozum a namiesto znamenia sledovat to, ako sa clovek sprava. Nikdy by mi nenapadlo pytat sa ludi, ake su znamenie, bud mi sadnu, alebo nie. Zverokruh je u mna na urovni viery v Boha, neverim v ani jedno, pre mna su to veci, ktore patria k tej dobe, ked vznikli, teda tej, ked ludske poznanie bolo na urovni, na akej bolo.

Strana
z2