icon

Má výška vplyv na príťažlivosť mužov?

patrikjames
21. máj 2025

Pozdravujem
Je u žien veľmi dôležitá výška muža? Je možné ak má chlap výšku pod priemer (170-175cm) že je menej fyzicky príťažlivý?
Každá žena s ktorou som sa rozprával mi povedala že jej budúci partner musí mať minimálne 185cm ináč nie je fyzický príťažlivý aj keď je vyzorovo pekný.

Strana
z4
deedol
21. máj 2025

U mna je nad 170 ok. Sama som mala

kaca222
21. máj 2025

Za mňa vôbec. Ja mám 169, manžel nejakých 171 a je to ideál. Mám pár vyšších kamarátov (180 a viac) a veľmi nepohodlne sa mi s nimi objíma

tulipanik12
21. máj 2025

@patrikjames u mňa presne tak ako píšeš, no je to aj o výške tej ktorej ženy

michaela329
21. máj 2025

Ja mám 1.65 a mala som frajera ak 1.7m a aj 1.9m. U mňa bol dôležitý šarm a chémia 🤷

tibor79
21. máj 2025

Tak, pre mňa vždy bolo dôležité, aby bol vyšší odo mňa,aj keď len málo. Čiže je to vysoko individ. Závisí aj od veku. Možno inak to berú mladé baby a inak ženy, ktoré hľadajú životného partnera.

mimikarol
21. máj 2025

Pre dievčatá je možno výška podstatná. Normálna žena má priority inde, a záleží jej na iných kvalitách muža ako je výška. Načo mi bude vysoký hulvát, keď môžem mať nízkeho ale dobrého chlapa?

svetlonos
21. máj 2025

@patrikjames
blbost. Bud clivek ma vyžarovanie alebo nema. Na prd mi je 185 cm chlap, ked ma inak neoritshuje. Nala som 2 kamosov o pil hlavy nižších a boli aj tak príťažlivý. ymne by nevadilo nizky muz ale zskomplexovany ziarlivy trili a xy inych negativ. Nie he to bezpodmienečne o výške.

zmrzlinka8
21. máj 2025

@patrikjames mne sa vysokí nepáčia.

meyby
21. máj 2025

Ja mam 165, moj muž 202, tak co vam budem rozpravať, objímame sa len poležiačky😂🤣

larinka552
21. máj 2025

Vyska je pre mna dolezita iba v tom zmysle, aby nebol vyslovene nizsi odo mna. Aj ked bola som na rande aj s trosku nizsim a nevadilo mi to. Mal charizmu a ta je dolezitejsia ako vyska.
Ale zase ak by bol nizsi o 5 a viac cm, to by bola stopka pre mna. Necitila by som sa pri nom dobre ako zena.

really8
21. máj 2025

Kopa hollywoodskych sexosov ma malo nad 170cm. Nie je to len o vyske ale co si budeme, ked zenu obijme vysoky muz so sirokymi ramenami je to uplne iny pocit ako ked to spravi chlap velkosti kamosky.

ktobytobolpovedal
21. máj 2025

Pri mojich 153 cm mi to je dost jedno 😂
U mna su dolezite ine veci. Moj muz ma tiez okolo 178 cm… absolutne neriesim take veci u chlapov

bubuzu
21. máj 2025

Podľa mňa ide skôr o proporcie. Rovnako ako u žien, dôležitý je pomer, neviem ako u mužov, ale je dokázané, že, ženy, ktorých pomer bokov a pásu je nejaký, to číslo sa dá vyguuglit, tak sú pre mužov atraktívnejšie. Čiže kľudne 60 kg žena a 80 kg žena môžu byť rovnako príťažlivé, pretože majú rovnaký pomer bokov a pásu. Čiže by som na tvojom mieste pozrela niečo o tomto. Ja napríklad vnímam na sebe, že mi nezáleží na výške, ale práve na postave a vôbec nejde o to, či má muž bruško, ale skôr aké má ramená.

pralinka25
21. máj 2025

je to individualne. kazda to mame inak. ja mam 165 a staci mi aby bol muz odomna aspon trochu vyssi. cize 170+ v pohode. vyska pre mna nie je hlavne kriterium aj ked teda vyssia od partnera by som byt nechcela pretoze to by mal uz v porovnani s mojou vyskou pod 165 velmi malo a to uz by pre mna bo ako dieta.

bielasovicka
21. máj 2025

@patrikjames áno, niektoré ženy chcú len vysokých chlapov, ale vôbec im nevadí ze je sprostý alebo debil. Hlavne aby bol vysoký.

7miriam77
21. máj 2025

Pre mňa vôbec nehrá úlohu výška, no mal by byť aspoň vysoký ako ja...172 CM, a takého partnera som aj mala v minulosti, terajší partner má 183 cm, no zasa musím priznať,že sa cítim pri ňom bezpečnejšie

pasomnica
21. máj 2025

Čo ja viem, ja by som kludne prijala aj keby bol môj partner nižší, má necelé 2 metre a ja len 165cm, sa musí ku mne zohýbať a ja naťahovať zasa 😃 je celkom fajn chlapa len tak objať okolo ramien a takto to moc nejde 😃

zuzanka.zuzu
21. máj 2025

z centimetrov ma najviac zaujíma hrúbka 🤭 jaj či nie o tom je teraz reč?

helena1982
21. máj 2025

Moj partner je nizsi odo mna (ja 180 a on cca 173) a nie neprisiel mi menej pritazlivy kvoli vyske 😀

minenkaa
21. máj 2025

Načo by mi bol vysoký chlap, keď by za mnou nestíhal alebo teda somnou

ssimusska
21. máj 2025

@patrikjames pokiaľ má viac ako ja, tak mi je jedno koľko je to presne. 😀

muchotrafka298
21. máj 2025

U mna je to o sympatiach a vyzarovani. Meriam 167 cm a nechcela by som byt vyssia ako chlap. Nepaci sa mi to a pri mojej vyske by to uz bolo naozaj velmi nizky vzrast toho muza. Od nejakych 175 cm je to OK, ja som mala vzdy vyssich muzov. Okolo tych 185 cm.

tenerifka
21. máj 2025

U mña vyska vobec nehra ziadnu rolu, u muza si vsimam v prvom rade tvar-oci, zuby, pery.....co sa mi ale nepaci, ak ma muz kratke nohy oproti telu, to je no go....

marryliese
21. máj 2025

@patrikjames vôbec o výšku nejde, mne sa kedysi páčili vysoký muži a manžel meria 168 cm a je pre mňa naj. Sú to len maniere, keď chlap zaujme, je jedno koľko meria.

jakoma
21. máj 2025

Ja mam 154 cm, na prvy pohlad ma zaujimali muzi cca 165-180 cm, manzel je niekde uprostred intervalu 🙂

januska12323
21. máj 2025

Výška je len jedna časť výzoru.

huxy
21. máj 2025

Nikdy výška nerozhodovala o príťažlivosti muža. Mala som priateľa tak vysokého ako som ja (168 cm), aj vysokého 185 cm. Absolútne to nie je pre mňa podstatné, aj keď nižšieho by som nechcela. Bolo by mi to komické a u chlapa potrebujem mať pocit istoty a ochrany, čiže o 10 cm vyšší je ideál (aby som nebola vyššia, keď si raz za čas dám opätky).

enmery
21. máj 2025

Ty môj Boh. Zase?Je u muža veľkosť pŕs aspoň 3 dôležitá a musia fajne stáť?Alebo sú ženy s inou veľkosťou neľúbené a nechcené?Toto môže fakt riešiť len zakomplexovaný chlapa, keď nemá babu,kvôli výške to teda rozhodne nebude.

tykat
21. máj 2025

@patrikjames s mojimi 180cm ano, citila by som sa ako s mladsim bratom.

thereisabear
21. máj 2025

Za mňa nad 170 ok, nad 175 už úplne ok.

Strana
z4