Má význam ostať v kontakte s neopätovanou láskou?
Dnes mi kamarátka povedala, že sa včera rozprávala s kamarátom a niečo sa u nej pohlo. Pár mesiacov som bol s ňou denne v kontakte (každé ráno sme si písali, cez deň ...) párkrát sme sa videli tak som jej napísal, že ešte je skoro na vzťah ale ja tam vidím potenciál a chcel by som ju ďalej spoznávať. Ona ale vpodstate nejako "chladno" odpísala, že môžme byť ďalej v kontakte ale ak mi nevadí, že so mnou nechce nič do budúcna. Ja viem že to nie je rozchod po rokoch ale aj tak na to zasiahlo po veľmi dobrom kontakte.
Má význam s ňou ostať v kontakte ? Pre mňa je to úžasná osoba, s ktorou si rozumiem ako so žiadnou doteraz, len neviem či sa udržať kontakt ako kamarátku, či ste si niekoho takého nechali v živote. Neviem momentálne vôbec.
@anonym_autor nie nema vyznam udrziavat kontakt kedze ty si prekrocil hranicu kamaradstva a ona nie.. budes trpiet a casom to aj tak ochabne ... takze ukonci caste pisanie a stretavanie sa a nechaj ju zit jej zivot bez teba... ty uz len kamart nevies byt a ona ta inak brat nebude
@anonym_autor ak ju nechces, tak ju nenamotavaj a nechaj ju inemu, ktory bude chciet.
@anonym_4ead22 zle si pochopil. on chce - ona nie.
ty chceš vzťah, ona nie. čaká niekoho lepšieho - lepšiu partiu.
nemá to zmysel
možno sem - tam napísať ako sa má, popr. pozdrav na meniny. inak nič viac.
Za mňa to tiež nemá význam… ty sa budeš trápiť, ona si bude držať odstup ak je normálna, čiže aj to kamarátstvo už nebude také… a obzvlášť, keď niekoho stretne a bude vo vzťahu
Teraz by som hneď vzťah nechcel ale videl som tam potenciál, len je ťažké prísť o takú osobu, po dlhom čase osoba, ktorej som trochu veril
Ten druhý kamarát ju pretiahol pokiať ty si otálal, predbehol ťa..
Nabudúce to zbytočne nenaťahuj, nech nemusíš ľutovať
@anonym_autor kamarati mozete ostat, ale urcite nie tak, ze sa budete denne kontaktovat, skor to myslim tak rozist sa v dobrom.
Este pred stretnutim muza som mala kamarata, ktory vo mne videl potencial. Trvalo mu to velmi dlho ma takto natahovat. Ja som potom stretla mojho manzela a o toho kamarata som uz potom ani nezakopla. Bud mas zaujem, alebo nemas. Ked mas, tak chod to do toho aj s rizikami, ze ju stratis. Ty ale ten zaujem nemas, lebo zas ju len natahujes, ze by si v buducnosti mal zaujem.
Nechaj ju tak, nech si najde normalneho chlapa, co vie co chce.
Este pred stretnutim muza som mala kamarata, ktory vo mne videl potencial. Trvalo mu to velmi dlho ma takto natahovat. Ja som potom stretla mojho manzela a o toho kamarata som uz potom ani nezakopla. Bud mas zaujem, alebo nemas. Ked mas, tak chod to do toho aj s rizikami, ze ju stratis. Ty ale ten zaujem nemas, lebo zas ju len natahujes, ze by si v buducnosti mal zaujem.
Nechaj ju tak, nech si najde normalneho chlapa, co vie co chce.
@oslo1 kvôli jej minulosti som to tak napísal, ona mi povedala čo má za sebou, zdôverovala sa mi, práveže ona tvrdila že nechcela by v dohľadnej dobe žiadny vzťah ....napísala mi, že nechce ani s ním ale že sa v nej niečo pohlo smerom k nemu, čiže výsledok je rovnaký pre mňa či by mala s ním teraz alebo o rok, nevybrala si mňa
No ako vidim, ste dvaja taki, co neviete, co chcete, ja hento pisanie nepochopim, co ste pen friends? Kolko mate rokov? To uz sa v dnesnej dobe iba pise sprava, nezavola sa, nejdete spolu von?
Z tohto vlaku zosadni, cim dlhsie pojdes, tym dlhsie bude cesta naspat.
Skusim len taky obyc nazor. Iba si to myslim. Zeny muzov delia na kamaratov tym povedia skoro vsetko len si nesiahnes, priatelov ktorym netreba vesat vsetko na nos ale su potencionalni partneri ci buduci milenci. Vela je aj o spravani. Ak ste si pisali denne uz si jej povedal vsetko a nemas cim prekvapit. Ti co tam niekde su si s nou pisali obcas a to ju mohlo drazdit ze nema hned co chce. Mat odstup je niekedy lepsie ako dennodenne ju zahlcovat spravami. Kamosi budte ale bud chlap nie aby z teba citila ako si smutny
Skusim len taky obyc nazor. Iba si to myslim. Zeny muzov delia na kamaratov tym povedia skoro vsetko len si nesiahnes, priatelov ktorym netreba vesat vsetko na nos ale su potencionalni partneri ci buduci milenci. Vela je aj o spravani. Ak ste si pisali denne uz si jej povedal vsetko a nemas cim prekvapit. Ti co tam niekde su si s nou pisali obcas a to ju mohlo drazdit ze nema hned co chce. Mat odstup je niekedy lepsie ako dennodenne ju zahlcovat spravami. Kamosi budte ale bud chlap nie aby z teba citila ako si smutny
@lentakyterapeut nesúhlasím lebo ved ani u neho nemala co chce, keďže nechcel hned vzťah a to dosť závaží
lebo chlap ked je nedostupný ze sa neciti na vzťah,tak máloktorá je taká, že ho bude vnímať ako svojho budúceho
Chlap má mať jasno
A skôr si myslím, ze ked prejaví úprimnú ľútosť tak to mu môže dať ešte šancu ak nejaká je
@lentakyterapeut
A vidieť že si chlap lebo to vy chlapi hladate odstup
No ženy nie a zrejme to bola obojstranna komunikacia
Neplatí odstup ani nedostupnosť ale ze vidí v ňom niečo vzácne a to je rozdiel
No ako vidim, ste dvaja taki, co neviete, co chcete, ja hento pisanie nepochopim, co ste pen friends? Kolko mate rokov? To uz sa v dnesnej dobe iba pise sprava, nezavola sa, nejdete spolu von?
Z tohto vlaku zosadni, cim dlhsie pojdes, tym dlhsie bude cesta naspat.
@oslo1 a ty kde žiješ, zaspala si na vavrínoch?
@oslo1 kvôli jej minulosti som to tak napísal, ona mi povedala čo má za sebou, zdôverovala sa mi, práveže ona tvrdila že nechcela by v dohľadnej dobe žiadny vzťah ....napísala mi, že nechce ani s ním ale že sa v nej niečo pohlo smerom k nemu, čiže výsledok je rovnaký pre mňa či by mala s ním teraz alebo o rok, nevybrala si mňa
@anonym_autor Ja by som s nou nebola v kontakte. Budes namotavat este viac a budes citit len bolest.
@lentakyterapeut nesúhlasím lebo ved ani u neho nemala co chce, keďže nechcel hned vzťah a to dosť závaží
lebo chlap ked je nedostupný ze sa neciti na vzťah,tak máloktorá je taká, že ho bude vnímať ako svojho budúceho
Chlap má mať jasno
A skôr si myslím, ze ked prejaví úprimnú ľútosť tak to mu môže dať ešte šancu ak nejaká je
@anonym_33adae keby bolo na mne, ja by som chcel vzťah, ona nechcela, čiže komentár úplne mimo
Ako ty by si chcel s ňou vzťah, ale nie teraz, možno neskôr atď...podľa mňa je to kalkulovanie z oboch strán.
Ak mam.niekoho rada a ľúbim, tak s nim bud chcem vzťah alebo nechcem...A nie ze asi chcem ale asi o pol roka? Ako hallo???
Ak ty si s tým ok že ona nevhce s tebou vzťah a chce ta len za kamosa máš to v sebe upratané a nebude ti ubližovať stretávanie s ňou tak buď s ňou kamos , no ak ti má ubližovať stretávanie s ňou že možno v kútiku duse budeš stále dúfať tak s ňou ukončí kontakt a príde niekto nový
Vravím len to čoby som urobila ja aby som si zbytočne neublížila
@anonym_autor povedal si jej že ešte nechceš vzťah. Ona sa zariadila. Teraz chceš vzťah. Ak chceš vzťah v budúcnosti, tak s ňou udržuj ďalej kontakt ale len kamaratsko - priatelsky, nemotaj jej hlavu so žiadnymi sľubmi ani srdiečkami, ale môžeš ukázať že si stále pripravený byt tu pre ňu aj ako nádejný nápadník. Budúci nie terajši. To znamená, že jej nesmieš rozprávať o tom ako ju máš rád ako budete spolu chodiť, žiadne srdiečka dotyky. Ale ostaň s ňou v kontakte. Ak jej vyjde vzťah s bývalým, budeš to mat ťažké ale nie až tak. Nebude to vzťah. Ostanete kamaráti ale už bez nádeje na vzťah. Budeš si hľadať inú.
@anonym_autor takže si jej len tvrdil, že ty teraz nechceš vzťah a skôr to bolo ako že počkáš kedy bude ona pripravená, nechcel si tlačiť? žena vo väčšine prípadov vycíti, že chlap ma záujem o viac… a nebolo to nikdy o tom, že ona potrebuje viac času, podľa mňa z jej strany to nikdy nemalo “potenciál”, len až teraz to povedala na rovinu… či zvládneš byť iba kamarat (úprimne a bez očakávaní) je už na tebe, z mojej skúsenosti je to fakt ťažké a kedykoľvek to môže skončiť, keď sa ona rozhodne venovať svoj čas inde a bude to bolieť už len viac
Ja zase nevidim dovod palit mosty, ale necakala a nesnazila by som sa uz o nic viac. Ono aj keby sa prebrala po case = vzdy budes ten druhy. Zase ludom znamosti sa zidu, nereisila by som s nou ale uz ziadne vztahy a pod... proste bezna známa...
@anonym_autor mala som to podobné, len s tým rozdielom že on chcel a ja som chcela zostať len kamarátka,lebo som nechcela zničiť naše priateľstvo ☹️☹️☹️ potom som to ľutovala lebo jedného pekného dňa mi napísal že vždy ma bude ľúbiť že keď sa mu niečo stane, chcel aby som to vedela ☹️☹️😥 ten môj kamarát zomrel, ja som sa to dozvedela keď som mu išla písať na narodeniny na nástenku na fb 😥😥☹️ strašne ma to zobralo ☹️☹️☹️😥 ale ak Ťa slečna nechce, zbytočne sa budeš trápiť ☹️☹️😥
Moja skusenost... Ja som velmi chcela, on to stale odsuval, ze nie je spravny cas, ze bla bla bla, ale vzdy tam nechaval otvorene dvere. Trvalo to asi 2 roky. Zalubena som bola do neho ako blazon, nikdy pred nim a ani nikdy po nom som nic tak silne nezazila. Nakoniec som s nim prerusila kontakt. Ospravedlnila som sa, ze takto fungovat neviem a ze ak by skutocne chcel byt so mnou, tak by so mnou bol. Dlho to bolelo, ale velmi sa mi po tomto kroku ulavilo. Lebo on by tie dvere nezatvoril a ja som sa potrebovala pohnut dalej.
Ja myslím, že ak má žena už nejakú vzťahovú skúsenosť tak po vete v štýle, že ty ešte na niečo musíš čakať si ťa dá do friendzone. Potom sa už ale môze stať, že keď s ňou ďalší vidí potenciál HNEĎ a nie niekedy potom a podobné bláboly a zároveň jej sadne ide do vzťahu.
Mne z tvojho popisu nie je jasné, či ju zrazu nechceš iba preto, že už chce iného alebo by si ju naťahoval keby iného nechcela. Tak si to najprv uprac a podľa toho sa zariaď či chceš kamarátsky kontakt.
Keď ona nechce vzťah a ty v nej vidiš iba potencial a tiež s ňou zatiaľ nechceš vzťah tak by som asi nič nenahlil. Ak si rozumiete tak ako pišeš tak budte kamarati, niekedy je to viac ako vzťah.Ale na tvojom mieste by som skusil zistit ako dlho toho kamarata pozna a ako to mysli že sa v nej niečo pohlo.S nim by si vedela predstaviť vzťah ale s tebou nie alebo ako?

@anonym_autor ak ju nechces, tak ju nenamotavaj a nechaj ju inemu, ktory bude chciet.