icon

Má význam začať vzťah so 47-ročným bez vlastného bytu?

mata_ba1
24. mar 2025

Ahojte, prosim o vlastny nazor/postoj. Nechem vyzniet ako vypocitava zenska, ale... Mam dieta, vlastne byvanie, obcas sa s niekym stretnem za ucalom zoznamenia, nic vazne. Uhana ma jeden muz, zda sa povahovo ok, ale... Ma 47 rokov a zije v prenajme. Mne osobne to pride dost divne, ak by som zila rovnako, neriesim to. Ale aby chlap v pokrocilo veku nemal poriesene vlastne byvanie, pritom na mensie dieta ktore k nemu chodi, zit s tym, kedy ho vyhodia, ziadna buducnost v tomto. Nepride mi spravne, zacinat vztah, ak tak zakladna vec nie je na strane chapa poriesena.

Strana
z2
princkrason
26. mar 2025

autorka ma pravdu , 47 rocny by mal mat nieco ,myslim nehnutelnost, alebo uspory, nejake podiel v nehnutelnostiach atd

aduskatt
26. mar 2025

poznám muža, po 40tke, býva roky v podnájme, lebo mu to tak vyhovuje. Niečo sa pokazí, stará sa vlastník.....na zaplatenie nájmu má, vlastní niekoľko profitujúcich obchodov, je ťažko za vodou, ale proste vlastniť byt nechce.....

jovka
26. mar 2025

@mata_ba1 ja som si zacala s mojim terajsim partnerom situacii ja s domom na hypo a on v prenajme , bez auta , s bicyklom :D nastahoval sa ku mne , sme stale spolu , odisli sme do nemecka , on zaraba nadstandartne to mal aj v ba teda, ze super plat nemal ani auto ani byvanie ,mmt byvame v prenajme , tu byva vacsina ludi v prenajme cely zivot , ale chcela som tym povedat , ze mne to nevadilo , pokial je normalny s prijmom nie nejaky povalac... ved oze prist k tebe , platit ti polku nakladov , a uvidite

jovka
26. mar 2025

ja myslim , ze to je slovensky pohlad na ludi , sudit podla byvania a auta ci ma clovek peniazi a zazemie , pritom to moze byt velmi milne

vikiki29
26. mar 2025

No tak asi si myslel, že so ženou budú spolu navždy, tak to neriešil. Každý ide do manželstva s tým že to bude navždy. Viac by ma zaujímalo, či ma prácu, či je finančne zodpovedný, nemá dlhy, pôžičky či exekúcie.

dancingqueen321
29. mar 2025

@mata_ba1 tak asi je svorc no… alebo rozdzubaval cely zivot peniaze, alebo ma/mal dlhy… takych je kopa, tiez by som takeho nechcela… co taky chlap zene ponukne?

Strana
z2