Má význam začať vzťah so 47-ročným bez vlastného bytu?
Ahojte, prosim o vlastny nazor/postoj. Nechem vyzniet ako vypocitava zenska, ale... Mam dieta, vlastne byvanie, obcas sa s niekym stretnem za ucalom zoznamenia, nic vazne. Uhana ma jeden muz, zda sa povahovo ok, ale... Ma 47 rokov a zije v prenajme. Mne osobne to pride dost divne, ak by som zila rovnako, neriesim to. Ale aby chlap v pokrocilo veku nemal poriesene vlastne byvanie, pritom na mensie dieta ktore k nemu chodi, zit s tym, kedy ho vyhodia, ziadna buducnost v tomto. Nepride mi spravne, zacinat vztah, ak tak zakladna vec nie je na strane chapa poriesena.
poznám muža, po 40tke, býva roky v podnájme, lebo mu to tak vyhovuje. Niečo sa pokazí, stará sa vlastník.....na zaplatenie nájmu má, vlastní niekoľko profitujúcich obchodov, je ťažko za vodou, ale proste vlastniť byt nechce.....
@mata_ba1 ja som si zacala s mojim terajsim partnerom situacii ja s domom na hypo a on v prenajme , bez auta , s bicyklom :D nastahoval sa ku mne , sme stale spolu , odisli sme do nemecka , on zaraba nadstandartne to mal aj v ba teda, ze super plat nemal ani auto ani byvanie ,mmt byvame v prenajme , tu byva vacsina ludi v prenajme cely zivot , ale chcela som tym povedat , ze mne to nevadilo , pokial je normalny s prijmom nie nejaky povalac... ved oze prist k tebe , platit ti polku nakladov , a uvidite
ja myslim , ze to je slovensky pohlad na ludi , sudit podla byvania a auta ci ma clovek peniazi a zazemie , pritom to moze byt velmi milne
No tak asi si myslel, že so ženou budú spolu navždy, tak to neriešil. Každý ide do manželstva s tým že to bude navždy. Viac by ma zaujímalo, či ma prácu, či je finančne zodpovedný, nemá dlhy, pôžičky či exekúcie.
@mata_ba1 tak asi je svorc no… alebo rozdzubaval cely zivot peniaze, alebo ma/mal dlhy… takych je kopa, tiez by som takeho nechcela… co taky chlap zene ponukne?

autorka ma pravdu , 47 rocny by mal mat nieco ,myslim nehnutelnost, alebo uspory, nejake podiel v nehnutelnostiach atd