icon

Má vzťah na diaľku budúcnosť a šancu?

diankafialkova
Dnes o 09:02

Viem ze je to odveci ale zena ktora uz mala 10 chlapov v posteli co sa za to velmi hanbím 3 stretka z tindru ktore proste lutujem za mna samy uchyl a neviem sa s tym zmierit
Jedneho este neustale stretavam vonku lebo je z nasho okolia velmi sa citim trapne ked ho niekde vidím ale tak poviem si ze si za to mozem sama ale neviem sa nad tymto povzniest proste .... chcem normalneho cloveka a bum asi v dnesnej dobe tazko ale momentalne som si zacala pisat s jednym a je to velmi na dobrej ceste . Myslite ze ma vyznam vztah na dialku? piseme si uz dost dlho aj si odomna pytal cislo aj ma volal von samozrejme do mesta😊

Strana
z2
anonym_cdbd3b
Dnes o 14:50

My sme boli na diaľku 2,5 roka, vzdialenosť 120 km. Potom prišiel bývať do mojho mesta do spoločného bývania a sme spolu už pár mesiacov takto
Dovtedy sme trávili spolu víkendy.

kinderko93
Dnes o 14:59

Ak si budete doverovat, rozumiet a lubit sa, tak preco nie? A niekedy je lepsi vztah na dialku ako na blizko. Mala by si to skusit, mozete si vyberat, ci budete byvat v jeho okoli alebo v tvojom.

lentakyterapeut
Dnes o 16:27

@diankafialkova v kazdom vztahu na dialku jeden veri na lasku a druhy spava s tym kto je po ruke

Strana
z2