Má vzťah na diaľku šancu na úspech?
Som rozvedená, mám 2 deti. Vyše roka mám priateľa, tiež rozvedený, 2 deti. Pracuje v zahraničí - 4 týždne je doma, 5-6 týždňov je vonku.
Keď sme spolu, vzťah je super. Najväčší problém je, že sme spolu málo. Za ten čas čo je doma, sme spolu max. 5 dní. Vravím mu to stále, že ja mám s tým problém, pre mňa je to mizerne málo, že mi chýba a vzťah po telefóne mi nestačí. On stále mi stále hovorí, že to bude lepšie, že chce byť viac so mnou...no nič sa mení, ani po vyše roku.
Ďalším problémom je, že jeho deti o mne nevedia. Nechcela som na neho tlačiť, každy potrebuje svoj čas aby zistil či je ten druhý ten pravý a posúval vzťah vpred, ale po roku myslím si by mal vedieť čo ku mne cíti a či je to vážne. Moje deti o ňom vedia, poznajú ho aj osobne, chodieva k nám. Ale z jeho strany opäť nič. Niekoľkokrat vravel, že povie o mne svojim deťom, ale doteraz je to po starom. Čiastočne by sa týmto vyriešili aj naše možnosti byť viac spolu, keďže by nemusel delit svoj čas medzi mňa a deti a mohli by sme náš vzťah posunúť dopredu a skúsiť spájať naše rodiny. Samozrejme pomaly, ale aspoň by sme začali hýbať dopredu.
Teraz sme sa pochytili na tom, že nedávno prišiel po 7 týždňoch domov. Dohodli sme sa, že si zoberiem týždeň voľna, vezmem svoje deti a on svoje a pôjdem niekam na dovolenku. Veľmi som sa tešila, veď celý týždeň sme spolu ešte nikdy neboli, aj že spoznám jeho deti. Nakoniec zobral len jedno a tvárili sme sa že sme len kamaráti. Všetko išlo super, deti sa oťukávali. Po dvoch dňoch mi vraví, že zajtra odchádzame, že on ide s kamošom na dovolenku. Že kamoš mal kúpené dve letenky a nemá s kým ísť, tak pôjde s ním on. Ja som bola v šoku. Teraz som doma a on je na dovolenke. A neviem ako to spracovať. Som sklamaná z toho, že ako mi stále tvrdil že mu chýbam, po dvoch dňoch so mnou sa zbalil a odišiel s kamošom. Proste toto je pre mňa dosť veľká kvapka do tých pochybnosti, či má ma vôbec rád a čo vlastne pre neho znamenam.
Myslíte si, že ja tlačím na pílu? Že som nejaká majetnicka a mala by som spomaliť a nechať mu priestor?
Vážne zvažujem rozchod, lebo po roku vzťahu byť s človekom ktorého milujete tak príšerne malo, je pre mňa veľmi ťažké a nevidím u neho snahu niečo zmeniť. Stále len sľuby, že to bude ine ale skutek utek.
Ďakujem za názory.
lenke
Netlačis na pílu, jemu stačí občasný sex s tebou, vzťah nepotrebuje
zo 4 týždňov, čo je doma, ste spolu 5 dní, to už by ti malo naznačiť ako ťa berie on. To môj milenec, ktorý má ženu a deti je so mnou každý deň a to preto, lebo so mnou byť chce. Čo som tým chcela povedať je to, že ak niekto s tebou byť chce, spraví aj nemožné, aby s tebou bol.
Proste s tebou nechce byt. Keby chcel, zariadil by si to. Stracas s nim cas
Zbytočne s ním strácaš čas, je na čase aby si každý šiel svojou cestou
Prosim ta toto posli do obehu ste spolu rok ale vlastne ste spolu len 60dni dokopy
nájdi si niekoho iného, tohto pusti ďálej.
Na dovolenku išiel s kámošom. tak alebo je z toho kámoša kamarátka - žena, alebo je tvoj chlap homosex. nič iné by ma nenapadlo.
nechce s tebou nič viac ako to máte doteraz.
nájdi si niekoho iného, tohto pusti ďálej.
Na dovolenku išiel s kámošom. tak alebo je z toho kámoša kamarátka - žena, alebo je tvoj chlap homosex. nič iné by ma nenapadlo.
nechce s tebou nič viac ako to máte doteraz.
@deti95060810 len preto že ide s kamošom na dovču musí byť hneď homo?
Si len kamarátka s výhodami. Veď vidíš, že nič viac nechce.
@anonym_autor asi sa s nim rozid, nechce viac. Hlavne ked ze sa hral ze ste kamosi. Normalne sa cez neho prenes
Hm, a kam leteli? Zmena mena na letenke stoji casto viac ako nova letenka, tak ci to nebolo uz davno dohodnute
Hm, a kam leteli? Zmena mena na letenke stoji casto viac ako nova letenka, tak ci to nebolo uz davno dohodnute
@miusa00 veru, je to celkom podozrivé, možno to je skôr ďalšia "kamarátka"
@anonym_autor netlačíš na pílu. Z tvojich slov on nemá záujem s tebou byť. Odišiel z dovolenky lebo už sa mu s tebou nechcelo byť. Deti nepoznáš lebo nechce aby ťa poznali nevidí na to dôvod. Myslím že ty chceš byť vo vzťahu a jemu stačí s tebou spávať. Ja by som to ukončila ihneď na tvojom mieste. Že odišiel z dovolenky je posledná kvapka a tým ti dal jasne najavo ako mu na tebe asi záleží
Toto nie je žiadny vzťah….neklam samu seba…. toto je kamarát s výhodami
božedobrý, žena, maj sa rada aspoň trochu…
Ty si myslíš že máš vzťah on ma vzťah s výhodami. Sú to len také stretka keď on potrebuje. Správa sa k tebe ako k veci na použitie. Použijem kým mám chuť strávim s ňou čas keď už ma to nebaví hračku odložím a idem si po svojom
@anonym_autor ked som si precitala nazov temy, myslela som si, ze niekto sa chce po roku vydavat ale nie, ty by si len normalny vztah chcela...nie netlacis na pilu, ty chces normalneho partnera 🤷♀️
Rozvedený otec dvoch detí, navyše pracujúci v zahraničí by musel byť sprostý, aby si uviazal na krk ďalšiu ženu, žijúcu na Slovensku a k nej ešte aj dve cudzie deti.
Jemu fakt stačí občasný sex, načo si má komplikovať už aj tak dosratý život?
@anonym_autor ja mám pocit, že nie si zďaleka jediná v jeho živote. Možno má iný vzťah inde, s tebou si občas vrzne a keď ma prázdne gule, už nepotrebuje s tebou tráviť čas. Vzťah nebude fungovať ak chce len jeden.
Ďakujem baby, len ste ma utvrdili v tom, o čom som už dávnejšie uvažovala..Dovolenka bola len posledny doťuk.
@anonym_autor divne je len to chces posunut to co ty nazyvas "vztah" s tymto typkom ktory hovori jedno a kona druhe. Od skusenej zeny v tvojom veku, mamy dvoch deti by som cakala lepsie precitanie situacie a jej zhodnotenie po roku a nie aby ti to museli bez obalu povedat skoro vsetky baby co reagovali na tvoj prispevok.
Edit: teraz vidim ze aj ty to vidis
@anonym_autor ja mám pocit, že nie si zďaleka jediná v jeho živote. Možno má iný vzťah inde, s tebou si občas vrzne a keď ma prázdne gule, už nepotrebuje s tebou tráviť čas. Vzťah nebude fungovať ak chce len jeden.
@monulka205 tam kde trávi čas tých 5- 6 týždňov, môže mať frajerok na každý týždeň inú, a tu ďalšiu.
zo 4 týždňov, čo je doma, ste spolu 5 dní, to už by ti malo naznačiť ako ťa berie on. To môj milenec, ktorý má ženu a deti je so mnou každý deň a to preto, lebo so mnou byť chce. Čo som tým chcela povedať je to, že ak niekto s tebou byť chce, spraví aj nemožné, aby s tebou bol.
@anonym_a22eb1 aj môj 🤣
@anonym_a22eb1 aj môj 🤣
@anonym_8bad81 A tu autorka si myslí, že je vo vzťahu. No nie je. Lebo ten muž vzťah nechce, keď za 28 dní si nájde čas len 5 dní. Môj milenec za mnou behá aj niekoľkokrát za deň, tie výhovorky, čo žene hovorí, by sa ženy čudovali. Raz ide na nákup, zastaví sa, raz ide umyť auto, zastaví sa, raz ide odniesť šéfovi nejaké veci, zastaví sa. Kto chce, cestu si nájde, kto nechce, hľadá výhovorky.
Uff baby koľké tu mate milencov🫣
Je to divné ked sa zeny vysmievajú a pritom sú odkázané na sex len s oficiálne zadaným😅ale hej je to terno byť stále tá druhá,gratulujem a preto aj vždy ostanete tie druhé

Netlačíš na pílu, on viac nechce.