icon

Má vzťah na diaľku šancu prežiť po rokoch?

Včera o 10:59

Myslite si, ze nieco take moze fungovat?.. Pred 19 rokmi som sa spoznala s muzom, ktory bol mojim rovesnikom. Ja som mala malu dcerku, este v plienkach, a preto som v tom case nemala vela priestoru na vztah. Okrem toho sme byvali velmi daleko od seba. Stretli sme sa len niekolkokrat, no vzdy nam spolu bolo velmi dobre. Zazili sme medzi sebou vela intimity, aku som dovtedy s byvalym partnerom nepoznala. Napriek tomu bol kazdy z nas viazany na svoj vlastny zivot, on inde, ja tu, s dietatom. A tak sme sa stretavali nezavazne, no pomerne casto, vacsinou u mna, kam za mnou chodieval. Cele roky sme boli v kazdodennom kontakte. Nikdy medzi nami nevznikali konflikty, vo vsetkom sme si rozumeli, aj vdaka mojej jemnej, skor submisivnej povahe. On stale niekoho hladal striedal a takmer vzdy mal po svojom boku nejaku zenu o ktorych som vedela. Ja som sice mala ponuky, no zostavala som sama. Stacili mi obcasne stretnutia s nim, aj pocas jeho vztahov, ktore som casto iniciovala prave ja. Ked mala moja dcerka 5 rokov, dohodli sme sa, ze ak raz dospeje a pojde si vlastnou cestou, a ak budeme obaja sami, prestahujem sa k nemu a zostaneme spolu. Dnes je moja dcera dospela. Nas vztah sice casom trochu stratil na frekvencii, no nie kvalite. nedavno som ho opat navstivila a viem, ze je momentalne nezadany. Premyslam, ze mu to navrhnem ci skor pripomeniem. Moja praca ma uz nenaplna tak ako kedysi a zvazujem zmenu. No a viazanost na miesto jej vykonu sa tym straca. Je to clovek, s ktorym si cele dve desatrocia velmi rozumieme. Co sa intimity tyka, je to medzi nami stale rovnake ako na zaciatku, len dostupnost robila problem.. Isli by ste do toho?

Strana
z2
tundra
Včera o 11:02

🍿

minenkaa
Včera o 11:02

Nie

januska12323
Včera o 11:10

Nie, už dávno si mohla mať normálny vzťah.

crazy_cat_lady
Včera o 11:12

Rozumiete si v com? Travili ste spolu cas aj mimo postele?

anonym_301e16
Včera o 11:13

"...dohodli sme sa, ze ak raz dospeje..." Pokým som nedočítala vetu ďalej, že sa týka tvojej dcéry, mysleka som, že hovoríš o ňom. Jeho správanie nie je vôbec dospelé.
Chcieť sa vešať na "staré kolená" na krk takémuto jedincovi, ktorý podvádza svoje partnerky, s tebou sa k ničomu nemá, je ozaj zvláštna úvaha.
Dieťa máš odrastené, môžeš si užívať, kľudne aj s ním, ale určite nestojí za to, aby si sa ty jemu v čomkoľvek prispôsobovala.

enmery
Včera o 11:14

To je za posledné dni čo?Majstrovstvá žien v zúfalstve?Ktorá sa chce dat dokopy s väčším tragédom?🤣

suve99
Včera o 11:14

...dnes je čo vo vesmíre ? Čo nová téma, to väčšia perla .....😂

a0
Včera o 11:16

Wau, takže on podvádzal svoje partnerky s tebou a ty by si s ním chcela aj tak niečo viac? Jasné smelo do toho, rada si prečítam ďalší pútavý príbeh “vymenil ma za inú, aj keď na mňa čakal 20 rokov” 😂😂

anonym_96dc67

Určite nie. Vzťah ste mohli povýšiť už pred x rokmi.
poznám 2 prípady keď ženy mali a majú manžel. z Bulharska. Oba páry mali aj spolu niekoĺko detí . Jeden pár je vo veku 50+, druhý už po smrti.

anonym_96dc67
@a0

Wau, takže on podvádzal svoje partnerky s tebou a ty by si s ním chcela aj tak niečo viac? Jasné smelo do toho, rada si prečítam ďalší pútavý príbeh “vymenil ma za inú, aj keď na mňa čakal 20 rokov” 😂😂

@a0 on čakal? skôr ona čakala. podľa mňa úplne zbytočne.

a0
Včera o 11:18
@anonym_96dc67

@a0 on čakal? skôr ona čakala. podľa mňa úplne zbytočne.

@anonym_96dc67 len keby to tak napísala, nebol by to už pútavý príbeh ale zúfalý príbeh 😅

anna777115
Včera o 11:21

V zivote by som sa sa v mojom veku k žiadnemu chlapovi nesťahovala a už vobec by som si nikoho nenasáckovala k sebe do bytu. Máš dospele dieťa, tsk sa venuj sama sebe. Ked si za 20 rokov nepotebovala važny vzťah so všetkym čo k tomu patrí, tak teraz ozaj možeš pokracovať v rovnakom štyle. Aj ked uprimne, ja by som o takeho bezcharakterneho trtka, ani nezakopla. A tebe sa tiež čuduem, že ti takyto jedinec stačil ku šťastiu a spokojnosti.

anonym_96dc67
Včera o 11:24
@anna777115

V zivote by som sa sa v mojom veku k žiadnemu chlapovi nesťahovala a už vobec by som si nikoho nenasáckovala k sebe do bytu. Máš dospele dieťa, tsk sa venuj sama sebe. Ked si za 20 rokov nepotebovala važny vzťah so všetkym čo k tomu patrí, tak teraz ozaj možeš pokracovať v rovnakom štyle. Aj ked uprimne, ja by som o takeho bezcharakterneho trtka, ani nezakopla. A tebe sa tiež čuduem, že ti takyto jedinec stačil ku šťastiu a spokojnosti.

autor
Včera o 11:41

ste dost hnusne inak..

minenkaa
Včera o 11:49
@anonym_autor

ste dost hnusne inak..

@anonym_autor a on je cely čas uplne uzasny,vsak ti píšu len pravdu ,ty romanticka a ta romanticka nie je myslené ako pochvala

maca1984
Včera o 11:50

No veď skús.
Len aby aj popri tebe potom nemal bokovečku akou si bola a si ty. Ja by som do vzťahu s takým človekom nešla a už vôbec by som sa k nemu nehrnula sťahovať.

anonym_f7ea28
Včera o 11:50

No ja napíšem inak. Ak je tam láska, ja som vzdy za. Len je otázne, ci je to aj z jeho strany. Ci nie je taký prelietavy, nestály stále. Toto by mi vadilo.

mamickalisticka
Včera o 11:52
@anonym_autor

ste dost hnusne inak..

@anonym_autor ja by som do toho šla. Bude ťa mrzieť, že si to neskusila, ako že si to skusila a nevyšlo. Držím palce.

anonym_b026ff
Včera o 11:53
@anonym_autor

ste dost hnusne inak..

@anonym_autor ty si ta, ktota veselo podvádzala a este napíšeš, ze sme hnusne 😅

anonym_e0003d
Včera o 11:56

@anonym_autor ja som tak cakala na "kamarata" a po 15r cakania zistila, ze je autista a nie je schopny normalneho vztahu. Ja som uz davno mohla mat rodinu, nemam nic. Som stara a sama.

alickapusinka
Včera o 11:58

Ja si myslim že nemala by si do toho ísť.Načo fakt TI stači že by si bola dosť často druha.Píšeš bol s tebou mal sex a potom vždy mal aj nejaku druhu keby chcel poriešiť sa to dalo už za 19 rokov haba dej.Lenže zrejme nechcel páčilo sa mu žiť dva životy.Spať a stretvať sa s dvomi ženami.A ešte o to viac že si mu tolerovala ešte jedne vzťah.19 rokov je veľmi dlha doba na to aby ste už boli aj ako manželia si myslím.A on žil svoje dve životy jedne s tebou a druhý s nejakou inou vždy ale dva vzťahy.Ak sa uspokojiš s takým vzťahom že budeš druha.Tak človek nevie byť verný.Nikdy by som nechcela byť tak zúfala že klesnem na dno že budem sa stratavať s človekom ktorý spí aj s inými ženami.Riskuješ poriadne nejaku chorobu ked ani nevieš ake su to ženy či maju aj oni partnerov či nechodia za účelom sexu aj niekde inde.On z nejakou spí a potom TY s ním.Fakt sa musiš tak znižiť nemáš na rozvedenho slobodneho normálneho čo budeš pre neho priorotou.Naozaj nechapem nepochopim toto.

anonym_d7141f
Včera o 12:09

Nie, keby ťa chcel a lúbil dávno by ste boli spolu.
Pozná ťa ako svoje boty a si vždy len tá druhá, tá radodajka, ktorá mu vyhovuje, lebo nič od neho nechce.
A navyše tak ako pri ostatných mal sex s tebou, rovnako by sex s ostatnými mal pri tebe, je to sebec, nerátaj s ním.
Tiež vie, že ho poznáš a vieš čo robí svojim partnerkám tak buď rada že má toľko chochmesu k tebe a nechce aby si trpela, lebo taký človek sa nezmení a ani neplánuje a už vobec nie koli tebe, ktorú má kedy chce.

pr85
Včera o 12:12

@anonym_autor Budeš jeho bokovkou, až dokým ta zas neopustí.

anonym_d7141f
Včera o 12:21

Ja mám takého ex, sex bol u nás tip-top, rozišli sme sa koli vzdialenosti 100km.
Na bývanie spolu sme sa necítili a jemu sa nechcelo za mnou už dochádzať.
Dnes má s priateľkou dieťa a teraz by mu už dochádzať na výtrty nevadilo.
Že im to nefunguje bla bla, ani by ma nenapadlo mu otrčiť a čakať, že keď mu vyrastie dieťa budeme spolu.
Nevážiš si svojho života, ktorý máš len jeden, začni žiť🙏🏼

la_dolce_vita
Včera o 12:30

Mas toho muza aj vas vztah dost zidealizovane..

anonym_301e16
Včera o 12:38
@anonym_b026ff

@anonym_autor ty si ta, ktota veselo podvádzala a este napíšeš, ze sme hnusne 😅

@anonym_b026ff Podvádza on. Ona nemá a nemala partnera, ak som to správne pochopila. A ako to má on vo vzťahoch dohodnuté so svojimi partnerkami, nemáme odkiaľ vedieť.

brontofuz
Včera o 12:38
@anonym_autor

ste dost hnusne inak..

@anonym_autor to su zeny, su najhnusnejsie k zenam, aj ked furt nadavaju na muzov, ja si myslim ze to treba vyskusat a uvidis a nie tu citat názory frigidných starych slobodných žien

autor
Včera o 12:41
@brontofuz

@anonym_autor to su zeny, su najhnusnejsie k zenam, aj ked furt nadavaju na muzov, ja si myslim ze to treba vyskusat a uvidis a nie tu citat názory frigidných starych slobodných žien

@brontofuz Dakujem za podporu a zrejme velmi vystizny nazor.

enmery
Včera o 12:41

Autorka, starého psa novým kúskom nenaučíš. Roky podvádzal svoje partnerky, vyslovene píšeš, že do toho aj s tebou a mal súčasne viac partneriek. Ak Ti nevadí mu robiť chyznu a kuchárku a byt zároveň ďalej do smrti podvadzana za kus sexu, tak ste pre seba stvorení a chod do toho...ale niečo mi hovorí, že ty chceš vztah len ty a on. Tak to si stratila zbytočne 20 rokov.

anonym_640bc0
Včera o 12:49
@anonym_autor

ste dost hnusne inak..

@anonym_autor taka, ako si ty, takych ma zrejme viac. Ja by som sa nefixovala na niekoho, kto 20 rokov nevie co chce.

Strana
z2