icon

Má vzťah po rozchode ešte šancu?

lilo188
29. júl 2025

Ahojte zienky, prosim o náhlad do mojej situacie… Bola som vo vztahu 3 roky, kde ten vztah bol naozaj len zo zvyku, samozrejmosti ziadna laska tam zjavne nebola. Zili sme spolu len ako spolubyvajuci.. Medzitým som spoznala niekoho ineho… Zo zaciatku som ho brala len ako kamarata, no postupom casu som zistila, ze medzi nami nieco je. On to isté. Ja som vsak bola vo vztahu, takze sme nemohli byt spolu. Chcela som povodny vztah ukoncit, avsak ten priatel sa ako keby spamatal, a skusal omna bojovat.. Ja som medzi tým mala stále v hlave toho druhého.. Proste som sa donho zaľúbila. Viem ze aj on domna , robil premna dost velké gestá, bol ochotny namna kvazi pockat… Takto sa to tiahlo asi 3 mesiace a ja som ten povodny vztah ukoncila, nemohla som dalej takto zit a mat v hlave iného… Stalo sa… Bola som sama , aj som sama. Myslela som si, ze budem mat konecne priestor na stretavanie sa s tym druhym avsak co? Mam pocit, ze unho ten pocit ako keby opadol.. Uz mi aj menej pise, velmi ma ani nevolá von… Áno, vtedy to bolo , lebo som bola vo vztahu a nechcel byt ten dovod rozchodu. Avsak uz vie, ze som slobodna a on aj tak nic nerobi.. Stretla som sa snim asi tyzden dozadu stym, ze sa chcem porozpravat. Povedal, ze ma zaujem nieco somnou budovat a stretavat sa … Ale odvtedy nejak nic.. Pisali sme si asi raz za ten tyzden. Som z toho docela sklamaná, neviem myslite ze tam je este nejaka sanca? Mam cakat alebo co? Bola som sice odcestovana takze sa mi nedalo stretnut, ale ja som mu nieco pisala a on mi dal len srdiecko na správu a tym to haslo nic nenapísal.. neviem co si mam o tom mysliet . Nechcem pisat stále prvá alebo co… Clovek bojuje, je utrapeny kvôli laske a prekazkam a zrazu ked uz je moznost tak sa nato vykasle? ja tomu nechápem… Mali sme medzi sebou dost velké puto… Inú nemá urcite..Vdaka za podnety.

anonym_250dcb
29. júl 2025

Počkaj, idem si po vešteckú guľu 💎

sowhat
29. júl 2025

mozno je len s frajerkou na dovolenke a nema cas velmi odpisovat

denkabemommy
29. júl 2025

@lilo188 ber to tak, že si vypadla zo vzťahu, ktorý nebol pre nikoho prínosný. Súčasne môžeš byť sama so sebou a dať si to v hlave dokopy, že čo chceš ďalej so životom. Vôbec sa nehrň do nejakého vzťahu hneď 🙂

gribka1
29. júl 2025

Nečakať, utriasť sa z rozchodu a žiť ďalej. Tento by ma tak sklamal, že by musel sakra zabrať.

zuzanita1609
29. júl 2025

Vieš ako sa povie,na dvoch stoličkách sa sedieť nedá a tak trošku sa tiež potvrdilo,že karma funguje 😏.

anjelicek26
29. júl 2025

No to puto bolo to, ze si bola zadana a on nic budovat nemusel, len aferka pomimo... on vaznu znamost s tebou mat nechcel...

januska12323
29. júl 2025

Nevieš chvíľu vydržať sama?

laurinka27
29. júl 2025

To len ty si myslíš, že ste mali medzi sebou silné puto. Preňho to asi také silné nebolo, keď ho to tak rýchlo prešlo. Už by som ho vôbec neriešila, táto jeho strata záujmu by bola pre mňa no go. Zároveň je ale dobre, že si sa rozišla s tým predošlým, pretože to nebol plnohodnotný vzťah.

domkakvet
29. júl 2025

@lilo188 ani jeden z nich nie je pre teba vhodny.

7komorova
29. júl 2025

@lilo188 napis ty, mozno caka ze sa ty posnazis teraz trosku.