Má vzťah s kolegom budúcnosť?
Do nasej práce nastúpil nový kolega ma 38( vyzera na 30 max vesely vo forme proste by ste povedali ze ma okolo 30tky hneď ako som ho uvidela prvý keď sa mi zapáčil keď sa na mňa pozeral mala som pocit ze mi preniká rovno do duše proste ma priťahuje ako nikdy nikto ( s priateľkou sa rozišli cca pred 3 mesiacmi čiže je nezadany) nás šéf mal oslavu a pozval nás troska sme popili a tak sa to stalo bolo to neopísateľné vzrušujúce najlepší sex môjho života ale ja sa tvárim ze teda je všetko okej ako predtým bavíme sa spolu sem tam nejaký flirt ale viete ako medzi kolegami nedáte to najavo problém je ze ja mam 24 rokov😀 a neviem ci to nieje moc raz medzi rečou spomenul ze by chcel už deti ja deti ešte nechcem myslite ze to ma budúcnosť? Alebo je to dobre len na sex. Ďakujem..
@1ryba no presne ;)
Na tvojom mieste by som zvážila možnosť či by som si s ním vedela predstaviť mať vzťah a rodinu. Keď ťa priťahuje a páči sa ti. Pretože o pár rokov keď budeš sama chcieť deti a dobrého partnera, on už bude mať inú. Šla by som s ním na rande a vyjasnila otvorene čo chce a či by si to vedel predstaviť so mnou. A ty zahoď hrdosť a to že si nad vecou a že to ide iba o dobrý sex a chňapni po ňom ak je to kvalitný muž. Nie je ich vo svete totižto veľa.
Autorka z tvojho popisu ide len o kúsok mäsa medzi nohami, načo potrebuješ náš názor?
Autorka tiež to zhrniem. Ani jedna a jeden z nás tu nemá vestecku guľu. Nevieme aký ten chlap je, nepoznáme ho, či je to alfa samec, ktorý zlovi hneď prvú na večierku, alebo chlap po dlhom vzťahu a zlom rozchode,ktorý si len chcel vyvetrať hlavu. Aj tu na MK som už čítala príbehy kedy z jednorazovky je dlhoročné manželstvo a klape im to. Nikdy nemôžeš vedieť ako to to vyvinie, ak o teba už v robote nezavadi, tak to ber ako skúsenosť a spomienku,ktorú si si užila, ak prejaví nejaký záujem, porozprávaj sa s ním. V dnešnej dobe kedy ani 30tnicky nechcú ešte rodit a nehrnú sa do manželstva mi nepríde divne ze je v 38ke sam a bezpečný, každopádne čas ukáže.
Jednorazový sex a už spomína deti? 😃 ...
Ja ozaj nechapem co riesis… “ak po niečom túžim tak to dostanem proste ma priťahoval urobila som si svoju potrebu”
Tak aku bucnost riesis? Neoberaj ho o cas, povedz mu to rovno, ze za tym nevidis nic viac 🤷♀️
Bodka
@danica2711 ja sa z toho ,,nepototo", len mi je ľúto ako sú niektoré dievčatá naivne a ak raz budeš mat dcéru, chcela by som vidieť aká by si bola hrdinka keby si na nej chlapi vyprázdňovali obsah vajec. Bez vzťahu, vez citov, bez lásky,... len tak.... ako pes s fenkou na ulici lebo mali chuť.
Ak je toto pre niekoho ,,pohodicka" tak musel mať v detstve obrovský nedostatok lásky
Stracas hrdosť dievča, svoju cenu. Potom tu nezakladajte témy ako vás muž pošle do P...., pripadne jednu vylepi. K takej žene si len máloktorý muž vybuduje účtu a rešpekt. Je to priam nemožné. Ak si žena neváži samu seba, nikdy si ju nebude vážiť ani muž.
*úctu
@danica2711 a najhoršie na tom celom je ta jeho ignoracia. Akoby sa nič nestalo.
@simona20201309 napísala "len mi je ľúto ako sú niektoré dievčatá naivne a ak raz budeš mat dcéru, chcela by som vidieť aká by si bola hrdinka keby si na nej chlapi vyprázdňovali obsah vajec."
24 rokov - to už nie je žiadne malé dievčatko, ale dospelá svojprávna žena. Milovala sa s jedných chlapom, pretože to tak cítila, že to chce. Nie s celou armádou. Takže súdiť ju, že sa s niekým milovala a na základe toho dedukovať, že mala v detstve málo lásky a stratila svoju hrdosť a cenu... Podľa mňa sú to predčasné súdy.
Nechajme to na nich dvoch ako sa to vyvinie. Prinajhoršom je to sex na jednu noc a skúsenosť. Veď každá skúsenosť dobra či zlá formuje budúceho človeka. 😉
@simona20201309 uber z toho svojho svätého rozhorčenia, zbytočne ti stúpne tlak. Nielen pes s fenkou, aj ľudia mávajú sex preto, že majú chuť. Autorka mala, partner mal. Nedala každému okoloidúcemu, ale chlapovi, ktorý jej momentálne bol sympatický. Bolo im dobre, koniec, amen. Vieš, čo to je sex pre radosť? Asi nie, keď o sexe píšeš ako o akcii, pri ktorej si chlap vyprázdni vajcia a žena to nejako strpí... No nič, tvoja škoda.
Načo riešiť budúcnosť keď chceš len sex? Bud k nemu úprimná, nech nestráca čas s tebou.
@fido69 ja som to písala všeobecne ak by si čítal poriadne. Písala som to aby sa slečna poučila do budúcnosti a aby pochopila ako to berú chlapi.
@danica2711 moja škoda? Ze si neužívam príležitostný sex? Moja úbohá Danica.... je to naozaj veľmi smutné ak si myslíš, ze niekto o niečo prichádza ak si to nerozda na toalete na nejakej party. A ešte smutnejšie, keď si myslíš, že radosť zo sexu môže byť len v takomto prípade, ako opisuje autorka.
A ešte mi skus opísať, vysvetliť.... o co teda ide pri tomto druhu sexu ak nie o vyprazdnenie vajec? Keď si dvaja ,,smykmu" lebo dostali chuť a na druhy deň sa nič nedeje? Véd je to čisto pudove- potreba.
Radosť z takéhoto sexu by som veru nemala a ľutovať ma zato nemusíš
Mam dosť bohatý intímny život a ani po rokoch nám smuzom nechýba vášeň. Neviem koľko máš rokov ty, ale mňa určite nemusíš poucovat o kvalite sexu. Tiež som urobila v mladosti pár kravin, práve preto sa snažím autorke otvoriť oči. Ale nikdy som si sex nešla užiť pudovo, bez citov. A nikdy som sa na druhý deň nezobudila s tým, aby sa po sexe nič nezmenilo. Stále sme sa snažili ten vzťah ďalej budovať.
@danica2711 a ešte máš jednu zásadnú chybu v texte ... ,,Autorka mala, partner mal"
Žiaden partner, ale kolega.
Len aby si raz neoľutovala. Si veľmi nezrela v 24 rokoch. Už by bolo načase rozmýšľať o vážnej známosti. Koledujes si o pohlavnú chorobu a potom ťa už nikto nebude chcieť.
Prebud sa, je to možno pán dokonalý, ktorý to s tebou myslí vážne!!!!
Nepre*er si príležitosť...práve si stretla chlapa, ktorý má o teba vážny záujem!!!!!
Je čas na prehodnotenie svojich priorít, lebo ľahko sa ti môže stať, že keď budeš konečne chcieť rodinu, ťa budú chlapi chcieť len na sex.
Takto nezacina dlhodoby vztah.
@danica2711 veď práve, sme ľudia, nie zvieratká

No veď si nerob starosti. On Ťa berie úplne rovnako. Len na sex . Áno skáče okolo Teba - v práci. Maximálne Ťa odvezie domov. Presne pre to, aby si pri najbližšej príležitosti bola na pripravená.
Ak by chcel čosi viac, nepíšeš tu, pochopila by si. Bolo by normálne rande a spoznavanie mimo práce. Alebo nie, lebo to by si mu už musela narovinu povedať, že toto nechceš.
38 ročný bez ženy, detí. Ktovie čo ma za sebou, prečo ho tie zeny nechali.