icon

Má vzťah so ženatým mužom budúcnosť?

5. feb 2025

Ahoj, aky je vas nazor na situaciu?
Kamaratka 32r sa zoznamila so zenatym muzom 37r , v case ich zoznamenia prezivali s manzelkou velku krizu a on sa ju v tom case chystal opustit, co postupne aj nakoniec urobil. S manzelkou boli spolu 10r a maju dve male deti , novy dom, rozvod on neriesi, ona sa vraj s detmi ani nechce odstahovat a dom predat , on byva u kamarata, prispieva na deti, chodi za nimi, vtedy je tam aj jeho manzelka alebo ide cvicit, alebo je vela v praci nakolko je lekarka. Ja mam stale pocit, ze kamaratku ma len ako rozptylenie v case manzelskej krizy. Su spolu cca 3 mes., vraj sa k zene vratit uz nechce. Ma tento vztah perspektivu?

marianarem
5. feb 2025

To sa neda dopredu povedat. Ja by som sa do takejto situacie namontovat nechcela. Zavisi to ale od vselicoho, napriklad ci uz predosly vztah bol roky mrtvy alebo ci prave nastala kriza a chlap to zacal riesit milenkou. Dve moje kamosky sa takto dali dokopy s chlapmi v case rozpadu ich manzelstiev. Obidve s tymi chlapmi stale su, jedna je uz vydata a ma dve deti. U druhej to je take vselijake, ale tiez spolu ziju uz zopar rokov. Ale videla som aj pripady, ked ten chlap.od zeny realne neodisiel napriek reciam o bliziacom sa konci, pripadne aj odisiel, ale chcel sa vratit.

lindous
5. feb 2025

Úprimne, si ty tá “kamarátka”? Lebo vtedy sa vieme baviť o tom prečo máš z toho také pocity, ako sa k tebe správa atď. … ak si fakt len kamarátka a je to len o tom že si niečo myslíš, pričom to nežiješ, tak ťažko povedať, na základe týchto info sa nedá nič predpovedať..

7lenka11
5. feb 2025

Môže aj nemusí. Len kamarátka nech si uvedomí, že chalan ma deti. To znamená do konca života prepojenie s bývalou ženou a rodinou. Nie každá žena sa cez to prenesie. Na začiatku áno, potom prichádzajú konflikty a spory.

katica06
5. feb 2025

V každom vzťahu sú krízy, on miesto toho aby krízu riešil podviedol manželku. Pri prvej kríze podvedie aj ,, kamarátku,,

evcagabi
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
6. feb 2025

Nech tomu da kamoska este polroka. A ku koncu leta uvidi, ci on ide riesit (rozvod, ci dokonca navrat k zene), alebo sa v novej polohe zastabilizoval a vyhovuje mu, ze nemusi nic riesit (rozvid, majetky, deti), ale ma status ako kvazi-rozvedeny (=volny) a frajerku.

Teda, ci je len jeho vendulka-utesitelka, alebo je jeho motivaciou zacat novy zivot s nou.

som_realistka
6. feb 2025

@moonlight1210 no chkapi sa radi zastabilizuju v tejto polohe, kvazi volny s frajerkou, potom ak plati manzelke vyzivne na deti a stara sa o deti moze sa to vliect roky, kym to bude vyhovovat manzelke.

micusa2222
6. feb 2025

kamarátka robí len matrac a zábavu...keby to bolo tak vážne s rozvodom, určite to začne riešiť...

sense
6. feb 2025

Predpokladá že ešte manželka o tomto ulete manžela nevie. Stretáva sa ťa "kamarátka" s ním aj na verejnosti aj v mieste kde býva? Chlap/žena ktorý sa chcú rozviesť sa aj rozvedu a nie že to neriesia

ada_alica
6. feb 2025

Ja mám v okolí 2 takéto prípady, kedy boli obaja vzťahy už mŕtve a áno už mali všetci nových partnerov počas manželstva, rozvod nasledoval až potom, v jednom vzťahu sú už deti dospelé v druhom 10 a 11 ročne a koniec koncov ja som sa tiež rozvadzala keď si ex našiel novú partnerku a už majú spolu 2 deti......a sú spolu teda pokiaľ mám informácie....

barborachors
6. feb 2025

a to za tri mesiace nevie ako ju ten chlap berie? uz bol sex? Ak ano, tak to nie je dobre. Nechala sa dobyjat? Pozýva ju? platí? Investuje do nej? Je zalubeny? Donesie jej polievku ked je chora? Nesexuje este aj s manzelkou? Nema ine? Odpovedz si a potom budes vediet na com si.

kiki68
6. feb 2025

Dalsie 3 mes a bude tu “ som tehotna a on sa vratil k zene “, nie toto je ako skarede pouzite tricko, nech netaha ludi za motuzky, tento si chce len uzivat bez zavazkov, tych ma dost

vilma7
6. feb 2025

Po3 mesiacoch je ťažko uvažovať nad tým, či to.ma perspektívu.
Ja byt slobodná a bezdetna, tak rozvedených s 2 malými deťmi určite nechcem, ani keby bol zo zlata.
Jedine, ak by už boli deti pomaly dospelé...ja som za : rovný rovného si hľadá. A ušetrí si milion 500 problémov okolo jeho ex.

matkahelka
6. feb 2025

1. je to zenaty chlap. ZENATY. ci maju taku krizu, ci onaku, je zenaty. obzvlast ak sa netrha do rozvodu,je jasne, ze si nechava zadne vratka.
2. otec 2 malych deti bude najblizsich 13-15 rokov v prvom rade otcom.to znamena financie, cas, starosti. uz som to tu pisala niekolkokrat- nerozumiem zenam v takom veku nabalit si otca. staci tu citat denne tie diskusie, ake su potom z toho problemy- exka chce viac penazi, nechce mu dat deti, jeho deti su zle a protivne, hadame sa kvoli jeho detom, atd. alebo bude mat striedavku a 2 tyz.v mesiaci je nutne sa starat o v podstate cudzie deti. zena po 40, ok, uz tych slobodnych bezdetnych vela nie je, ale 30 rocna a otec 2 malych deti?! cau a hladat slobodneho a bezdetneho.

lenuska215215
6. feb 2025

z vlastnej skúsenosti jedno veľké NIE!

autor
Autor odpoveď zmazal
rorino
7. feb 2025

"Kamarátka" má asi moc šťastný a nekomplikovany život,tak si ho potrebuje dostať.Kto chce kam.........