Má vzťah so ženou z Ruska budúcnosť?
Ahojte možno mi poradíte či ísť do toho alebo nie . Som muž - otec s predchádzajúceho vzťahu mám syna , ktorý je v mojej starostlivosti . Už 9 rokov som nemal žiadny vzťah ( ani som nevyhľadával , jedno sklamanie stačilo) . No teraz je situácia trochu iná , už viac ako mesiac si píšem s jednou ženou z Ruska . Je medzi nami 10 ročný rozdiel ten nieje prekážkou ani pre mna a ani pre ňu . Ona má za sebou 8 ročný vzťah a už 3 roky je bez partnera . Píšeme si o všetkom možnom , o živote , sklamaniach , láske , pocitoch . Vymenili sme si pár fotiek teda skoro v každom e-maili dostávam fotky alebo videá . Sympatie sú vzájomne . Otázka je oplatí sa ísť do takého vzťahu ? Viem že kultúra na Slovensku a v Rusku je rozdielna . Na jednej strane mám chuť to risknúť a ísť do toho no na druhej mám z toho strach .
sedí za klávesnicou žena či černoch? 😀
Namiesto písania si na zoznamkách si precvič písanie bodky a čiarky vo vetách.
mna by zaujimal jej nazor na putina
Hmmm, sľubne to je, len či aj reálne. Pozri sa len tu na MK, koľko mamičky sú samé s deťmi. Môžeš sa stretnúť s ktorúkoľvek, pokecať a vyberať. Neviem, či je rozumné hľadať lásku cez net v cudzine. Mnoho ľudí na to už doplatilo. Zvaž, čo je dobré pre teba a synčeka a nenalet krásnym sľubom krásnej rusenky.
Toto znie ako kamarátov príbeh. Skoro ako cez kopirak. Suma sumarom z toho bolo : žiadna ruská nebola. Naposielal jej peniaze na letenky. Sam si kúpil letenku ze za ňou pôjde. Až keď nás bolo viacero co sme ho oshovarali si nechál poradiť.
Možno si naozaj našiel svoju spriaznenú dušu ale dávam tomu minimálne šance. Skus si najprv dohodnúť videohovor. Až potom uvažuj co ďalej.
Samozrejme po tom co s nou ukončil komunikáciu v priebehu roka sa mu ozvali ďalšie "ženy" tiež čistou náhodou zo zahraničia.
Keďže rozumiem aj tvojmu pohľadu ze asi nám tu nebudeš veriť ze ide o podvod. Nakoľko máš fotky od nej cez Google vieš dane fotky vyhľadávať a môžeš nájsť kde sa ta fotka na internete vyskytuje a možno nájdeš aj skutočnú osobu ktorej patrí.
Jednoznačne nie,dal si si niekedy aj otázku či by si reálne aj išiel žiť do Ruska?alebo ona na Slovensko?myslím že ťa čaká len ďalšie sklamanie...
Byť tebou, tak by som bola radšej opatrná a najlepšie, smerovala by som to k tomu, aby som vzťah ukončila. Podľa mňa, ona sa chce dostať z Ruska. Osobne poznám dva prípady, u ktorých to začalo ako u teba. Samozrejme, po nejakom čase prišla sem aby tu mohla zostať, po čase bola svadba, no ale, bohužiaľ, zanedlho aj rozvod. Ona mala totiž na Slovensku ruského priateľa, za ktorým sa chcela dostať, takže to vymyslela takto. A v tom druhom prípade, ona si našla potom priateľa (alebo už ho mala možno aj predtým, ktovie) v Česku. Vieš, oni inak nemajú šancu dostať sa odtiaľ. No veď prečo zalovila v "slovenských vodách"... Neverila by som jej, a neverím ani, že by si si nenašiel ženu, s ktorou by si si mohol rozumieť, aj na Slovensku.

@sissy27