icon

Má zmysel čakať na vážny vzťah?

26. máj 2024

Ahojte, minulý rok sa mi po troch rokoch rozpadol vzťah a tak som v 30 tke zase začínala odznova. Istú dobu som si dala od randenia pauzu ale pred pár mesiacmi mi napadlo stiahnuť si tinder a spoznať sa s niekým novým. Vytvorila som zhodu s mužom, ktorý má rovnako ako ja 30 rokov, slobodný bezdetný a žije s rodičmi v dome a hľadá trvalý vzťah. Veľa sme si písali, mali spoločné témy, vypytal si odo mňa aj môj Facebook a pokračovali sme tam. Ako sme si spolu písali, čas plynul a ja som čakala kedy sa odhodlá a pozve má na rande. No stále nič. Keď prešiel mesiac, tak už mi to bolo dlho toľko písania keďže nemáme 15 rokov aby sme si tak dlho písali a navrhla som ja aby sme sa stretli. Odpísal mi na to že či by niečo nemal navrhnúť on ako muž ( a prilozil smajlíka). Potom to už nejak "zahovoril" a napísal mi po pár hodinách už niečo úplne mimo témy. Píšeme si ozaj každý deň, nezabudnem napísať mi na dobre ráno a dobrý večer ale naše témy už nie sú také hlboké ako to bolo na začiatku.Aktuálne to už bude druhý mesiac čo si píšeme a mňa to už prestáva baviť. Žiadať o stretnutie nebudem, nemám chuť sa ho dožadovať a rozmýšľam že to ukončím keďže vôbec neviem aký to má zamer ďalej. Aj keď mi to bude ľúto keďže sa.mi veľmi páči a rozumieme si, ale neviem či to mám brať tak že ma má do "zálohy", alebo je hanblivý alebo čo. Nikdy ani len nepýtal odo mňa nahé fotky alebo žeby navrhoval len sex....a tak ja neviem či má zmysel čakať a akým spôsobom by som to mala ukončiť: tak že mu jedného dňa už neodpíšem alebo napísať že prečo vlastne ukončujem našu komunikáciu? Poraďte mi ako to brať. Dlho som nerandila a mám pocit že už sa do týchto veci ani nevyznám.

Strana
z2
dahlia25
29. máj 2024

@athelas86 preco?

Strana
z2