icon

Má zmysel ostať v kontakte po rozchode?

23. dec 2025

Asi začnem tým, že mám kamaráta, do ktorého som sa zamilovala. On to však necítil rovnako, a tak som s ním prerušila kontakt, aby som sa zbytočne netrápila. Po mesiaci sa mi ozval s otázkou, ako sa mám a čo mám nové. Naivne som si myslela, že mi napísal preto, lebo sa v ňom niečo pohlo. Samozrejme, nebolo to tak. Vždy bola medzi nami sexuálna príťažlivosť. A úprimne, ani neviem, čo som si myslela, že zrazu budeme spolu, alebo niečo podobné. Opäť sme sa dostali k tomu istému problému: že ho chcem viac, než on mňa. Neviem, či mám kontakt znovu prerušiť, alebo čo mám vlastne robiť. Čo by ste na mojom mieste urobili vy? Stále mám naivne v hlave že, čo ak si to ešte rozmysli, ale viem že takto by som čakala a len sa trápila.

marianarem
23. dec 2025

@anonym_autor Ak by si len cakala a trapila sa, tak prerus kontakt, inac sa nikam dalej nepohnes. Kazdy je iny, niekto to vie ustat bez prerusenia kontaktu, niekto nie.

anonym_7824d3
23. dec 2025

@anonym_autor zacni mu pisat ako ho chces, mozno prerusi kontakt on a vyriesene.

janinah
23. dec 2025

Nikdy v zivote by som sa nijakemu chlapovi nenatiskala.Nechapem načo si mu vôbec odpisovala.Keby ma raz chlap odmietol.tak by mohol doliezať aj 100 rokov,ale z mojej strany by dostal cistú ignoraciu.Mam svoju hrdosť.

zmrzlinka8
23. dec 2025

@anonym_autor ak by si to aj rozmyslel, nebudeš jeho prvá voľba, iba nejaká náhrada či náplasť, keď ho iná nechcela. A preto najlepšie urobíš, ak sa naňho vykašleš, nemá to význam.

vilma7
23. dec 2025

Ignorovať.

enmery
23. dec 2025

Týmto šialenstvom fakt vynikaju len ľudia. Robit dookola rovnaké chyby a očakávať zakaždým iný výsledok.

Ubližuje Ti to, nič sa u chlapa nezmení, chlap ak zenu chce, dotlací sa aj na vozíčku 500 km, to este v živote pochopíš. Žiadny čas na rozmýšľanie nepotrebujú.

Hadam si nechceš lásku vytrucovať.

enmery
23. dec 2025
@zmrzlinka8

@anonym_autor ak by si to aj rozmyslel, nebudeš jeho prvá voľba, iba nejaká náhrada či náplasť, keď ho iná nechcela. A preto najlepšie urobíš, ak sa naňho vykašleš, nemá to význam.

@zmrzlinka8 Ona jeho voľbou nebola nikdy, mohol ju 1000krat pretiahnuť, ked povedala, čo k nemu cìti a neurobil to....na tùto on fakt odkázaný nie je.

anonym_9bf49e
23. dec 2025

@anonym_autor mam to presne opacne ja som ten namotany a ona len kamaratka. Ked tlacim ignoruje ma ked sa citim silny a neozvem sa ozve sa ona. Postupne sa nieco medzi nami stalo ale je to iba kamaratstvo. No a kedze som sam tak aj toto je viac ako bludit zivotom sam.

tiika
23. dec 2025

@anonym_autor urcite si vytvoriť hranicu na ochranu seba a svojich pocitov, akú si už raz urobila (z logického dôvodu). Avšak ty si ju prekročila, a vďaka tomu už vieš, že to dopadlo rovnako a nemáš dúfať. Tak sa príprav na to, že to nebude ľahké. Ale ak sa máš rada, tak vydržíš.

mimi2018
23. dec 2025

@anonym_autor nič si nemysli. Pre tvoje dobro na neho zabudni a zameraj sa na iný objekt.

tinka3435
23. dec 2025

Kašli na neho nájdi si iný objekt keď on nechce nič viac stebou načo sa dobrovoľne striznis

anonym_6d7bea
23. dec 2025

@anonym_autor nechaj to tak, ty ho nekontaktuj

sova7
Včera o 09:06

Zablokovať neriešiť naco sa trápiť. Nie si kabát v skrini ktorý zvesi keď si naň spomenie. Buď ťa chce od začiatku alebo nie. Keď si potrebuje ešte rozmysliet tak mu to treba uľahčiť a odist.

sova7
Včera o 09:07
@anonym_9bf49e

@anonym_autor mam to presne opacne ja som ten namotany a ona len kamaratka. Ked tlacim ignoruje ma ked sa citim silny a neozvem sa ozve sa ona. Postupne sa nieco medzi nami stalo ale je to iba kamaratstvo. No a kedze som sam tak aj toto je viac ako bludit zivotom sam.

@anonym_9bf49e radšej budem sama ako s nejakou zaplatou na samotu

haley7897
Včera o 15:06