icon

Má zmysel pokračovať s milencom pri výchove autistu?

nama94
21. aug 2025

Baby...nejak chcene nechcene sa mi pritrafil do života milenec...je leto mala som viac víkendov takých ze som šla sa odreagovať a stalo sa to je dlhoročný známy...mne to velmi dobre padlo keďže som slobodna mamicka s autistom....roky som sama pri nom sa zas citim ako zena proste je to neskutočna energia medzi nami...on o synovi vie ale o diagnóze nie...neda sa mi stále snim stretávať nemam kde dat stále syna...podla Vas je okej 2x za mesiac 3x ? Ze napr každá sobota...ja som uz z toho uplne mimo lebo on sa zrejme na mna namotal viac ako bolo potrebné a začínam mať pocit aj ja ze mi to nestačí tie stretnutia...mam to radšej uplne ukončiť kym jeden z nás neostane zlomený?

ukgirls
21. aug 2025

ak s nim neplanujes nic viac ako se tak ano - ukonci to v momente ked sa do oho miesaju city z akejkolvek strany... 2-3x mesacne je dost-ak to staci tebe a on respektuje... milenectvo nema harmonogram niekedy sa stetnete viac x inokedu raz za mesiac 2-kedze takyto vztah je bez citov, vyhrazok, zavazkov ...

zuzinka888
21. aug 2025

Mas to ukoncit ak je zenaty, ak nie je tak si uzivajte .

nama94
autor
21. aug 2025
@ukgirls

ak s nim neplanujes nic viac ako se tak ano - ukonci to v momente ked sa do oho miesaju city z akejkolvek strany... 2-3x mesacne je dost-ak to staci tebe a on respektuje... milenectvo nema harmonogram niekedy sa stetnete viac x inokedu raz za mesiac 2-kedze takyto vztah je bez citov, vyhrazok, zavazkov ...

@ukgirls neplánujem určite nic viac..celkovo nemam pocit žeby niekto rešpektoval môjho syna aj ked je zlatý bezproblémový neni typický ťažký autista...preto som roky sama...ale zas mam aj chrobáka ze co ak..ale strach zo sklamania je asi väčší...stretli sme sa uz asi 6x a vzdy to bolo o sexe domov lenze on začal byt dost taky ze namotaval ma písal uz take ze nevie prestať na mna myslieť atd atd a ja po poslednom stretku uz tiez nejak viac na nejo myslím akoby som mala

nama94
autor
21. aug 2025
@zuzinka888

Mas to ukoncit ak je zenaty, ak nie je tak si uzivajte .

@zuzinka888 práveže on je slobodný bezdetny preto mam pocit ze nase svety su velmi rozdielne a bojim sa ho aj pustiť si bližšie

denkabemommy
21. aug 2025
@nama94

@zuzinka888 práveže on je slobodný bezdetny preto mam pocit ze nase svety su velmi rozdielne a bojim sa ho aj pustiť si bližšie

@nama94 tak mu povedz, že syn je autista, podľa jeho reakcie sa zariaď 🙂.

pralinka25
21. aug 2025

ono je dobre nerozhodovat za ostatnych. ved mu povedz ako sa veci maju a bud povie ze na toto nema alebo to skusite. neviem za mna zo seba zbytocne robis martyra.

svetlonos
21. aug 2025

Vidno, ze ste si zatiaľ blízki, co sexom začalo moze vyhradiť aj do plnohodnotného vztahu. Povedz mu o synovi, hlavne to najnepohodlnejsie. Ty si partnerka so špeci požiadavkami, toho si misi byt vedomý. A hlavne nech to neplánuje, ze v pohode zvladne spolužitie s vami!
No kludne to môže aj dobre dopadnúť.

anonym_bae895
21. aug 2025

O dg.syna by som mu povedala a tiez by som mu povedala, ze ak chce moze sa stretnut aj s nim..ono vies je to tak, ze chlap nema ani sajnu o detoch, ked nema vlastne a este je druha vec, diagnoza. S tym sa nezmieria vlastni otcovia a nie to cudzi. Toto treba pekne na rovinu a co najskor, nech sa nenamotas ani ty a ani on. A este jedna vec je to ze kopa ludi nema o dg. Autizmus ani ponatia, len si myslia, ze su to nevychovane deti.
Vela stastia 🍀

marianarem
21. aug 2025

@nama94 Vobec nemusi nikto ostat zlomeny. Treba povedat pravdu co najskor, nech su karty na stole. Ja poznam chlapov, co by to s lahkym autistom podla mna zvladli, takze urcite to nie je beznadejne.

ravehami
21. aug 2025

Ak chces byt len sama so synom tak ho posli do kelu..ak sa ti paci, tak mu predstav aj syna a uvidis ako zareaguje a ako to dopadne..ak mu len povies, ze syn je autista, niekomu kto s autistom nezije/nerobi/nepozna tak si nebude vediet aj tak predstavit co to vo vasom konkretnom pripade obnasa/neobnasa

janickacrazy
21. aug 2025

@nama94 moja kamarátka si našla priateľa a to ma naozaj ťažko mentálne postihnuté dieťa a už mali aj svadbu. Takže mu pekne povedz o synovi všetko a uvidíš, ako bude.

anonym_452a69
21. aug 2025

Najjednoduchsie bude vyloz mu karty aka je situácia so synom a je to buď alebo.
Ak by to vyzeralo na ,, reálne viac,, časom aspoň nebudeš musieť rozmýšľať ako mu to povedať ,takže čím skôr tým lepšie a hotovo

spongebob1
21. aug 2025

@nama94 Videli ste sa 6x a uz mu chces povedat synovu diagnozu? Ved netvorite par! Ak bude mat zaujem, tak sam poziada o stretnutie so synom. To nastane az vtedy, ked bude skutocne zalubeny a vtedy mu synova diagnoza vadit nebude. Uzivaj si sex a viacej neries. Je to tvoj kamarat s vyhodami, nic menej, nic viac. 3x mesacne je stale lepsie ako byt sama.

evansova
24. aug 2025
@denkabemommy

@nama94 tak mu povedz, že syn je autista, podľa jeho reakcie sa zariaď 🙂.

@denkabemommy Áno, treba mu povedať pravdu, prípadne predstaviť syna a zariadiť sa podľa toho, ako bude reagovať.
Želám ti, aby ti to vyšlo, možno z toho bude dobrý vzťah.

margotka17
24. aug 2025

@nama94 skutočná láska nepozná hranice. Možno zbytočne stresujes nad niečím, čo on vôbec nebude nejako riešiť a vezme to v pohode tak ako to je, vrátane syna. Možno by ste si mohli urobiť na začiatok krátky spoločný výlet, tam zistíš, či si chlapi sadnú. Môže sa stať, že syn bude žiarliť na mamku a bude robiť prieky, možno sa z nich stanú skvelý parťáci nie len na výlet, ale aj na bežné a sviatočné dni. Nevyskúšaš, nevieš 👍. Držím palceky, nech sa z vás stane dobrá partia.

david1202
24. aug 2025
@nama94

@ukgirls neplánujem určite nic viac..celkovo nemam pocit žeby niekto rešpektoval môjho syna aj ked je zlatý bezproblémový neni typický ťažký autista...preto som roky sama...ale zas mam aj chrobáka ze co ak..ale strach zo sklamania je asi väčší...stretli sme sa uz asi 6x a vzdy to bolo o sexe domov lenze on začal byt dost taky ze namotaval ma písal uz take ze nevie prestať na mna myslieť atd atd a ja po poslednom stretku uz tiez nejak viac na nejo myslím akoby som mala

@nama94 teraz ta budu rešpektovať ked zistia ze mas milenecký pomer, potom sa nečudujem preco nemáte normálnych chlapov. Zla karma, ťahá len zlu karmu .Možno raz na to prídeš

nama94
autor
27. aug 2025
@spongebob1

@nama94 Videli ste sa 6x a uz mu chces povedat synovu diagnozu? Ved netvorite par! Ak bude mat zaujem, tak sam poziada o stretnutie so synom. To nastane az vtedy, ked bude skutocne zalubeny a vtedy mu synova diagnoza vadit nebude. Uzivaj si sex a viacej neries. Je to tvoj kamarat s vyhodami, nic menej, nic viac. 3x mesacne je stale lepsie ako byt sama.

@spongebob1 no praveze tiez mi nepríde na mieste este riesit synovu diagnozu naco je to nieco co nevedia ani vsetci moji priatelia na synovi to naozaj nie je vidno...beriem to ako letný úlet aj ked sme si blízky...on sa so synom uz stretnúť chcel ale odmietla som....povedala som si tiez ze si idem užívať výhody a ďalej sa uvidí ...len mi pride ze on začína byt dost taky ze záujem a city a ja nechcem zraniť ani jeho

nama94
autor
27. aug 2025
@margotka17

@nama94 skutočná láska nepozná hranice. Možno zbytočne stresujes nad niečím, čo on vôbec nebude nejako riešiť a vezme to v pohode tak ako to je, vrátane syna. Možno by ste si mohli urobiť na začiatok krátky spoločný výlet, tam zistíš, či si chlapi sadnú. Môže sa stať, že syn bude žiarliť na mamku a bude robiť prieky, možno sa z nich stanú skvelý parťáci nie len na výlet, ale aj na bežné a sviatočné dni. Nevyskúšaš, nevieš 👍. Držím palceky, nech sa z vás stane dobrá partia.

@margotka17 dakujem ze sa tu nájdu est3 aj normalne zeny ktore doprajú a nie len súdia 😊😊😊

nama94
autor
27. aug 2025
@david1202

@nama94 teraz ta budu rešpektovať ked zistia ze mas milenecký pomer, potom sa nečudujem preco nemáte normálnych chlapov. Zla karma, ťahá len zlu karmu .Možno raz na to prídeš

@david1202 kto akoze zisti ze mam milenecký pomer ? Bola som 11 rokov vo vztahu z toho mam 6 rocneho syna...ja nemozem zato ze muz sa rozhodol podvádzať a ubližovať je mi lepsie so synom samej...dlho som sama co je natom ze som si našla nejaký úlet som mlada a dobre vyzerajúca o chlapov nemam núdzu lenze som sa doteraz liečila z traumatickeho vztahu atd a proste to teraz takto prislo a užívam si to....

nama94
autor
27. aug 2025
@ravehami

Ak chces byt len sama so synom tak ho posli do kelu..ak sa ti paci, tak mu predstav aj syna a uvidis ako zareaguje a ako to dopadne..ak mu len povies, ze syn je autista, niekomu kto s autistom nezije/nerobi/nepozna tak si nebude vediet aj tak predstavit co to vo vasom konkretnom pripade obnasa/neobnasa

@ravehami ved toto ze nikto nemá predstavu a kazdy autista je iny...no ja vzdy ked on prejaví väčší záujem proste cuvnem a poviem ze takto to je zatiaľ lepsie a ďalej sa uvidí ja mám aj blok z posledného vztahu a asi sa tiez bojím znovu muzom doverovat

nama94
autor
27. aug 2025
@janickacrazy

@nama94 moja kamarátka si našla priateľa a to ma naozaj ťažko mentálne postihnuté dieťa a už mali aj svadbu. Takže mu pekne povedz o synovi všetko a uvidíš, ako bude.

@janickacrazy laska nepozna hranice nech im to dlho dlho vydrží 😊😊😊😚😇😇 len u mna je skor problém ze sama neviem ci tu lásku hľadám ci sa jej viac nebojím

derdia
27. aug 2025
@nama94

@nama94 tak mu povedz pravdu...ze syn je autista. Nerozhoduje za neho. Mozno on s tým budem úplne ôk. A prinesie vám do života obom radosť. Nehodnotí tak ako ty hodnotíš... Kazdy hodnotí inak. Pre neho to môže byť úplne ôk. A spolu to dáte. Alebo aj nie. Ale nechaj rozhodnutie na ňom. Ma pravo vedieť pravdu ak teda ta ma rad.

karmen118
27. aug 2025
@nama94

@janickacrazy laska nepozna hranice nech im to dlho dlho vydrží 😊😊😊😚😇😇 len u mna je skor problém ze sama neviem ci tu lásku hľadám ci sa jej viac nebojím

@nama94 porozprávaj sa s ním na rovinu ako vidí váš vzťah ďalej, ak by chcel niečo viac ako byť len milenec, tak by si mu mala otvorene povedať ako to je so synom, aj že si mala zlé skúsenosti predtým...a uvidíš ako zareaguje.

spongebob1
27. aug 2025

@nama94 Vidim, ze vsetky zienky ta tlacia do niecoho, co nema momentalne zmysel. Uzivaj si fwb a neries. Mozes ich mat esta desiatich, kym najdes toho praveho alebo tento je ten pravy.
Velmi som zvedava, ci sa muza po 3. rande opytali, ci nema problemy s erekciou( ano aj to sa da zakryt pomocou tbl.), ci maju dlzoby, peniaze, atd.

janickacrazy
27. aug 2025
@spongebob1

@nama94 Vidim, ze vsetky zienky ta tlacia do niecoho, co nema momentalne zmysel. Uzivaj si fwb a neries. Mozes ich mat esta desiatich, kym najdes toho praveho alebo tento je ten pravy.
Velmi som zvedava, ci sa muza po 3. rande opytali, ci nema problemy s erekciou( ano aj to sa da zakryt pomocou tbl.), ci maju dlzoby, peniaze, atd.

@spongebob1 no podľa mňa čím skôr mu to povie, tým lepšie, ja sama mám tiež dieťa ZTP a mužovi som to povedala neviem, či na druhom alebo treťom rande, presne preto, lebo predchádzajúci partner to nevedel rozdychat a za mňa je to lepšie riešiť na začiatku, nie až neskôr, keď sa aj ona môže naňho citovo namotat

natiblaskova
28. aug 2025

Jej prajem ti to a myslím, že máš právo na vzťah. A o stanovy by som mu čo najskôr povedala

nama94
autor
2. sep 2025
@natiblaskova

Jej prajem ti to a myslím, že máš právo na vzťah. A o stanovy by som mu čo najskôr povedala

@natiblaskova lenze ja ked tak rozmyslam sa to tu cele obrátilo na vztah..a ja vztah asi nechcem..moja otázka skor znela ci je mozne udržiavať milenecký vztah bez toho aby nakoniec jeden z nás nebol zaľúbený a ublizeny

spongebob1
2. sep 2025
@janickacrazy

@spongebob1 no podľa mňa čím skôr mu to povie, tým lepšie, ja sama mám tiež dieťa ZTP a mužovi som to povedala neviem, či na druhom alebo treťom rande, presne preto, lebo predchádzajúci partner to nevedel rozdychat a za mňa je to lepšie riešiť na začiatku, nie až neskôr, keď sa aj ona môže naňho citovo namotat

@janickacrazy Ale oni spolu nerandia, iba sexuju. Evidentne si nemala fwb, inac by si to chapala. Tym ta nechcem urazit.

janickacrazy
3. sep 2025
@spongebob1

@janickacrazy Ale oni spolu nerandia, iba sexuju. Evidentne si nemala fwb, inac by si to chapala. Tym ta nechcem urazit.

@spongebob1 no možno som to zle pochopila, ale ona sama písala, že on sa na ňu asi namotal, takže možno on by chcel viac než len sex. Či už aj ona bude chcieť viac, to je samozrejme na nej. Ja som len chcela napísať, že aj pri takomto dieťati si človek môže nájsť normálny vzťah.