icon

Má zmysel pokračovať vo vzťahu s náladovým partnerom?

4. mar 2025

Ahojte. Žijete niekto s náladovým človekom, ktorému sa menia ako počasie? Sme spolu len cez dva mesiace( on je bezdetný, ja mám z predchádzajúceho vzťahu 4 ročného syna). Poviem pár príkladov boli sme aj s kamarátkou ktorá bola u nás na návšteve, s priateľom a mojím synom na výlete. Išli sme jesť do reštaurácie, povedal že nám stačí jedna voda že načo tak veľa že máme aj so sebou a podelíme sa. Ale vypilo sa to a už bol nervózny tak šiel kúpiť druhu. Potom sme išli ešte po obchodoch, on nás išiel čakať von a pýtal odo mna vodu ( mala som ešte jednu v kabelke). A ja som na neho zazrela či si nevie sám zabezpečiť vodu kým nás čakal a už povedal že som po ňom zazrela a bola k nemu nepríjemná a celú cestu domov bol urazený v aute. Alebo napríklad boli sme minule spolu v pekárni kúpil koláč ..behal za malým takže ja som niesla ten koláč a troška som ho "zmáčkla" a on hneď že čo som s tým koláčom dorobila. Potom sa stále sťažuje na robotu, všetci tam do jeho pindaju všetci od neho všetko chcú. Niekedy mi príde že sa hrá vkuse na chudačika, akoby správanie nejakej ženy alebo ako to povedať. Ale inak je milý, vieme sa zasmiať aj porozprávať sa, v sexe nám to klape. S mojím synom si dosť dobre rozumie. Pokračovali by ste v takomto vzťahu keď jediné čo mi vadí je tá náladovosť alebo ako to povedať. Ja sa len bojím že čo bude po čase či to nebud ešte horšie....

Strana
z2
akje
4. mar 2025

@autorka
Z tych prikladov mi prisiel divny akurat tak kolac. Pride mi, ze o financiach rozmysla prakticky.
A hranie sa na chudatko. Cojaviem. Tazko povedat. Aku ma pracu?

oktobermimi
4. mar 2025

Si zober, to bolo kvoli vode..a co by bolo keby zijete spolu a ty si dovolis zo svojej vyplaty si kupit nove šaty...
Ved by sa posral podla mna...

Strana
z2