Má zmysel začať zoznamovanie s ním?
Ani neviem ako to napísať... Páči sa mi chalan, ktorý je štvrták na 6 ročnej VŠ. Poznáme sa kamarátsky z videnia a samozrejme menom. Ja v máji budúceho roka už končím strednú školu a plánujem tiež VŠ aspoň skúsiť. Ale tak trochu sa bojím či stihnem zoznámenie pretože aj keď sa poznáme z videnia o súkromnom živote nevieme o sebe takmer nič, mám myšlienku či si napísať alebo už vydržať... Prosím SLUŠNE vyjadrenie.
@patus_2 tak ja som z Košíc a on z Prešova
Tak to diaľka nie je. Máš tam 30 km, vlak každú hodinu, autobusy tiež po diaľnici sú v Prešove za pol hodinku. Som myslela, že napíšeš aspoň 200km, keď píšeš o diaľke. To sa kľudne môžete aj každý deň stretávať, ak bude záujem, samozrejme.
Košice Prešov mi ukazuje 40km, to sa môžete napr. každý víkend stretnúť.
Ale najprv by ste sa museli zoznámiť, keď teda ani nevie, že existuješ.
Ten kamarát je v tom istom meste ako on? Nemôžeš ísť pozrieť toho kamaráta a takto ísť spolu viacerí ako skupina niekam?
@unicornlady skúsila som včera napísať... Vyzeralo to celkom dobre, ale šiel na štúdium mimo Slovenska.
Na stáž? Erazmus? Na pár mesiacov?
@unicornlady napísala som že rada by som ho spoznala trochu bližšie že mi je sympatický z fotky. Nie je vidieť celé
@unicornlady je to asi stáž...
Ten tvoj kamarát nevedel, že tento chalan nie je na Slovensku?
@unicornlady škola posiela občas študentov aj mimo Slovenska na štúdium čiže tá škola na Slovensku vyberá študentov kto pôjde. Ale netuším na ako dlho...
@unicornlady ale v správe to nie je odmietnutie?
Podľa mňa to je odmietnutie.
Slušne ti odpísal, že nebude mať čas.
Nevidím tam, že by rozvíjal komunikáciu alebo vyjadril záujem, že keď bude na Slovensku, mohli by ste sa stretnúť.
Si pre neho cudzí človek. Nikdy ste sa nestretli. Je v zahraničí. A v porovnaní s ním, si tak trošku ešte dieťa.
Moze byt, ze jeho terajší svet, je to co študuje a žije.
Niekedy to takto dopadne. Ale netrap sa. Lepšie by bolo keby ste sa stretli napr s tým spolužiakom a tak. Lebo takto mu len pisala nejaká cudzia baba.... Vies. Nic viac nic menej. Dôležité je sa vidieť.
Nie každý má záujem si vypisovať... 😊
Autorka, takto chlapa nenamotáš. Väčšinu chlapov takto iba odplasis. Chlap chce byt ten, ktorý má dobíjať, nemá mať pocit, že sa vnucuješ. Aj keď vidieť, že si to nemyslela zle, vidno, že nemáš skúsenosti s opačným pohlavím. Takýmto náhodným oslovovaním ľudi sa len sklameš. Keď už veľmi veľmi chces, tak choď na zoznamku. Sú aj kresťanské zoznamky. Tam sú ľudia preto, že sa chcú zoznamovať. A takto nemáš istotu, či ten chlap nebol zadaný, či nebol čerstvo po rozchode, či chce spoznávať iných ľudí, či chce vzťah... A tam aspoň budeš mať istotu, že všetci sú tam preto, že niekoho hľadajú.
V Prešove 6 ročná VŠ je iba Grecko-katolická teologická fakulta /neviem či som to napísala presne/, preto aj to študium v Rime. Takže on sa chystá byť kňazom. Oni sa síce ženia ešte pred vysviackou, alebo sa rozhodnú pre celibat,
Nevidela som lepší príklad ako odplasit chlapa ako toto.😀
Toto keby mi napísal muž ako ty jemu, rovno ho bloknem.😀

Tak závisí od toho aká je to diaľka. Či je to fakt cez celé Slovensko alebo je to menej. Veď ak by ste aj postúpili na úroveň stretávania sa, tak pokiaľ ste od seba 100-150km, tak sa to kľudne cez víkendy zvládnuť dá.