icon

Má zmysel zostať spolu?

1. jún 2025

Ahojte.

autor
Autor odpoveď zmazal
thereisabear
1. jún 2025

Nemá.

lucka_ke
1. jún 2025

a prečo s ním žiješ? skús si odpovedať na túto otázku... vedela by si byť bez neho? chýbal by ti?

jaskolka
1. jún 2025

Aký má zmysel toto ďalej ťahať? Nenapísala si jedinú dobrú vec,čo cítiš v tom vzťahu,si nespokojná,nesedite si,hadate sa, nemáte ani spoločne plány do budúcnosti,on ťa vyhadzuje...
Jednoducho choďte každý svojou cestou a obaja si nájdite iného partnera

zuzanita1609
1. jún 2025

A prečo sa to vlastne chcete zobrať? Nechcem byť sarkastická,ale keď už teraz takto,po svadbe to iné nebude,možno aj horšie.

goodidea
1. jún 2025

Rozchod

autor
1. jún 2025
@lucka_ke

a prečo s ním žiješ? skús si odpovedať na túto otázku... vedela by si byť bez neho? chýbal by ti?

@lucka_ke myslim ze by sme si chybali

autor
1. jún 2025
@zuzanita1609

A prečo sa to vlastne chcete zobrať? Nechcem byť sarkastická,ale keď už teraz takto,po svadbe to iné nebude,možno aj horšie.

@zuzanita1609 no my uz svadbu neriesime lebo sa nevieme zhodnut ani na tom kostole...

pribinak
1. jún 2025

Dočítala som do polovice a Mija odpoved je: už dávno si to mala celé ukončiť !!

januska12323
1. jún 2025

Ja ani neviem prečo ste sa zasnubovali. Tipnem si držhubu prsteň? Vyhodí ťa a potom sa ospravedlňuje ale veď máš prsteň čo riešiš?

gab1sol
1. jún 2025

Ako tu už bolo napísané, nič pozitívne si o vašom vzťahu neuviedla, len všetko zlé… Ste spolu 2 roky, mali by ste spoločne prežívať obdobie najväčšej zamilovanosti, ale vy sa hádate a to spolu ešte ani nežijete. Nemáte podobné názory na budúcnosť.

Keď ste spolu začínali, tak nevedel, že si veriaca a teda, že budeš trvať na kostole? Keď chceš spoločnú nehnuteľnosť, vedeli by ste ju financovať? Keď ti chce zbaliť tvoje veci, čo je dôvodom hádky? Povedala si mu o svojich aktuálnych pocitoch? Ako to vníma on?

bystrozraky
1. jún 2025

Ak sa musis pytat na fore ci ma vyznam spolu ostat, tak je to obycajne len preto, lebo ty velmi dobre vies, ze sa mate rozist, len je to zlozite.

viestta
1. jún 2025

Paci sa mi, ked niekto pyta radu a potom niet sa k comu vyjadrit... Jedine, ze by po napisani uz vedel ako dalej.

enmery
1. jún 2025

Podľa mňa je jedno, čo je dôvodom hádky. Určite sa to nerieši tým, že si máš zbaliť veci. Ty sa ho opýtaš, čo mu je, prejavuješ teda záujem a nie je Ti to jedno a namiesto komunikácie sa pohádate. Nie je schopný komunikovať a riešiť. Ani si nechcem predstavovať, čo by robil po 5, 10 rokoch a ešte deti k tomu.
Ver mi, vtedy Ti bude na prd, či by ste si teraz chýbali.

really8
1. jún 2025

No ja uz k pribehu nemam pristup ale inak toto je super hack. Casto sa tu clovek zmazania temy nedocka a pritom staci napisat cely problem do komentara a ten si vymazes kedy chces. Diky👍

cacianka
1. jún 2025
@really8

No ja uz k pribehu nemam pristup ale inak toto je super hack. Casto sa tu clovek zmazania temy nedocka a pritom staci napisat cely problem do komentara a ten si vymazes kedy chces. Diky👍

@really8 trápne správanie, nie tvoje

anna777115
2. jún 2025

Toto, nepochopím. Chceš radu a to podstatné v čom je problém vo vašom vzťahu zmažeš. Na základe čoho, máme reagovať. Veď nie každý, prečíta diskusiu v zlomku sekundy v akej píšeš.