icon

Má zvláštnu povahu, čo stým?

10. júl 2022

dobry vecer, chcem sa spytat ci niekto žijete tu s manipulatorom, prosim ako sa prejavuje aky je s nim zivot na čo sa mám pripravi´t? začínam randit s jednym mužom a priznal sa, že je tak trocha manipulator a niektore znaky ma troška si všimam. prosim napiste mi vaše životne skusenosti. inak nie je to žiadny alkoholik, gembler alebo feťak, je to normalny chlap, alkoholu skôr neholduje, aj do prace chodi, teda žiadna socka to nie je ale takuto povahu ma napriek tomu. je to možne preboha, aby z neho bol taky manipulator a neviem či aj nie taky na seba zamerany dost to sa mi tiež zda. ale ked ho na to upozornim že sa mi nepa´či take spravanie tak s tym prestane čo si na nom važim. myslite že ma zmysel dalej sa stretavat? zoznamili sme sa cez jednu zoznamku

Strana
z4
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
sccarlet
12. júl 2022

Radšej žiadneho ako nenormálneho

sccarlet
12. júl 2022

Na začiatku vzťahu toto? Keby ťa mal rád zaplatí všetko, a hrdý chlap si už vôbec nenechá platiť od ženy. A píšeš že ste sa dohodli napoly a ani to nedodržal a tváril sa že nevie rátať alebo čo...takto chces aby ste raz hospodárili? Ak by ste ostali spolu? Ty by si platila z rodicaku ešte aj jeho výdaje sa on by by si robil s peniazmi za tvojim chrbtom čo chce, a neprispel by ti...takých prípadov už bolo

julish
12. júl 2022

Nie, už nikdy viac. S jedným takým sa práve rozvádzame, po úžasných dvoch rokoch prišlo peklo, keď zdúchol ako gáfor odo mna a ročného synčeka. Nie, dávaj na seba pozor!

julish
12. júl 2022

Ja som si take znaky všimla, bolo mi to smiešne. Fakt sa snažil, postupne sa zamotal... toto sú emocionálnu upiri, treba si riešiť seba, prečo take priťahujem, prečo som malo asertívne, prečo mám dendenciu zachraňovať. Inak po rozchode mi začali kamaráti hovoriť, čo robil im, ako nepekne sa správal... to mi dosť uľahčilo odpútavali sa. Odporúčam YouTube Jana Dvořáka Poznejte svého psychopata.

kukus
12. júl 2022

@dilino presne tak do bodky. Kiež by mi toto vedel niekto povedať pred skoro 20 rokmi.
Bola som Mladá, sprostá, neskusena a všetci sa len prizerali. Nik nepomohol, neporadil.

dupinka
12. júl 2022

"Neviem si nikoho nájsť" a musíš? Nedá sa bez toho žiť, fungovať? Radšej pochybný týpek?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zuzikq91
12. júl 2022

Urcite nie a uz ked teraz ti vadia veci v zaciatkoch, tak co bude neskor a este ti to aj povedal, tak utekaj co najdalej… to ze sa ti nedari najst partnera, najdes neskor alebo radsej ziadneho ako toto.

dilino
12. júl 2022

@ckocka to si musi vyskušať na vlastnej koži ONA darmo jej radiť.

dilino
12. júl 2022

všimla som si hned na začiatku preto som to po 4 mesiacoch skončila a bolo to moje najlepšie životne rozhodnutie.Darmo radiť musiš skusiť sama na vlastnej koži.

Strana
z4