Majú muži právo selektovať ženy podľa váhy?
Ma 100 kilovy chlap akekolvek pravo selektovat pri hladani vztahu iba zeny do 60 kil? Co je vlastne iba polka jeho hmotnosti? A co maju viac uz odmieta..
Tak ani zeny nechcu 50kiloveho,aby sa bali,ze ho vietor zlomi v pase.Tiez by sa pri nom necitili v bezpeci.Ale niekedy to tak byva 50kil chlap a zena 100kilova vedla neho.
Ma 100 kilovy chlap akekolvek pravo selektovat pri hladani vztahu iba zeny do 60 kil?
Pokiaľ ten 100kg muž vyzerá takto tak ano 👌
@riky_rower grc...
Si normálna, ponúknuť chlapovi že schudnes kvôli nemu?
Už len kvôli tomu že má podmienku váhy by som ho poslala do p
Ma 100 kilovy chlap akekolvek pravo selektovat pri hladani vztahu iba zeny do 60 kil?
Pokiaľ ten 100kg muž vyzerá takto tak ano 👌
@riky_rower Je fakt,že takýto sypač môže mať laťku vysoko.Ibaže vymakané,štíhle kočky sa o takú okatú povrchnosť nemusia šklbať.Pritom je ok,že rovný rovného si hĺadá, ale hĺadať môže veĺmi dlho,lebo toto nemusí byť veĺa
vyhovujúcim adeptkám sympatické a nezakopnú oň už len kvôli tej podmienke.
Samozrejme, že si môže vyberať. Ale na tvojom mieste, by som nechcela po jeho vyslovených podmienkach o schudnutí mať s týmto chlapom nič spoločné. Vo vzťahu je najdôležitejšia hodnota, ktorú vo mne partner vidí. A tá sa hmotnosťou nemeria. Presnejšie povedané, nie je to najdôležitejší ukazovateľ. Chorí ľudia toto...

Tak ak sa mu páčia a priťahujú ho len chudé ženy, tak nebude baliť pevnejšie. Proste to je jeho typ, také ho priťahujú, tak také bude vyhľadávať. Mne sa tiež vždy páčili tmavšie typy mužov. Blond u mňa šancu nemal. Proste môj typ, snedý, tmavý muž, čierne vlasy. To je o tej príťažlivosti. A pre každého je to niečo iné.