icon

Majú muži právo selektovať ženy podľa váhy?

17. mar 2026

Ma 100 kilovy chlap akekolvek pravo selektovat pri hladani vztahu iba zeny do 60 kil? Co je vlastne iba polka jeho hmotnosti? A co maju viac uz odmieta..

anonym_4cd285
18. mar 2026

Tak ak sa mu páčia a priťahujú ho len chudé ženy, tak nebude baliť pevnejšie. Proste to je jeho typ, také ho priťahujú, tak také bude vyhľadávať. Mne sa tiež vždy páčili tmavšie typy mužov. Blond u mňa šancu nemal. Proste môj typ, snedý, tmavý muž, čierne vlasy. To je o tej príťažlivosti. A pre každého je to niečo iné.

anonym_9a5fe6
18. mar 2026

Tak ani zeny nechcu 50kiloveho,aby sa bali,ze ho vietor zlomi v pase.Tiez by sa pri nom necitili v bezpeci.Ale niekedy to tak byva 50kil chlap a zena 100kilova vedla neho.

pink_lady
18. mar 2026
@riky_rower

Ma 100 kilovy chlap akekolvek pravo selektovat pri hladani vztahu iba zeny do 60 kil?

Pokiaľ ten 100kg muž vyzerá takto tak ano 👌

@riky_rower grc...

pink_lady
18. mar 2026

Si normálna, ponúknuť chlapovi že schudnes kvôli nemu?
Už len kvôli tomu že má podmienku váhy by som ho poslala do p

anonym_f9bc26
18. mar 2026
@riky_rower

Ma 100 kilovy chlap akekolvek pravo selektovat pri hladani vztahu iba zeny do 60 kil?

Pokiaľ ten 100kg muž vyzerá takto tak ano 👌

@riky_rower Je fakt,že takýto sypač môže mať laťku vysoko.Ibaže vymakané,štíhle kočky sa o takú okatú povrchnosť nemusia šklbať.Pritom je ok,že rovný rovného si hĺadá, ale hĺadať môže veĺmi dlho,lebo toto nemusí byť veĺa
vyhovujúcim adeptkám sympatické a nezakopnú oň už len kvôli tej podmienke.

anonym_3c895e
18. mar 2026

Samozrejme, že si môže vyberať. Ale na tvojom mieste, by som nechcela po jeho vyslovených podmienkach o schudnutí mať s týmto chlapom nič spoločné. Vo vzťahu je najdôležitejšia hodnota, ktorú vo mne partner vidí. A tá sa hmotnosťou nemeria. Presnejšie povedané, nie je to najdôležitejší ukazovateľ. Chorí ľudia toto...

autor
18. mar 2026

kolko mate vy kilo, alebo ako vyzerate vy premudrele. Ak sa chcete pacit uzasnemu chlapovi a pomoze to aj vam tak co je na tom zle schudnut.

anonym_f9bc26
18. mar 2026
@anonym_autor

kolko mate vy kilo, alebo ako vyzerate vy premudrele. Ak sa chcete pacit uzasnemu chlapovi a pomoze to aj vam tak co je na tom zle schudnut.

@anonym_autor Určite je úžasný, tak rýchlo schudni, užívaj si pána úžasného a bacha na jojo efekt, môže mať pre teba potom pár teplých slov a kopne ťa do zadku ako smradľavú handru.

domix147
18. mar 2026

@anonym_autor ja to poradím jedno NIKDY nebud s nikým pre niekoho nie si dosť dobrá...lebo časom budeš stále menej a menej dobrá...
U chlapa vysokého napr 190 CM je vďaka 100 kg sexi...a je to chlap ako hora😂😂ako môj.
Ja mám 170 CM a 66 kg....
Ale keby mám 100 už by som to nebola ja lebo by som mala 34 kg navyše...to je obrovské množstvo tuku.
Takže sa to nedá porovnávať...

minenkaa
18. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ty si blba ,vsak on ta nechce ,ak ti treba schudnúť tak schudni a nemrnci ,načo ma chlap pravo

tianna
18. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zlé je na tom to že môžeš časom pribrať nie z prezierania ale zo zdravotných dôvodov a potom pri jeho prístupe ťa pošle kade ľahšie.. čo sa váhy týka najviac som mala počas nášho manželstva 88 kg, najmenej 47 kg.. spoznali sme sa keď som mala 55 kg.. aktuálne mám cca túto svoju pôvodnú váhu.

tilly
18. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor schudnúť je super myšlienka. Je jedno aká he motivácia, pár kilečiek dole pomôže hlavne tebe. Teda za predpokladu, že si naozaj plnostihla, pozor na poruchy príjmu potravy. Držím palce

tiezjedna
Autor odpoveď zmazal
patrike
18. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ja som teda posledny, ktory by bol proti chudnutiu, kedze tu robim pravidelne osvetu proti vyhovorkam o prezierani sa, ale ten tvoj objekt uzasny nie je. Uzasnost na uvod musi byt vzajomna, nie aby jeden daval podmienky. Ak by ti povedal : fajn cica, moze byt, ale daj si urobit krivy nos a cecky mas tiez male, tak utekas na plastiku ?

patrike
18. mar 2026
@tiezjedna
Odpoveď bola zmazaná

@tiezjedna Mne to skor pripada ako baliaca faza, ked ho ona chce, ale on ju nie.

tiezjedna
18. mar 2026
@patrike

@tiezjedna Mne to skor pripada ako baliaca faza, ked ho ona chce, ale on ju nie.

@patrike omlúvam sa, ja som to napísala do blbej diskusie - som si to až teraz všimla. Moja odpoveď patrí inej autorke 🙏😂

hefo
18. mar 2026

@anonym_autor Nečítal som diskusiu, každopádne, môže aj smie, pokiaľ sa nejedná o zamestnanecký vzťah!

Druhá vec je, či je to pre neho užitočné, ale kto sme my, aby sme nariaďovali subjektívne preferencie.

anonym_8a5a12
18. mar 2026

Ja som mala viac kilo a pacila som sa uzasnemu chlapovi.. a keby aj nie, mne nikto taketo pubertalne podmienky davat nebude

anonym_8bd4e5
18. mar 2026

@anonym_autor Právo výberu má každý.

anonym_efbc63
18. mar 2026

Ma zena s minimalnym platom alebo nezamestnana pravo hovorit, ze muz s 2 tis eur mesacne podla nej zaraba malo a hladat iba viac zarabajucich? :D

riky_rower
18. mar 2026
@anonym_efbc63

Ma zena s minimalnym platom alebo nezamestnana pravo hovorit, ze muz s 2 tis eur mesacne podla nej zaraba malo a hladat iba viac zarabajucich? :D

@anonym_efbc63 to poznám až barz dobre 🤣😅 a ešte ty povie že na SK pomery zarabaš malo 😭🙏

autor
18. mar 2026
@riky_rower

@anonym_efbc63 to poznám až barz dobre 🤣😅 a ešte ty povie že na SK pomery zarabaš malo 😭🙏

@riky_rower to dali ti odstupne za 6 mesiacov ked ta vyhadzovali? alebo co nam ukazujes?

riky_rower
18. mar 2026
@anonym_autor

@riky_rower to dali ti odstupne za 6 mesiacov ked ta vyhadzovali? alebo co nam ukazujes?

@anonym_autor mesačnú mzdu 🤫

anonym_f9bc26
18. mar 2026
@riky_rower

@riky_rower Pripadá ti to taká závratná suma, že si sa potreboval pochváliť ?

autor
18. mar 2026
@riky_rower

@riky_rower len aspon nam napis ci to mame obdivovat alebo ta lutovat. mas plat o 550 eur nizzsi ako ja tak neviem co si o tom mysliet.

riky_rower
18. mar 2026
@anonym_f9bc26

@riky_rower Pripadá ti to taká závratná suma, že si sa potreboval pochváliť ?

@anonym_f9bc26 reagoval som na anonym_efbc63,nemam tu potrebu...ale už to poznám, povieš a hneď chcu vidieť dôkaz,ušetril som čas,a teraz pre zmenu počúvam ze sa chválim 🙄😅

tetapetra
18. mar 2026

@anonym_autor ako je ten vtip ak má chlap 150kg, ale milióny je to 🐻 ❤️ a ak nemá milióny je to tučné 🐷

anonym_f9bc26
18. mar 2026
@riky_rower

@anonym_f9bc26 reagoval som na anonym_efbc63,nemam tu potrebu...ale už to poznám, povieš a hneď chcu vidieť dôkaz,ušetril som čas,a teraz pre zmenu počúvam ze sa chválim 🙄😅

@riky_rower Akože by chceli dôkaz, že zarobíš viac než 2000 ? Ok, len som nepochopila, že čo to.

riky_rower
18. mar 2026
@anonym_f9bc26

@riky_rower Akože by chceli dôkaz, že zarobíš viac než 2000 ? Ok, len som nepochopila, že čo to.

@anonym_f9bc26 tak na východ si myslím že dobre, späť k téme 👍

anonym_f9bc26
18. mar 2026
@riky_rower

@anonym_f9bc26 tak na východ si myslím že dobre, späť k téme 👍