icon

Majú vysoké ženy problém nájsť partnera?

1. feb 2025

Ja mam 177cm co je dost obmedzujuce. Momentalne sa mi nedari schudnut zo 75kg, ale aj ked som bola chudsia, vzdy som si pri utlejsich chlapoch pripadala obrovska. Muzi s cca 185-190cm a najma s postavou obrateneho trojuholnika mi pripadaju ovela muznejsie aj ja sama sa pri nich citim ovela zenskejsie. O par rokoch budem mat 40, cize uz velmi nemozem vyberat a okolie mi radi znizit naroky. Da sa to prekonat, hoci sa mi nepacia a casom si zvyknut?

lindous
1. feb 2025

Nižšieho ako sa mi vždy páčili... aj keď som o dosť nižšia od teba, vždy som randila s typmi ako popisuješ 😅 ale nemusela som sa ani prekonávať, ani si zvykať, proste si ma získal tak, že som to vôbec neriešila a napriek tomu, že nie je môj klasický typ na papieri, tak je to pre mňa najsexy chlap na svete a vôbec som nemala pocit, že znižujem nároky 😀 byť tebou, nenútim sa do toho za každú cenu, aj príťažlivosť je vo vzťahu dôležitá, ale bola by som možno otvorenejšia aspoň k zoznamovaniu sa a spoznávaniu sa aj s tými, ktorí nespĺňajú na prvý pohľad tvoj ideál

svetlonos
1. feb 2025

To čo je za blbosť?? Ja predsa tiez nebudem s obecným mužom, proste ma nepritahuje a bodka! Pre mna je to proste zanedbanie starostlivosti o seba a stým sa potom taha len kopec problémov. Mne by nevadilo ak by bol nižší trebars, nemusi mat obrátený trojuholník ani tehly na bruchu. Ale musí mať priťahovať. A možno aj keby nebol úplne plochy ale komplet balík by bol v pohode.
Ake určite nechod s muzom, ktorý ťa nepritahuje - ze ved si casom zvykneš!
No ja by som si nezvykla! Mam 175 cm, muz náhodou cez 2 m. Ale mala som aj priatela o hlavu nižšieho, v pohode. Len mne by asi nepasivql vysoký a veeelmi chudý.
Ved uvidíš, mozno natrafil aj na netrojuholnikovaho, hlavne aby ste si sadli celkovo 😀.

ina2405
1. feb 2025

Ja som len vyššia, nie vysoká (173cm) a môj chlap je nižší (169) ale je fyzicky fit a mužný, má ten "obrátený trojuholník" nikdy som nemala výšku ako kritérium a nosím spokojne 10cm opātky.
S takým nastavením si nehľadaj nižšieho, lebo to znie ako keby si sa obetovala či čo🤦 hľadaj si takého, čo sa ti bude páčiť. V mojich očiach sa ale uberáš o kopu super chlapov.

autor
1. feb 2025

@svetlonos Ja mam sice docasne nadvahu, ale dost pevnu postavu, taku rovnomernu ako presypacie hodiny. Nepacia sa mi ochsbnute tela, obtlstli ani chudi chlapi,ani taki co maju postavu ze rovny trup, utle ramena a tenke ruky a nohy. Zasa vobec neocakavam nejakeho vysekaneho svalovca, proste klasicka muzna postava ma pritahuje.

tykat
1. feb 2025

Ja 180 a muz 187.
Vzdy som mala problem, ze chalani okolo mna mi boli do pol hlavy.

biba_18
1. feb 2025

ja mám 164 a muža mám 188, mala som predtým aj frajera 191… tak ak niektorí vysokí preferujú takých prckov ako som ja - musíš byť asi menej prieberčivá čo sa týka výšky… lebo asi nie výška je podstatná - taký medvedev má 2 metre, a aj tak nie je ten trojuholníkový typ…

autor
1. feb 2025

@tykat ved to a taki sa na mna lepia, nechapem ako sa mozu dobre citit pri vyssej babe. Tiez to nie je len o vyske, ale aj o sirke ramien a velkosti ruk, to poniektori ich maju ako dievca

basulaak
1. feb 2025

Mam 178cm a manzel 193. Je to tak akurat, aj na spicky sa pri nom niekedy musim postavit a citim sa vdaka tomu ako taka ňuňuňu zienka drobunka 😅😂 postavou mam co sa mi paci na muzovi, ziadne brucho , sem tam kocky, siroky chrbat z prace, funkcne svaly, zily na rukach, vela vlasov, modre oci. 😍 jaaaj. Ja by som sa ani v 40 alo slobodna neobmedzovala a neznizovala z narokov, ja som stara romanticka..

jovka
1. feb 2025

@biba_18 aj my sme tak isto , ja 164 a môj 191 🙂

ivik4
1. feb 2025

Ja 158cm, moj muz 183 a je velmi pekne vyrysovany ( akurat,nie extrem), takze ziadna vyssia trieska, to som rada

katulienocka999
1. feb 2025

Mam 182 a manžel má tak isto 🙂 necítim sa pri ňom vysoká, vyhovuje mi to a raz za čas si dám aj kúsok vyššie topánky a v pohode 🙂 skus randenie aj s iným typom človeka a uvidíš ci by tu to vyhovovalo alebo nie, nasilu by som sa určite byt tebou nedávala s niekym dokopy kto by mi bol nesympaticky,bola by to katastrofa

ivik4
1. feb 2025

Asi sa zmenil nazov temy, predtym to bolo ze sa vseobecne pytas zien akych maju muzov vysokych, nie len vyssich zien.

autor
1. feb 2025

@ivik4 nezmenil, pytala som sa najma vysokych zien, ci by nizkeho chlapa nebrali….lebo obcas vidno vysoku zenu a nizkeho chlapa ako napr sklovska a lelkes….ja im nerozumiem, ved to sa k nemu musi zohynat, nehovoriac ak si da podpatky, zle sa s malym chlapom tancuje, pri objati ma male rozpätie ramien a celkovo neposobi muzne a ochranarsky

pininka1
1. feb 2025

Ja mam 179cm a môj muž 173cm, sme spolu 23 rokov a nikdy mi to nevadilo, on ma super vyšportovanu postavu, ja teda ani zďaleka. Ale život a vzťah nie je o výške a vahe

kavasaki370
1. feb 2025

Ahoj. Ak chceš, môžem ti skúsiť poslať moje foto. Mam 197. Cvicim. Ale som skôr stihlejsi aktualne. Čo povieš? S pozdravom Marek 🙂

olimuc
1. feb 2025

Podla mna nemaju… som vyssia (a starsia ako ty) a stale bolo dost vysokych na vyber. Ono to ale nie je ani o vyske ani o vahe… Nebud sle s nikym, len kvoli veku … nema to zmysel a ani to nebude fungovat.

amelie22
1. feb 2025

Autorka ja naozaj neviem kde vyberas chlapov,.ale.teda naozaj nikdy som si nevyberala.podla výšky alebo podľa postavy, ale podľa sympatii a ako si spolu rozumieme. Ten chlap proste musí mať pre teba svoje čaro. Ja mam 175 a teda v.praci bolo viacero chlapov mojej výšky možno aj nižší, žiadny playboy a teda boli vtipni, milí, pritazlivi, a dokonca taky eroticky náboj z nich srsal ze fúú 😆 ešteže som bola zadaná a oni tiež 😆 tak isto som mala.priatela rovnako vysokého aj nižšieho odo mňa. Mala som aj vysokého veľmi a teraz mam muža primerane k mojej výške aj vysportovany bol, ale určite som si ho nevyberala preto. Skor sa mi pacili jehp oči. Aj tak pribral od kedy sme sa zobrali 😆

amelie22
1. feb 2025

A teda ešte k tomu ze malý chlap ma.male rozpätie rúk pri objatí a zle sa s ním tancuje. Je kopec.chlapov ktorí netancuju vôbec a objatie si musíš pomaly vydolovat. 😅 tak potom je to jedno ze sa s nimi zle tancuje... 🙂

mofa
1. feb 2025

Ano maju. Vysokych chlapov vysoke zeny nepritahuju. Ja vo svojom okoli nepoznam vysokeho chlapa, ktory by nemal malu zenu.
Proste je to tak🙂 malo je takych chlapov.

marianarem
1. feb 2025

@mofa Ja poznam kopec takych, co su vysoki a maju vysoku. Jeden kamarat dokonca ma 2 metre a jeho zena 198cm 🙂

podmostom
1. feb 2025

Ja mám 177. Môj muž cez 180. Ale mala som aj o 5 CM nižšieho. A teda nevadilo mi to. Tie centimetre mu príroda nadelila inde 😄. Ale vážne. Ak ti nižší vadia,tak kašli na to, veď muž ťa musí priťahovať. Mne trochu nižší oddomna nevadia, je to asi teda individuálne.

maury
2. feb 2025

Nepoznáš: dávajte si pozor čo si želáte, môže sa vám to splniť ? Ty máš kritériá akých nechceš, takých si priťahuješ. Skús sa nastaviť a myslieť tak čo chceš a koho chceš. A nastavovať sa ako keby sa to už dialo. A nielen čo sa tíka výšky a postavy ale aj vlastností a vzájomnej chémie a dynamiky a hodnôt. To sú tiež podstatné veci. A prepáč 177 CM a 75 kg nie je postava z ktorej treba nutne chudnúť, váha je optimálna. Možno by ti stačilo vyformovať postavu a nejaký detox aby si sa cítila dobre. Ako nám dievčatám pred rokmi na škole tvrdil starý profesor. Žena, ktorá sa chce mužom páčiť najskôr musí byť spokojná sama so sebou, potom sa nájde niekto s kým bude ona spokojná a kto bude spokojný s ňou.

barborachors
2. feb 2025

@mofa presne tak, neviem co sa tu zas falosne utesuju. Vysoki chcu male a opacne, mali chcu vysoke. Ja som vyssia ale mala som asi šťastie, ze som narazila na 2 metre plus svaly. Lebo v mojom okoli vsetci dlhi chceli male piva a mne ostávali len nizki. Ale nasla som, ako vravim, mala som šťastie. Ale ja som ani nie velmi vyberava, randila som aj s 170 a nevadilo mi to nejak extra. Ale je pravda ze vysoki maju to ochranarske čaro, tu ozajstnú muznost, co si budeme. Autorke radim - skusaj všetko, v 40 uz tazko budes preberat a mozno sa zamilujes, netreba byt tak tvrdohlavo zameraná. Alebo sa prihlásiť do volejbalového krúžku, tam chodia vysoki.

vesimelonimarsista
2. feb 2025

Zotrvaj na svojich narokoch na vzhlad. S takymto povrchnym nazeranim si tazko najdes nejakeho chlapa. Ked si uz teraz sama, tak aj osamela ostanes.

tilly
2. feb 2025

75 kg pri 177 cm nie je nadváha.
K otázke. Ja mám 180 cm, môj muž má 175 cm. Nevyhovuje mi to, ale vyvažujú to iné vlastnosti.
Medzi nami bola od prvej sekundy strašná chémia, to som nezažila s vysokými mužmi.
Ja som si potom dvoch vysokých porodila a vychovala 😅. Jeden má 192 cm, druhý zatiaľ 180, ale má strašne dlhé lýtka, tak myslím, že ešte 5 cm potiahne do výšky.

martinadomianova
5. feb 2025

Práveže majú. Aspoň ja som mala. Mala som aj rovnako vysokých, aj vyššieho aj nižšieho. A pri tých nižších som sa cítila ako Goliáš s Dávidom. Fakt to vyzeralo komicky. Ja mám inak 186 cm. A terajší priateľ cca rovnako. Pozri, aký má význam byť s niekým kto Ťa ani nepriťahuje ? Len preto, aby si nebola sama ? Proste si musíte jeden s druhým sadnúť. Inak to význam ani nemá.