Partner mi povedal, že ho nepriťahujem

17. jún 2020

Pred nejakym casom som si zacala s muzom...zacalo to tak,ze sme zacali spolu intimne zit,boli sme sexualni partneri ...ja som ale po case chcela viac,ked som nacala temu,preco nemozme mat normalny vztah,povedal,ze ho nepritahujem,tak ma to logiku,ze vedel sa so mnou vyspat,ale nepritahujem ho,samozrejme,ze som to.ukoncila,ale to je normalni,ze chlapi spia aj so zenami co sa im nepacia??

limetka69
17. jún 2020

Prave som docitala knihu zena snov. A tam to pekne vysvetluje autor chlap.... Ty ho pritahujes, ale iba po sexualnej stranke, nechce nic viac, si pre neho nezaujimava z inych uhlov.

autor
17. jún 2020

@limetka69 aha...tak rozumiem

zdencaaaa
17. jún 2020

prepac budem tvrda ale na sex (a pravidelny bez zavazkov) je dobra kazda zena. No vztah je pre chlapa intimnejsia ako sex. My zeny to mame opacne ;)

limetka69
17. jún 2020

Chlap potrebuje damu, gazdinu a zle dievca v jednom. Ked mu zena rychlo da co chce, straca zaujem. Treba poblaznit hlavu inak, aby chcel nieco viac ako sex. Chlapi radi dobijaju, ked sa dobiju a nic ine ho nazaujalo idu lovit inam.

deti95060810
17. jún 2020

chlap je lovec... dobije jednu pevnosť - láka ho iná....
Inak mňa by takéto reči partnera poriadne mrzeli a boleli... 😉

aalzbetkaa
17. jún 2020

Ja som pred cca 3 rokmi chodila na kávy s chalanom potom sme sa aj 2x spolu vyspali a povedal mi presne to co tebe, ze ho nepritahujem. Tak som to ukončila načo s nim strácať čas ked nechce vzťah.... Potom mi stále vypisoval že či sa stretneme, myslel si ze mu hneď ,, dám,,..... Zablokovala som ho a mam pokoj... A teraz mam priateľa s ktorým som šťastná 🙂

zooeynka
17. jún 2020

Proste sa do teba nezamiloval. Na sex si ok, ale nic viac od teba nechce. Akonahle stretne zenu, do ktorej sa zamiluje tak ta posle do pecka...radsej ho predbehni a rozid sa prva.

autor
17. jún 2020

@zooeynka uz sa stalo

zooeynka
17. jún 2020

Super!

anita6666
17. jún 2020

Ja si myslím,že si bola možno privelmi hrrr brrr do vzťahu (neviem podrobnosti,ťažko posúdiť).ja som napr. od nikoho nikdy nechcela vzťah, užívala som si prítomnosť s dotyčným či už v takej alebo onakej rovine a neriešila som a skôr či neskôr som s každým jedným ten vzťah mala a to dokonca na ich popud,proste sa to časom tak vyvinulo samo a prirodzene. Ja byť chlapom,ani mňa by to nepritahovalo,keby sa mi žena nukala do vzťahu. Chlap má byť ten,čo začne o tom uvažovať a nie žena. Ak ti vyhovovali stretnutia,tak si mala užívať a brat z toho pre seba to,čo tebe vyhovuje a on nech sa zariadi ako chce.

autor
17. jún 2020

@anita6666 lenze nechcela som prist do tej fazy,ze si raz najde inu a odkopne ma....sam mi povedal,ze ked si najdem niekoho bude rad,ze my nikdy vztah mat nebudeme.

anita6666
17. jún 2020

Ja tomu rozumiem,aj to sa stáva,ale aj také veci sa dajú vycítiť z komunikácie a zo spoločne strávených chvíľ,netreba ich priveľmi riešiť. To či by mal alebo nemal vzťah s inou nevie ani on sám. Niekedy naozaj treba len tak plávať. Záleží aj ako často ste sa stretávali. Ja kebyže si raz za mesiac zasexujem s nejakou takouto známosťou,tak by ma vzťah nenapadol ani vo sne. Ale ak si s niekým aj inak ako v posteli,tak to príde skoro vždy samo.

autor
17. jún 2020

@anita6666 ano sme skoro kazdy den spolu a aj.mimo postel...teda boli sme

anita6666
17. jún 2020

Tak si si to mala užívať 😀

zavana
17. jún 2020

toto som si tiež zažila. ale v opačnom garde. fyzická krása a také priťahovanie je jedna vec. ale vzťah a láska to je zase o inom. a niekedy sa to proste dokopy nestretne :/

madames
6. júl 2020

sorry, ja nerozumiem tej vete, ze si mu rychlo dala, aby si nenasiel inu. Pokial by ta mal naozaj rad a chcel by vztah, tak si inu nenajde. pokial si najde, tak s takym sa netreba vobec zahadzovat. a popracovat na svojom sebavedomi!!!

strecho
25. feb 2024

Ano. Aj ženy sexujú s mužmi s ktorými by nechceli žiť. A mnohí muži sú stále dobyvateľmi, potrebujú uspokojenie a stále je to lepšie so ženou(aj keď len jednorázovka akebo krátkodobosť) ako sebaukájanie.I keď mnoho mužov, vzhľadom na nákladovosť (väčšinový platič obedov,kaviarni, divadiel, výletov ...je muž) a komplikovanosť (sociálna väzba,jej rodina,kamošky,strata nezávislosti, samostatnosti...) obetuje sa a uprednostní ručné práce.