Majú ženy hriešne myšlienky pri sympatických mužoch?
Ahojte. Isty cas si tu so zaujmom citam diskusie a vidim veru rozmanite spektrum zien. Zaujima ma otazka, ze ci naozaj existuju zeny, dajme tomu 30 - 40 rokov, ktore (hoci s dobrym chlapom doma, a nic doma nechyba) ked vidia sympatickeho muza, tak nemaju ani na moment hriesne myslienky? Ba dokonca, by aj len myslienku ci pohlad hned povazovali za neveru.
Dakujem a prajem pekny den!
@makakova náhodou? Ja s mojim chlapom normálne komunikujem o iných- či je pekný, sympatický, fajn, milý...zrovna včera bol u nas taký na návšteve, aj som s ním odišla a potom sme sa o ňom doma bavili, ako dobre vyzerá, keď schudol....hriešne myšlienky nemám, ani netúžim po posteľných scénach. Tak isto opačne. Môj chlap rozpráva doma bežne o šikovných, pekných a inteligentných ženách. Miluje však mňa 😍, a na sex nepotrebuje iné telo ani dušu.
@jamimo preste tak aj ja. Svojho muža som naučila napr. rozlišovať ženské nohy. Bežne sa bavíme o pekných ženách, mužoch ci už na obrazovke, alebo reálne niekde von.
@anonym_905333 V pohodičke v pohodičke ja len, že moderné ženy chcú rovnosť a keď komentujete na Insta iných mužov aký je nádherný tak v pohode...ale čo by bolo keby váš muž komentoval inej žene tak ?
@anonym_c87548 tu sa bavíme o myšlienkach. V živote by som nikomu na nijakej sociálnej sieti nekomentovala a nelajkovala. A myslím, že manžela mám tiež rovnako zrelého. Zato keď ideme na ulici a vidím naozaj peknú ženu, pekne upravenú, tak ešte aj manžela upozorním, nech sa pozrie.
Ja nemam zaludok na podvadzanie takze taketo myslienky ozaj nemam a nemam potrebu tu ani klamat alebo zavadzat.
@anonym_c87548 tu sa bavíme o myšlienkach. V živote by som nikomu na nijakej sociálnej sieti nekomentovala a nelajkovala. A myslím, že manžela mám tiež rovnako zrelého. Zato keď ideme na ulici a vidím naozaj peknú ženu, pekne upravenú, tak ešte aj manžela upozorním, nech sa pozrie.
@anonym_905333 presne aj ja tak, tusim sme si podobne 🙂)))
@anonym_autor každá žena keď si to robí sama,si predstavuje niekoho iného,tak isto ako aj muži.A kto povie že nie,klame🙂
@anonym_autor každá žena keď si to robí sama,si predstavuje niekoho iného,tak isto ako aj muži.A kto povie že nie,klame🙂
@astrobot Preto aj vlastne vzťahy nevychádzajú. Kto nás priťahuje fyzicky nepriťahuje nás psychický a naopak. Ten s kým sa cítime v pohode nás nepriťahuje vzhľadovo. To píšem ako chlap.
Myslíš situáciu, keď vidím vysokého urasteného chlapa, pekne svalnatého, pekne rysovaný zadok v obtiahnutých rifliach, vpredu akurát vyduté.... sexy tvár mierne zarastenú, príjemne voňajúci a vtedy si predstavujem čo všetko....hhhmmmmmhhmm
Nie nie !!!! Také sa mi nestáva! Vždy sa idem radšej pomodliť.🙄😉😀
@anonym_905333 vydute 🥴😂😂😂😂😂😂

@anonym_905333 V pohodičke v pohodičke ja len, že moderné ženy chcú rovnosť a keď komentujete na Insta iných mužov aký je nádherný tak v pohode...ale čo by bolo keby váš muž komentoval inej žene tak ?
@anonym_c87548 a myslim si, ze aj muzi nabkadeco myslia, len pre pokoj v domacnosti sa s tym nechvalia 🙂