Majú ženy v dnešnej dobe neprimerané nároky?
Ahojte ženy,
som nejaký čas single a hoci som s tým v poriadku, som otvorená novému vzťahu a som aj na zoznamke Tinder. Momentálne randím už nejaký čas s jedným chalanom, ale doteraz nepadla ani pusa a skôr to cítim tak kamarátsky ako niečo viac, ale veď stáva sa, nevidím v tom takú katastrofu.
Začala som sa ale viac zamýšľať nad nárokmi na chlapov, aké mám ja, čo ponúkam ja, čo chcem od chlapa a tak a stále viac nejako počúvam, že ženy majú neprimerané nároky, že čakajú od začiatku top rande, kvety, darčeky, že všetko zaplatí chlap, chlap ich kade tade zoberie a pod. A reálne také páry aj vidím, že naozaj mladá baba má chlapa, ktorý jej platí takmer všetko a naozaj to tak pôsobí, hoci vieme, že sociálne siete sú často mimo realitu, ale vidím to aj v reálnom živote, na spolužiačkach či kolegyniach.
Potom však vidím aj veľa chlapov, že sa sťazujú, čo všetko žena od začiatku chce, pýta, že ženy čakajú, že len chlap sa bude snažiť a ženy si len užívať. Resp. že chlap je top, ale ženy nemajú až tak veľa ponúknuť.
ako to vnímate? Mňa to núti zamýšľať sa nad svojimi nárokmi, resp. už sa občas strácam v tom, čo je ešte ok a čo je odveci očakávať od budúceho partnera
@karolinakr nevim no pozrel som par tych reelov a nejak haterske hnusne vyslovene komentare som nevidel. A to ze nekdo kritizuje co dava ta osoba to je uplne pri kazdom "tvorcovi". Ja co pozeram jedneho chalana co sa venuje tzv. vztahovemu realizmu, tak tiez tam kolkokrat mava kritiku od inych chalanov alebo aj holek a nektori vyslovene nadavaju. Proste nekteri jedinci si tak liecia komplexy.

@libertz daj si Instagram petra.pajakova čokolvek povie, vždy ma ohnive protireakcie, ak to nezmazala, ale myslim, že nie a povedz, čo si o tom myslíš