Mal by muž napísať ako prvý?
Ahojte baby, dala som sa dokopy so starým kamarátom, s ktorým sa poznám už rok a pol. Je naozaj fajn, keď sme spolu. Milý, pozorný, výrečný, ale keď spolu nie sme, tak mi vôbec nepíše. Teda, odpisuje, ale len vtedy, keď mu ja prvá napíšem. :/ Skúsila som mu celý deň napísať, ani sa neozval. Je to varovný signál? Ako by ste to brali, kebyže musíte napísať stále vy?
@anonym_autor a ako sa stane, že "ste spolu"? To ty iniciuješ aj stretnutia?
@tiezjedna Ja som mu napísala, ale stretnutie navrhol on. Nerozumiem tomu. Možno až taký záujem o mňa nemá.
Možno nerád vypisuje a radšej komunikuje naživo. Keď ste spolu čumí často do mobilu alebo mu je "ukradnutý"?
@tiezjedna Ja som mu napísala, ale stretnutie navrhol on. Nerozumiem tomu. Možno až taký záujem o mňa nemá.
@anonym_autor Si IP u chlapov. Istý pich. Prečo by sa mal snažiť?Kým príde jeho osudová si IP ty aj sa sama ozveš=ideál. On sa ozve len ked mu brní dole. Prepáč, že tak tvrdo. Nič proti Tebe. Skôr mi je zle z neho.
ak by som bola stále ja tá, čo má všetko iniciovať, tak by som to jednoznačne brala ako znamenie. znamenie, že tudy cesta nevede. veď keby mal reálne záujem s tebou niečo riešiť, som si istá, že by sa snažil viac.
@anonym_autor ja by som sa držala späť... Nerada leziem niekomu do riti. A toto už mi tak trochu príde
@tiezjedna No muzi s tym nastastie problem nemaju, len lezu niekam inam. 🙂
@anonym_autor nechaj to do stratena, z tohto nic poriadne nebude
Mozno ma skusenost ze ked pisal prvy, dostal zdrba ze je otravny a obtazujuci, tak radsej nepise vobec
Nie kazdy je ten ruka na mobile typ... mne priatel pise non-stop, az je mi to otravne, nie ja mu sama nenapisem, vobec ma to nezaujima medzi tym, ked mame dohodnute stretko tak si to potvrdim pred tym a poviem, ze sa na neho tesim a nie 350 sprav medzi tym, ja na take proste nie som, sex mame uzasny, travime spolu fajn cas, pokecame hoddiny, toto problem nie je... ale vypisovat? Nie moja salka kavy..
Nie kazdy je ten ruka na mobile typ... mne priatel pise non-stop, az je mi to otravne, nie ja mu sama nenapisem, vobec ma to nezaujima medzi tym, ked mame dohodnute stretko tak si to potvrdim pred tym a poviem, ze sa na neho tesim a nie 350 sprav medzi tym, ja na take proste nie som, sex mame uzasny, travime spolu fajn cas, pokecame hoddiny, toto problem nie je... ale vypisovat? Nie moja salka kavy..
@anonym_7b9d48 Ešteže MK tvoja šálka kávy je.
Zrejme nemá taký zaujem o teba ako ty o neho.Inac by ta kontaktoval, napísal, zavolal.Nevtieraj sa mu, uvidis, kedy sa ozve a či vôbec … možno budes prekvapená keď sa ozve po týždni-dvoch
@anonym_autor Vyzerá to , že ta má rád,ale zaľúbený nie je.My chlapi píšeme správy ženám,len keď sme zaľúbení.Inac nás to otravuje stále vypisovať.Ale to je len môj názor.
@anonym_autor prejst z kamaratstva do vztahu je narocna misia pre chlapa. My zeny sme v tomto pruznejsie. Ale oni to beru tak ze ked ste takto fungovali predtym tak to staci. Treba mu o tom povedat normalne, opytat sa na jeho pohlad na vec. Na 99% si on mysli ze je to ok 😁 ja som si tam presla tiez - aj som mavala pocit ze ako kamosi sme mali viac interakcii nez ako par. Dobre bude neboj. Len sa rozpravajte o veciach medzi sebou. Drzim palce.
Každý očakáva a ma rad inak častú interakciu. Skus sa s nim o tom porozprávať. Alebo skus vydržať aj niekoľko dni, kým sa ozve on. Nie v každom vzťahu si ľudia píšu každý deň. Možno ma on inú predstavu.

@anonym_autor treba sa mu viac venovať možno si to všimne